icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mala_kari
3. jan 2020

Ahoj dievčatá, tak neviem, či je nejaké superplodné obdobie, ale zohnať dve rovnaké balenia testov začína byť ťažká misia 🙈😆 Posielam môj dnešný ranný, tentokrát dr.max. Dnes 28 DC, deň mršky, silné špinenie 🤔

kacenaaa
3. jan 2020

@mala_kari super gratulujem 🎊

mala_kari
3. jan 2020

@kacenaaa ďakujem, snáď bude k čomu, lebo čiaročka tmavne len pomaličky ak vôbec 🍀

adrianna23
3. jan 2020

@mala_kari všetko je v poriadku, čiarku máš krásnu ❤️

adrianna23
3. jan 2020

@adrianna23 toto sú moje čiarky, tiež pomaličky tmavnu

marion30
3. jan 2020

@bibg nie,ja som mala tiez tieto,su dobre

mala_kari
3. jan 2020

@adrianna23 Moja, veľmi ďakujem za podporu 🧡 Asi sa mi tomu nechce veriť, lebo Dr. veľkú šancu nedával 😇

adrianna23
3. jan 2020

@mala_kari prečo? Si bola na krvi? Lebo ešte nemusela byť taká vysoká hladina hcg a sono taktiež až od 4 tt

mala_kari
3. jan 2020

@adrianna23 Nie, nie, ja mám endometriózu, upozorňovali ma, že prirodzene otehotnieť bude problém 😒

bibg
3. jan 2020

@marion30 test by som si normálne nerobila lebo je ešte skoro ale mám hrozné naliate prsia a príšerne bolia. 25.12 som mal pozitívny ovulacny test. Tak som teraz asi 8 DPO (neviem ako sa to počíta) a môj tehotenský test vyzerá takto spravila som si hneď 2 či náhodou neduchuje ale obidva vyšlo pozitívne.

marion30
3. jan 2020

@bibg to je pozityvny test😘vyzera to super

adrianna23
3. jan 2020

@mala_kari tak ale vidíme, že tehotná si 😍 lekári sa zvyknú mýliť našťastie 😀

bibg
3. jan 2020

@marion30 snáď máš pravdu 🥰 ešte sa nechcem tešiť predčasne, som po biochemickom takze dokedy tam nebudú koľajnice ani neverím 😄

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
kacenaaa
3. jan 2020

@niky1141997 zdá sa čistý 😕 koľko dpo si?

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
kacenaaa
3. jan 2020

@niky1141997 skúsiš ešte zajtra ráno

anna1971
3. jan 2020

Tak mne dnes dorazila MS 😔 snáď sa čoskoro zadarí

pavla137
3. jan 2020

@anna1971 drzim palce ale hlavne by si sa mala zamerat na vedomu pracu tvojej mysle. Naozaj a nemyslim to v zlom. Aj MS ma svoj vyznam v ramci cyklu a naozaj nie je dovod na smutok- prave naopak! Proste zena musi prijat ze je tu MS za par dni je tu ovulacia!! MS je uzasna a treba ju ocenovat! Kazdy den si robit testy a pri sexe mysliet iba na to ze mozno sa to podari- co z takeho zivota.. oslavuj vsetlo to co je a ako to je. Prezivaj pritomnu chvilu a ak to nevies tak mozno prave toto ta ma posunut a naucit brat veci s nadhladom! Prezivat pritomny okamih a jeho dar noe je klise a ani motivacna lacna fraza, je to stav bytia ktory milujes.. netreba sa viacej snazit treba viacej zit naozaj. Myslim to v dobrom a chcem aby ta to nakoplo. Seriozne!❤️

daniela2227
3. jan 2020

@pavla137 to sú krásne.. povzbudivé slová 👍❤

c_est_la_vie
3. jan 2020

@niky1141997 ja mam to iste. 9 dpo, pocit teploty a studenych noh, bazalka ranna 37, pichajuce vajecniky, nevolnost z kavy a test biely 😀
Tak neviem ci mam v sebe krmit nadej alebo si to vsegerovavam

julianka007
3. jan 2020

@bibg ja som používala presne tieto testy, podľa mňa sú čínske, ale kúpila som ich v nejakej internetovej lekárni. Už neviem ktorá to bola. Mala som v nich dvojaké testy. Jedny ako máš ty a niektoré ako mám na fotke. Tie druhé som nelepila, lebo sa mi zdalo, že majú menej farbiva. A niektoré zienky mi písali, že strašne duchuju. Našťastie to nebol môj prípad a môj duch sa premenil na krásne čiarky. Dúfam, že to bude aj tvoj prípad.

anna1971
3. jan 2020

@pavla137 ďakujem za krásne slova , velmi 🤗 padlo to dobre počuť 🙂

bibg
3. jan 2020

@julianka007 ja dúfam že to naozaj nie je duch. Pre istotu som si kúpila aj toptest v DM tak uvidim. A to dpo sa počíta od pozitívneho ovulačného testu? Keď som mala 25.12. pozitívny ovulačný test tak dnes som 9 alebo 8 dpo?

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
c_est_la_vie
3. jan 2020

@niky1141997 ja zatial nevidim, ale vies ako kvalita fotiek po uploadovani klame.

No ja si uz vycitam ze tolko novych topanok som “ pretestovala” v minulom roku ze des 😀

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
c_est_la_vie
3. jan 2020

@niky1141997 tak to mas super ze uz doma jedno dieta mas, urcite je to lepsie na psychiku.
My sme doteraz sice uplne aktivne babatko neriesili ale tiez mam za sebou jedno MA a min. Jedno biochemicke. Lekar ma na ziadne vysetrenie neposlal tak sa bojim ci je to ok 😕.
Kebyze uz mam aspon 1 dieta brala by som to sportovejsie 😀

kacenaaa
3. jan 2020

@niky1141997 skúsiš aj rozobrať? 😁😉 Čosi vidno fakt

julianka007
3. jan 2020

@bibg po pozitívnom teste je ovulácia do 12-24 hodín. Tak skôr by som to rátala od ďalšieho dňa a teda od 26.12.