Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mala_kari pepino ma veeelmi malo farbiva 🙂 absolutne mi nepripadaju 10tkove. Takze pokoj,ciarka tam je 🙂
@timina22_09 Aha, tak to som netušila 😉 Ja už mám pocit, že si zo mňa tie testy robia prdel 🙈
@julianka007 tak dnes som si robila toptest z DM a aj test z činy z toho istého moču a neni nanich vôbec nič 😄😄😄 takze myslím že včera si tie testy robili dobrý deň a dnes už nič.. takze testy z činy neodporúčam, a to vôbec nevyzerali ako duchovia ale ako pozitívny test 😄 tak neviem či majú až toľko farbiva alebo boli falošne pozitívne alebo čo. Najbližšie si spravím až keď bude ms meškať 🙂
@niky1141997 niečo veľmi slabunke tam je ale to ešte ani za dušika považovať asi nemôžme
Baby strašne ste zlaté 🧡 Fakt dík za podporu 🙂
@mala_kari neviem či si videla príspevok ktorý som pridala s mojimi testami z činy. Nemyslím si že to boli duchovia lebo som ich hľadať vôbec nemusela a toptest ani náznak druhej čiarky. Neviem či sa dajú nejako oklamať tie testy aby ukazovali pozitívne. Ale už naozaj tym testom prestávam veriť. Dúfam že tebe to dobre dopadne 🙂 ešte nie je nič stratené 🙂 ta čiarka tam stále je 🙂
@mala_kari ja naozaj netuším 🤷🏽♀️ Ja tomu nerozumiem. Ako som písala ja by som si test nerobila lebo je to podľa mna skoro ale bolia má neskutočne prsia, tak som si len tak spravila ten jeden z činy. A hneď do 3 min tam bola aj druha čiarka. Tak som spravila aj druhý a tam tiež, potom som spravila aj večer aj tam bola čiarka ale slabšia už. A dnes ráno nič 🤷🏽♀️ Neviem nechávam to tak.
Lebo na živo tam vidieť čiarku
@mala_kari ja už netestujem. A prsia ja takmer vôbec necítim, iba akoby pálenie v podbrušku, aj vaječníky cítim. Nič viac. Pri synovi som mala nechutenstvo až od cca 7-meho tt, čiže ešte nás to len čaká 😀
@mala_kari dnes posledný test 😊
@niky1141997 ja som na tom tak isto slabá čiarka ale okom viditeľná