icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
niky1141997
Autor odpoveď zmazal
beatka25
4. jan 2020

@marion30 a @kacenaaa bohuzial po 4 pozitivnych testoch prisla menstruacia 😔 este stale ma to trapi, 2 dni cez vianoce boli pre mna krasne, ale potom kruta realita

jazlyn
4. jan 2020

@beatka25 je mi to Luto mozem vidiet tie pozitivne tehu testy ?? Ja len som zvedava ze ako vyzerali ..

Do buducnosti pre mna

mala_kari
4. jan 2020

Tak dnes na pepine vôbec nič (druhý dr.max som si odkladala na zajtra) MS síce mešká 1 deň, ale oproti predošlým testom sa dačo 'porouchalo' 😒

timina22_09
4. jan 2020

@mala_kari pepino ma veeelmi malo farbiva 🙂 absolutne mi nepripadaju 10tkove. Takze pokoj,ciarka tam je 🙂

marion30
4. jan 2020

@beatka25 mrzí ma to, držím palce na buduce

mala_kari
4. jan 2020

@timina22_09 Aha, tak to som netušila 😉 Ja už mám pocit, že si zo mňa tie testy robia prdel 🙈

bibg
4. jan 2020

@julianka007 tak dnes som si robila toptest z DM a aj test z činy z toho istého moču a neni nanich vôbec nič 😄😄😄 takze myslím že včera si tie testy robili dobrý deň a dnes už nič.. takze testy z činy neodporúčam, a to vôbec nevyzerali ako duchovia ale ako pozitívny test 😄 tak neviem či majú až toľko farbiva alebo boli falošne pozitívne alebo čo. Najbližšie si spravím až keď bude ms meškať 🙂

mala_kari
4. jan 2020

@bibg ja som si robila Top test z DM dva dni po sebe - prúžkový biely ako sneh a tyčinkový ukázal peknú čiaročku🤷‍♀️ Ale teda zo mňa si očividne testy rady uťahujú 🙈

kacenaaa
4. jan 2020

@mala_kari presne tak ale čiarka tam je 🙂, ha som mala pepino silné čiarky ale som asi výnimka 😁

kacenaaa
4. jan 2020

@niky1141997 niečo veľmi slabunke tam je ale to ešte ani za dušika považovať asi nemôžme

mala_kari
4. jan 2020

@kacenaaa ja som síce začiatočník, ale čakala som, že na testoch s rovnakou citlivosťou sa to bude ukazovať podobne 🤔 určite skúsim toho Maxa zajtra ráno, to už by mal byť rozdiel oproti včerajšku 🧐

naty1987
4. jan 2020

@mala_kari ciarka tam je a je ružová a týmto pepino testom vôbec never ja som na pepino teste mala ešte slabšiu a na iných testoch silné dve ciarky tak pre pokoj sprav iný test ale tomuto never určite je všetko ok

mala_kari
4. jan 2020

@naty1987 juuj ďakujem za radu 😘 zajtra určite skúsim toho Maxa a dám vedieť 🙂 asi viac plaším ako by som mala, ale skúšame len druhý mesiac a toto by bol zázrak 😆

mala_kari
4. jan 2020

Baby strašne ste zlaté 🧡 Fakt dík za podporu 🙂

bibg
4. jan 2020

@mala_kari neviem či si videla príspevok ktorý som pridala s mojimi testami z činy. Nemyslím si že to boli duchovia lebo som ich hľadať vôbec nemusela a toptest ani náznak druhej čiarky. Neviem či sa dajú nejako oklamať tie testy aby ukazovali pozitívne. Ale už naozaj tym testom prestávam veriť. Dúfam že tebe to dobre dopadne 🙂 ešte nie je nič stratené 🙂 ta čiarka tam stále je 🙂

mala_kari
4. jan 2020

@bibg Teraz sa možno pýtam blbosť, ale nemôže to byť tým, že ty si ešte dosť skoro po ovulke? Že by to testy s väčším množstvom farbiva už zachytili a iné zatiaľ nie... Každopádne top test bol fail aj u mňa (ten prúžkový) 🤷‍♀️

bibg
4. jan 2020

@mala_kari ja naozaj netuším 🤷🏽‍♀️ Ja tomu nerozumiem. Ako som písala ja by som si test nerobila lebo je to podľa mna skoro ale bolia má neskutočne prsia, tak som si len tak spravila ten jeden z činy. A hneď do 3 min tam bola aj druha čiarka. Tak som spravila aj druhý a tam tiež, potom som spravila aj večer aj tam bola čiarka ale slabšia už. A dnes ráno nič 🤷🏽‍♀️ Neviem nechávam to tak.

mala_kari
4. jan 2020

@bibg ja som sa tiež tento mesiac testovala skoro - kvôli sviatkom 🙈 Prsia bolia ako šialené, občas aj bruško, mám hnedý výtok ktorý nepripomína MS... No, pevne verím, že sa za pár dní obe potešíme 🍀 A ak nie, tak nie je všetkým dňom koniec 😉

bibg
4. jan 2020

@mala_kari presne tak 😊 Ja mám zatiaľ len prsia naliate a od rana má pichá v podbrušku. Ako ihly 😏 uvidíme no.. tebe držím palce a daj vedieť ako si dopadla 🙂 som veľmi zvedavá 😊🍀

kacenaaa
4. jan 2020

@mala_kari najlepší je mamatest ale tycinkovy ten mi ukázal koľajnice riadne a ostatné len duchov

kacenaaa
4. jan 2020

@mala_kari pre porovnanie.. Baby top test a mamatest tycinkovy

mala_kari
4. jan 2020

@kacenaaa tak tomu hovorím rozdiel! 😆 Ďakujem za tip, ešte mám doma jeden Dr.Max ale do budúcna aspoň viem, čo kúpiť 😉

miskasiva
4. jan 2020

Ahojte ženy tak mam 4 dní pred MS viodte tam niečo

miskasiva
4. jan 2020

Lebo na živo tam vidieť čiarku

adrianna23
4. jan 2020

@mala_kari ja už netestujem. A prsia ja takmer vôbec necítim, iba akoby pálenie v podbrušku, aj vaječníky cítim. Nič viac. Pri synovi som mala nechutenstvo až od cca 7-meho tt, čiže ešte nás to len čaká 😀

adrianna23
4. jan 2020

@mala_kari dnes posledný test 😊

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
miskasiva
4. jan 2020

@niky1141997 ja som na tom tak isto slabá čiarka ale okom viditeľná