Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 Nie. Ja som natom inak podobne. Tiez testujem ale z ciny testy zatial. Zatial chytam duchov ale neverim tym testom moc. Takze uvidim a spravim test asi az na konci tyzdna. NIekedy okolo 10 by som mala mat ms.. Pri prvom tehu som ani nevedela ze som len mi zrazu meskali tak som spravila a hned som mala kolajnice az potom v 7 tt som zacala spinit. Mna zatial bolia neuveritelne prsia, krize a picha ma v podbrusku. A kedy si mala ovulaciu?
@niky1141997 jaj ja som si ju začala sledovať s ovu testami. Tak približne viem a 1 deň hore/dole. Ja som mala poslednú ms 8.12 ale mám dlhší cyklus. Snáď to bude dobre 🍀
baby ahojte...takze moja situacia je nasledovna...30.12,31.12 a 1.1 som mala styk naplno ...dnes je 5.1 a mam bolesti vaječnikoch a krče akoby som mala opat dostat ,,svoje dni" ktpre som vsak mala na vianoce, cize nehrozi zeby mali prist este dalsia mrcha....myslite si ze 4-5dni od styku mozem mat bolesti vo vajecnikoch? zeby to znamenalo oplodnenie??
@niky1141997 presne aj mna pichaju a bolia...a tebe uz testy duchuju..vsak??
@lowndes to vyzerá skôr na ovulaciu
@niky1141997 Ja veru ano 🙂 skus za 2 dni 🙂
@niky1141997 Držím palce 👍😉 pevne verim ze ciarka bude silniet 🙂
@lela123 ano??? a co si pocitovala??? lebo mna boli vacsinou lavy vajecnik..brucho mam take citlive ze mi vadia aj gumka na leginach..a navracanie mi je aj z pohara cistej vody.....je to skoro na nejake priznaky viem....ale ozaj mi je divne... @daniela2227 mi pisala ze to moze byt aj Ovulka ale zeby takto?? ja naozaj neviem...ak sa pocas styku podarilo, spermie oplodnilo vajko este vo vajecnikoch a teraz to moze asi tak putovat do maternici a zahniezdit sa...zle by mi asi pocas toho procesu byt nemalo, no nie?? zle a priznaky nastavaju az po uhniezdeni a ked sa hcg zacne uvolnovat.....som z toho mimo......
@niky1141997 za mňa bohuzial nič zatial
@niky1141997 bohuzial, ale negativne 😔
@niky1141997 no za mna tiez nic..vobec nic ..na tej poslednej mozno nieco..maly naznak.... ty si na tych testoch nieco vidis??? mozno zo zleho uhla su fotene
@niky1141997 je tam nieco..na tych foto...snad zajtta ms nepride a uz ta ciarka bude vyraznejsie ruzova .drzim palce😘🙏 ja som tiez takto testovavala ako besna..nedockava...a s baterkou svietila na test a vzdy som mala ducha a aj volne okom viditelneho a aj tak som ms dostala...teraz zass mam priznaky ale test nechcem robit az kym mi bude naozaj meskat..nechcem uz dalsie sklamanie .je to na nervy :(
@niky1141997 ešte Digitálny by všetko objasnil 🙂
@niky1141997 za to testovanie testami a znackami sa mozem vyhlasit za proficku😂 vsetky znacky som povyskusala... boli dni ked som si aj 5 testov denne robila..a vzdy som mala ducha..ale riadneho .tesila som sa a bum nic...cize uz tym testom neverim, davaju falosnu nadej...preto skor ako mi bude meskat si neurobim test..a aj to kym tam nebude ozaj ruzova ciarka tak neuverim...slabunke naznaky..a obrysy ciarky a atd. to ja uz neverim..... ja som uz pred 2rokmi bola tehu...ale v 12tt som potratila... :( teraz sa zadarilo naplno v prvy a druhy plodny den....a 5 dni na to ma bolia vajecniky..prsia...nechuti mi ani jest..mam krce....takze cakam co bude....ja som este daleko od dalsej MS....ja si este musim pockat...
@niky1141997
Podla mna je to negativne. Ale potom vobec nechapem preco sa moje telo chova ako chova 😔