Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 nic nevidim :((
@c_est_la_vie nic nevidim:/
@niky1141997 mne sa na tom spodnom nieco mari po zvacseni foto 🙂
@c_est_la_vie ked zvacsim fotku a naklanam.mobil za zda sa mi tam nabeh na druhu ciarku..ale neviem no..treba pockat ci o 2-3dni nebude ruzovejsia
@lowndes
@niky1141997 no to ste ma prekvapili baby. Bodaj by. Dnes som si pisala s kamoskou a ta ze ani po meskani nic nevidela, az v 7 tyzdni. A uz ma krasnu slecnu 😍
@nevludna ani ja si uz nerobim pri tych testoch velke nadeje :/
Tak toto som este nezazila baby .. po mozno pol hodine na teste normalna ciarka ale ako to mozu predavat ked po case test urobi taku ciarku ? Nechapem urcite to nieje pozitivne lebo v limite sa mi tam urobil kanalik a potom ciarka a teda v limita nebolo nic pisu ze po 10 minutach je test neplatny mala som uz kade jake testy ale taku ciarku po limite teda este nie 🤦♀️🤷♀️
A k tomu sa mi zda ako keby sa mi spustala ms 2 dni slabe spinenie a potom taky slabo hnedy vytok ale uplne slabunky.. skor do zlta ktory nesvrbi nepali nic
@niky1141997
Pochybujem ze je to ciarka .. a ten vytok ma dost vystrasil v prvom tehu som taky mala uz po pozityvnom tehu teste a bol s toho potrat a mam pocit ze sa mi spusti ms a skor to vyzera na kanalik 😄 ale keby ze si mala pravdu ach jaj
@niky1141997 a aky vytok si Mala to si mala uz ked bol test pozitivny ? Inac mne uz ms meska ..
@niky1141997 vidim tam .. take mam skoro kazdy cyklus neviem cim to je a potom pride ms
Nechapem tie testy su uz cim dalej tym
Horsie neexistuje aby sme
Tu baby mali kazdy cyklus biochemicke
A ja som si na 100% ista ze ms este len pride par dni a pride
@niky1141997 dostala si ms???
@lowndes Asi hej.Už nemám výtok ale normálne krv.Nie moc ale mám.🤔tak neviem čo to tie testy robili.
@niky1141997
Uz mi ms meska a ina znacka vcera uplne biely test preto .. tymto neverim ..
Meska mi cca 3 dni uz
@niky1141997 dakujem
Krasne aj ja tebe drzim ved si pisala ze kamoska mala ms .. a bola
Tehu tak snad to je nas pripad 😂
@jazlyn @niky11411997 baby nic nie je stratene...drzim Vam (nam) palceky... testy blbnu to uz davno vieme...ale kludne mozes byt tehu aj ked mas ms....a ta dalsia ti uz nedojde..su ved take pripady...a @jazlyn este nevesaj hlavu ;) meska ti takze ak urobis test zajtra pozajtra uz tam moze byt ciarka silnejsia... ;)
@niky1141997 pozeraj 😉✊
@niky1141997 konečne vidno niečo