Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa @niky1141997 hej upravila si jej foto..vidiet naozaj ciarocku..no ms dostala..tak snad je tehu aj tak....vsak hovorim ze tie testy si robia co chcu..a potom mame z toho mix... :( ja si na testovanie musim este pockat..... ale tiez by som uz najradsej aspon take duchy mala🙏🍀
Ahojte babulky, máte niektorá skúsenosti s tt z ebay? Konkrétne one step. Ms mi mala prísť dnes podľa ovu a včera podľa dní takže hore dole 1-2 dní mi sramotia...slabú čiarku mi robieva pri ovulacii ( čo je super) no mám strašne jemnucko hnedé spinenie na krčku...test je slabucko pozitívny, foto nie moc kvalitná nakoľko mi blbne blesk 🙂 iné príznaky nepíšem, nakoľko môžu byť aj predmenstruacne 😂
@sonicka1306 ahoj ja mám tiež tie iste testy. Keď pozrieš príspevky 2-3 strany dozadu tak uvidis. Pred 2 dňami som ho dala ocikat synovi aby som videla či robí falošných duchov ale bol úplne nagativny. A včera som ho dala sestre ktorá na 100% tehotná nieje a aj jej test bol negativny. Bez náznaku druhej čiarky. Môj bol slabo pozitívny. Takze musíme iba cakat 🤷🏽♀️ Ja mám ms niekedy koncom týždňa a mám take čiarky ako ty 🤷🏽♀️ Ťažko povedať správ hneď z rana 😊 som zvedavá daj vedieť 😊
@bibg ahoooj to je skvelá správa 💓 ráno spravím a hneď informujeme 😊 dúfam mrska nedorazí 😊 aj ty si budeš ráno robiť? 😊
@niky1141997
Nemozem spat tak citam a vela baby mali slabu Ms a boli tehu
Tehotna mozes byt ... ked mas slabu ms ..
@sonicka1306 ahoj robila som. Bola som zvedavá a nesilnie oproti iným dnom takze ja asi nič. 🤷🏽♀️
@sonicka1306 tu je to lepšie vidieť. Vrchný je pred dvomi dňami. A spodný dnes ráno
@niky1141997 tak je silnejsis tajk uvidíme ešte zajtra mi ma prísť ms a možno si tu čiarku len namyslam
Baby vy tam niečo vidíte?
@miskasiva ja ano 🙂
@c_est_la_vie no bodaj by silnela.. Ďakujem že niesom paranoidna🤣

@kacenaaa fiiihaa vidiet 🤞🍀