Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mausy30 no nieco tam je... Len neviem lebo ked hovoris ze jeden je robeny v piatok a jeden dnes mylsim že by to hcg stuplo za 4dni viac ja som mala o 4dni uz silnejšiu ako kontrolnú ale každopádne držím palce ♥️
@mausy30 jeminecku ja som si az teraz všimla ze ty mylsis ten červený test ten príspevok mi nejako preskočil a mylsela som ze porovnavas tie dva pepino testy 🤦♀️🙈tak ten červený je o inom tam je pekná čiaročka ♥️
@kvetinka125 no ten 😊..Ďakujem.. tak asi to vyzerá pozitívne však?
@mausy30 pepino maju aj tak malo farbiva 🙂 vyzera to velmi dobre.
@tmtm vyzera to super, drzim palceky 🙂
@timina22_09 dakujem☺️
@mausy30 ja si mylsim ze áno 🤗 o pár dni budu pekne kolajničky
@kvetinka125 no ďakujem dievcence..len máme doma tri dietky už a toto je fakt veľké prekvapenie až som a neviem čo robiť.pred 5 rokmi sme sa pokúšali o najmenšiu neskutočne to trvalo 2 roky aj viac...A teraz ??No som trochu mimo
@mausy30 ber to tak ze babanko tu s vami takto velmi chcelo byť 🤗každé jedno dieťatko je veľký dar... To bude radosti medzi detičkami😁
Kamoskin
@daniela2227 vidím dušika 🙂

@kvetinka125 no to bol pepino ale robený ešte v piatok. Ten nad tým je robený dnes naobed.neviem neni som si istá či to je clarka alebo len kanalik.