icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mausy30
8. jan 2020

@kvetinka125 no to bol pepino ale robený ešte v piatok. Ten nad tým je robený dnes naobed.neviem neni som si istá či to je clarka alebo len kanalik.

kvetinka125
8. jan 2020

@mausy30 no nieco tam je... Len neviem lebo ked hovoris ze jeden je robeny v piatok a jeden dnes mylsim že by to hcg stuplo za 4dni viac ja som mala o 4dni uz silnejšiu ako kontrolnú ale každopádne držím palce ♥️

tmtm
8. jan 2020

@mausy30 ahoj, ešte nemeška. mala som dostať za cca 3dni ale verím, že už nepríde. 🙂

kvetinka125
8. jan 2020

@mausy30 jeminecku ja som si az teraz všimla ze ty mylsis ten červený test ten príspevok mi nejako preskočil a mylsela som ze porovnavas tie dva pepino testy 🤦‍♀️🙈tak ten červený je o inom tam je pekná čiaročka ♥️

mausy30
8. jan 2020

@kvetinka125 no ten 😊..Ďakujem.. tak asi to vyzerá pozitívne však?

tmtm
8. jan 2020

@mausy30 a tebe už mešká?

mausy30
8. jan 2020

@tmtm ja praveze ani netuším kedy som mala dostat. Pre mňa je toto sok..robila som len na základe pocitov, že nejak mám strašne chute na štipľave. A vyšlo to takto...takže ja ešte som v tranze🙈

timina22_09
8. jan 2020

@mausy30 pepino maju aj tak malo farbiva 🙂 vyzera to velmi dobre.

timina22_09
8. jan 2020

@tmtm vyzera to super, drzim palceky 🙂

tmtm
8. jan 2020

@timina22_09 dakujem☺️

tmtm
8. jan 2020

@mausy30 takéto šoky sú peknr😄

kvetinka125
8. jan 2020

@mausy30 ja si mylsim ze áno 🤗 o pár dni budu pekne kolajničky

mausy30
8. jan 2020

@kvetinka125 no ďakujem dievcence..len máme doma tri dietky už a toto je fakt veľké prekvapenie až som a neviem čo robiť.pred 5 rokmi sme sa pokúšali o najmenšiu neskutočne to trvalo 2 roky aj viac...A teraz ??No som trochu mimo

kvetinka125
8. jan 2020

@mausy30 ber to tak ze babanko tu s vami takto velmi chcelo byť 🤗každé jedno dieťatko je veľký dar... To bude radosti medzi detičkami😁

tmtm
8. jan 2020

Dievčatá, toto je kamoškyn test. Prvá foto asi 2min po spraveni, druhá o niečo neskôr a tretia asi pol hodku po. Co si otom myslíte? Ja hneď, že je tehotná. Ale potom už tam ciarka nebola🤔

jazlyn
8. jan 2020

@tmtm to iste sa stalo dnes mne .. po uplnom uschnuti teda cca po pol
Hodine az .. na teste ostala uplne tenunka slabunka ciarka ktoru musim hladat ale prvych 20 minut som na teste mala celkom
Peknu ciarku tak som zvedava co ti budu pisat baby

tmtm
8. jan 2020

Kamoskin

tmtm
8. jan 2020

@jazlyn a tebe meškajú? Ci ešte nie?

jazlyn
8. jan 2020

@tmtm meskaju mi cca 3 dni

tmtm
8. jan 2020

@jazlyn ona ma teraz tiež dakedy dostať,nevie presne. Ale ze tam natom rozobratom nič není už? A na tých predtým hej. Nezdá sa mi to, že?

jazlyn
8. jan 2020

@tmtm no .. ved to obcas pred ms testy blbnu uz to mam odkusane vzdy ked ma prist ms mam na testoch
Duchov a potom pride ms 🤷‍♀️
Toto je ten moj dnesny test

tmtm
8. jan 2020

@jazlyn ja viem ze testy duchuju, ale ze aj naopak?lebo som myslela, že len tak po uschnuti. Tak som mala už aj ja kedysi. Ale takto že tam je a potom nie. Je to čudné.

kacenaaa
8. jan 2020

@jazlyn tak toto vizera na ducha ale riadneho ani priblížiť nemusím

tmtm
Autor odpoveď zmazal
tmtm
8. jan 2020

@kacenaaa a co povieš na ten test mojej kamošky?

jazlyn
8. jan 2020

@kacenaaa vidis aj na tej druhej fotke ?? Nie tej cerno bielej ... ta druha fotka
Neupravena je po uschnuti .. kde ten duch skoro zmizol

daniela2227
9. jan 2020

Ahojte 😊 čo myslíte? Cca 9dpo

kacenaaa
9. jan 2020

@jazlyn vidím

kacenaaa
9. jan 2020

@daniela2227 vidím dušika 🙂

lowndes
9. jan 2020