Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa som rada..že nie som sama 😏
@bibg a po uplnom uschnuti vyzera ako? Lebo ja som tento test robila na 12dpo poobede a nemala som na nom nic,az ked bol uplne suchy. Dnes zacinam 19tt..
@kejkej jasne, ja som testovala Presne tri mesiace ( po nechranenom styku) a ciarka bola velmi podobna cely prvy mesiac aj druhy, ale uz tam bolo vidiet volnym okom velmi jemny druhy pruzok od zaciatku, nemusela som ho nasilu hladat. A robila som si tie testy kazdy tyzden jeden a tie najlacnejsie pepina a aj ked by ti ukazalo ze tehotna si, v tych zaciatkoch je to cele take krehke ze clovek nikdy nevie co ho prekvapi
@pavla137 povodny prispevok je z roku 2012 🙂
Bože ten úžasný pocit keď robíš test a je tam čiarka slabá a potom silnie 🥰😍 kto to nemiluje keď sa to stane 🙂
Dievčatá prosím myslíte že toto je kanalik alebo duch??? Vyšli mi takto 3 testy ale počas 3 dní nesilnia takže asi kanalik však 🤷♀️ Hore vyššie som pridala foto
@timina22_09 Na teste nieco zostalo ale skor to vyzeralo na kanalik.. dokonca aj ovulacne su negativne. A dnes som bola u dr na prehliadke a tam nevidela nic len 8 mm vysoku sliznicu.
@bibg inak zvýšená sliznica je aj na začiatku tehotenstva, ja keď som bola tehotná tiež ešte plod nevidel len tú vysokú sliznicu čiže nič nieje stratené ❤️ a ozaj je to sranda, ja som dala jeden test spraviť priateľovi z jeho moču aby sme vedeli či ozaj iba neblbnú a tiež tam ten "kanálik" nemal 🤷♀️
@lujza_ Ja som mala minuly mesiac biochemicke a mam taky tušak, že teraz sa to stalo znova. 🤷♀️ tak ta sliznica vraj neni taka zvacšená ako ma byť pri tehotenstve.. ja neviem. Ale od pôrodu ma neboleli vôbec prsia ani podbruško iba minuly mesiac a teraz. 🤷♀️ Prsia stale bolia a v podbrušku ma občas pichne ešte stale ale nemyslim si že mi test ukáže este 2 čiarky. Nechapem tie testy. Škoda že som tie činske už minula. Bola by som zvedava aky by som mala výsledok teraz.
@tmtm mne sa zdá o kúsok silnejší 😊 držím paluchy 😍
@daniela2227 ďakujem ☺️
@daniela2227 podľa mňa nič, ak tak kanalik.

@mausy30 superr