icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lowndes
9. jan 2020

@mausy30 superr

daniela2227
9. jan 2020

@kacenaaa som rada..že nie som sama 😏

bibg
9. jan 2020

Ahojte, ms by mala prísť zajtra pozajtra a test je takýto. Takze ja nič 🙂 snáď budúci mesiac.

tmtm
9. jan 2020

@mausy30 robila si už dnes test? Ja som robila včera na obed a dnes ráno a čiarky sa mi zdajú rovnaké. Ale to je asi vporiadku keď len taky kratky odstup som mala medzi testovaním.

timina22_09
9. jan 2020

@bibg a po uplnom uschnuti vyzera ako? Lebo ja som tento test robila na 12dpo poobede a nemala som na nom nic,az ked bol uplne suchy. Dnes zacinam 19tt..

pavla137
9. jan 2020

@tmtm nemaj obavu je tam. Mne aj po tyzdni ukazalo slabsiu ciarku , si tehotna na 100%

pavla137
9. jan 2020

@kejkej jasne, ja som testovala Presne tri mesiace ( po nechranenom styku) a ciarka bola velmi podobna cely prvy mesiac aj druhy, ale uz tam bolo vidiet volnym okom velmi jemny druhy pruzok od zaciatku, nemusela som ho nasilu hladat. A robila som si tie testy kazdy tyzden jeden a tie najlacnejsie pepina a aj ked by ti ukazalo ze tehotna si, v tych zaciatkoch je to cele take krehke ze clovek nikdy nevie co ho prekvapi

timina22_09
9. jan 2020

@pavla137 povodny prispevok je z roku 2012 🙂

kacenaaa
9. jan 2020

Bože ten úžasný pocit keď robíš test a je tam čiarka slabá a potom silnie 🥰😍 kto to nemiluje keď sa to stane 🙂

tmtm
9. jan 2020

@kacenaaa co si prosím ta myslis o tom teste mojej kamošky?

kacenaaa
9. jan 2020

@tmtm no v limite vidno čiarky aj keď to niesu najlepšie fotky ale podľa mňa bude tehotná

tmtm
9. jan 2020

@kacenaaa ďakujem za názor, bodaj by si mala pravdu☺️

tmtm
9. jan 2020

@kacenaaa teraz som snou písala, takže už dostala ms.Ona ale tvrdí, že ona tie čiarky nevidela. Ze to bol na foto tieň.

lujza_
9. jan 2020
lujza_
9. jan 2020

Dievčatá prosím myslíte že toto je kanalik alebo duch??? Vyšli mi takto 3 testy ale počas 3 dní nesilnia takže asi kanalik však 🤷‍♀️ Hore vyššie som pridala foto

bibg
9. jan 2020

@lujza_ sú zle tie testy. Pozri pár strán dozadu, ja som pridávala testy s tými testami

bibg
9. jan 2020

@lujza_ kúpila som si z lekárne a boli negatívne. Idem akurát od dr. Nič nevidel iba vysokú sliznicu

lujza_
9. jan 2020

@bibg ďakujem krásne za odpoveď 🙏

lujza_
9. jan 2020

@bibg a pozerám že si písala ze aj ty máš tie testy z Číny tak to oni ozaj takto asi všetky duchujú🤦🏼‍♀️ ja som aj rada lebo som 8 mesiacov po pôrode a skoro som zinfarktovala keď som tam tu čiarku uvidela 🤷‍♀️

bibg
9. jan 2020

@lujza_ Ja zas som sa potesila 😀 Ale je to dost zvlastne lebo som ich dala sestre a ta mala negativny a ja take ciarky.. ale aj tak ja som tehotna neni a to som mala naozaj pocit ze mi ciarka silnie. Ked si si neni ista kup z lekarne 🙂

bibg
9. jan 2020

@timina22_09 Na teste nieco zostalo ale skor to vyzeralo na kanalik.. dokonca aj ovulacne su negativne. A dnes som bola u dr na prehliadke a tam nevidela nic len 8 mm vysoku sliznicu.

lujza_
9. jan 2020

@bibg inak zvýšená sliznica je aj na začiatku tehotenstva, ja keď som bola tehotná tiež ešte plod nevidel len tú vysokú sliznicu čiže nič nieje stratené ❤️ a ozaj je to sranda, ja som dala jeden test spraviť priateľovi z jeho moču aby sme vedeli či ozaj iba neblbnú a tiež tam ten "kanálik" nemal 🤷‍♀️

bibg
9. jan 2020

@lujza_ Ja som mala minuly mesiac biochemicke a mam taky tušak, že teraz sa to stalo znova. 🤷‍♀️ tak ta sliznica vraj neni taka zvacšená ako ma byť pri tehotenstve.. ja neviem. Ale od pôrodu ma neboleli vôbec prsia ani podbruško iba minuly mesiac a teraz. 🤷‍♀️ Prsia stale bolia a v podbrušku ma občas pichne ešte stale ale nemyslim si že mi test ukáže este 2 čiarky. Nechapem tie testy. Škoda že som tie činske už minula. Bola by som zvedava aky by som mala výsledok teraz.

lela123
9. jan 2020

@tmtm tento je silnejsi ako vcera😉

tmtm
9. jan 2020

@lela123 tak to si ma potešila, mne sa to nezdalo ale tak je jasné, že iné žienky to vidia ináč ako ja sama. ☺️

daniela2227
9. jan 2020

@tmtm mne sa zdá o kúsok silnejší 😊 držím paluchy 😍

tmtm
9. jan 2020

@daniela2227 ďakujem ☺️

mausy30
9. jan 2020

@tmtm Dnes ráno silnejšia

mausy30
9. jan 2020

@tmtm a zajtra idem doktorke, keďže ani netuším kedy by som mala dostať...chcem vedieť načom som.tak testujem rovnako tusim😊,ale myslím že je aj tvoj silnejší.

mausy30
9. jan 2020

@daniela2227 podľa mňa nič, ak tak kanalik.