icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tmtm
9. jan 2020

@mausy30 ciarka krasna😊tak daj potom vedieť co bolo vidno, ja idem až v stredu k svojmu dok. Idem síce v pondelok k jednému ale ten má nebude pravdepodobne pozerať. Idem sa iba opýtať ci by som nemala brat dáke lieky keď som mala pred pol rokom MA.a ty tusis kedy si mohla asi otehotniet? ☺️

tmtm
9. jan 2020

@mausy30 a ja nemám testy doma😩, neviem ako to zvládnem kým mi muž donesie až keď pôjde zajtra z roboty.

miskasiva
9. jan 2020

Tak baby menštruácia neprišla testy som si od posledného nerobila v stredu idem ku gynelogovi.. Občas mám pichanie ale není to stále neviete z čoho to môže byť. Toto je posledný test

jazlyn
9. jan 2020

Baby vcera som sem davala test robeny vecer mala som ducha zaujimave ze vcera cez den nic dnes som si skusila urobit test cez den pozeram zase nic tak som skusila zase vecer hovorim si tehu niesom a naco mi budu testy kedze na druhy mesiac ideme na IVF uz mam zmrazene vajicka len
Sme si dali pauzu pred vkladom a skusali posledne 3 mesiace .. ci naaahodov nevyjde takze nejako nato netlacim len ma stvu testy a ja som proste maniak ked mam
Doma testy hned jich musim ocikat 🤷‍♀️😂
No takze urobila som si dnes vecer dalsi test ktory po limite je pozitivny je to ruzova ciarka nie seda ale zase po limite zaujimave ze aj vcera bola po limite su to fakt tie najlecnejsie testy ktore v uk maju 😂 preto nimy nesetrim .. a tak rozmyslam ze ci neblbnu a skusim normalny aj ked na tie testy niesu vobec zle recenzie len su ovela lacnejsie
Pozrite na fotky
Test na ktorom je cislo 3 je dnesny z vecera a ta dalsia vcerajsi test
Fakt baby mozno vam pride ze uz som blazon skor ma stvu uz tie testy a prisaham ze az mi dojdu mam
Posledne 3 uz testovat nebudem 🤭😂

timina22_09
9. jan 2020

@jazlyn ved ono to tmavne,ci nie?

jazlyn
9. jan 2020

@timina22_09 ale po limite vzdy

kacenaaa
9. jan 2020

@jazlyn nevadí ze po limite.. Ved vtedy najlepšie vidno.. Ja som svoje fénom susila aby bolo lepšie vidno niečo 😂

adrianna23
9. jan 2020

@jazlyn a koľko máš do ms? Ja som mala takúto čiarku asi na 10dpo

jazlyn
9. jan 2020

@adrianna23 uz mi ms meska 5 dni ale mavam dlhe cykly a nepravidelne takze sama neviem 🤷‍♀️

kacenaaa
9. jan 2020

@miskasiva nejak netmavnu 🤔😕

jazlyn
9. jan 2020

@kacenaaa 😂😂 vazne by ma nenapadlo 😂

jazlyn
9. jan 2020

@miskasiva asi by som skusila inu znacku lebo su take iste a mozno ina znacka ukaze
Lepsie

miskasiva
9. jan 2020

@kacenaaa to je test ešte s piatka alebo soboty viac som si už nerobila

kacenaaa
9. jan 2020

@jazlyn tak ja som iný špekulant

lowndes
9. jan 2020

@jazlyn no ten test je velmi potesitelny 🙂 podla mna uz za 2 dni bude tam taka ruzova ciarka ze ti oci vybije🍀

jazlyn
9. jan 2020

@lowndes bodaj by si mala
Pravdu uvidime .. ms mi uz meska uz mali byt davno kolajnice ale skusim inu znacku

lela123
10. jan 2020

@jazlyn podla mna je to kanalik😏

jazlyn
10. jan 2020

@lela123 myslis ?

daniela2227
10. jan 2020

@jazlyn toto už ale vyzerá nádejne 😊 to je dnešný?

kacenaaa
10. jan 2020

@jazlyn no asi si tehulka nakoniec

jazlyn
10. jan 2020

@daniela2227 vcerajsi len lepsie sfoteny ta ciarka na zivo je normalna len ja som to nevedela sfotit nemusim ju hladat .. len co mi je divne ze cez den nikdy nic az vecer sa mi ciarka objavy ked urobim test alebo preco ?

jazlyn
10. jan 2020

@kacenaaa no niesom si tym este stale ista

timina22_09
10. jan 2020

@jazlyn tak a nemohla si mat posunutu ovulaciu len, ked pises, ze mas dlhe cykly? Mozno ti nemeska este.. Skusila by som dalsi poobede alebo vecer, popripade zajtra 🙂

lowndes
10. jan 2020

@jazlyn na tej foto to ide do ruzova .kanalik by bol priehladny, iba taka akoby jedna ryha .. naznak kde ma byt kanalik na bielych priesvitnych miestach..toto je ruzova ciaročka, takze za mna si teds tehu 🍀🤞😍

lowndes
10. jan 2020

@jazlyn a sama si dala foto ..cisteho nepouziteho testu ...kde boli priesvitne naznaky kde ciarky maju byt . tak vidis . rozdiel je ze ty mas ciarku ruzovu 🍀

daniela2227
10. jan 2020

@jazlyn niektoré ženy majú čiarky silnejšie poobede/večer..neviem prečo.. Ale u teba to začína vyzerať na tehu 😊 ciarka ružová a podľa mňa už celkom slušnej intenzity..ak máš dlhe cykly..mohla byť ovulka neskôr 😊

lela123
10. jan 2020

@jazlyn nooi toto uz vyzera lepsie😉

mims1520
10. jan 2020

Ahojte.
Dnes je termín MS. Robila som si test aj včera, duch je dnes určite silnejší. Ale mám pocit že tá čiarka je dole intenzívnejšia ako hore. Neviem či len zle farbivo sa rozložilo. Verím aleee, ze je to čiarka a nie očný klam z farbiva 🙂

kacenaaa
10. jan 2020

@mims1520 treba skúsiť iný test tieto sú zlé podľa mňa.. Dr max sú super 🙂

mims1520
10. jan 2020

@kacenaaa práve na dr max som citala že ine testy ukázali už dávno čiarku a oni nič, snehobiele