Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby vcera som sem davala test robeny vecer mala som ducha zaujimave ze vcera cez den nic dnes som si skusila urobit test cez den pozeram zase nic tak som skusila zase vecer hovorim si tehu niesom a naco mi budu testy kedze na druhy mesiac ideme na IVF uz mam zmrazene vajicka len
Sme si dali pauzu pred vkladom a skusali posledne 3 mesiace .. ci naaahodov nevyjde takze nejako nato netlacim len ma stvu testy a ja som proste maniak ked mam
Doma testy hned jich musim ocikat 🤷♀️😂
No takze urobila som si dnes vecer dalsi test ktory po limite je pozitivny je to ruzova ciarka nie seda ale zase po limite zaujimave ze aj vcera bola po limite su to fakt tie najlecnejsie testy ktore v uk maju 😂 preto nimy nesetrim .. a tak rozmyslam ze ci neblbnu a skusim normalny aj ked na tie testy niesu vobec zle recenzie len su ovela lacnejsie
Pozrite na fotky
Test na ktorom je cislo 3 je dnesny z vecera a ta dalsia vcerajsi test
Fakt baby mozno vam pride ze uz som blazon skor ma stvu uz tie testy a prisaham ze az mi dojdu mam
Posledne 3 uz testovat nebudem 🤭😂
@jazlyn ved ono to tmavne,ci nie?
@timina22_09 ale po limite vzdy
@jazlyn a koľko máš do ms? Ja som mala takúto čiarku asi na 10dpo
@adrianna23 uz mi ms meska 5 dni ale mavam dlhe cykly a nepravidelne takze sama neviem 🤷♀️
@jazlyn toto už ale vyzerá nádejne 😊 to je dnešný?
@daniela2227 vcerajsi len lepsie sfoteny ta ciarka na zivo je normalna len ja som to nevedela sfotit nemusim ju hladat .. len co mi je divne ze cez den nikdy nic az vecer sa mi ciarka objavy ked urobim test alebo preco ?
@jazlyn tak a nemohla si mat posunutu ovulaciu len, ked pises, ze mas dlhe cykly? Mozno ti nemeska este.. Skusila by som dalsi poobede alebo vecer, popripade zajtra 🙂
@jazlyn niektoré ženy majú čiarky silnejšie poobede/večer..neviem prečo.. Ale u teba to začína vyzerať na tehu 😊 ciarka ružová a podľa mňa už celkom slušnej intenzity..ak máš dlhe cykly..mohla byť ovulka neskôr 😊

@mausy30 ciarka krasna😊tak daj potom vedieť co bolo vidno, ja idem až v stredu k svojmu dok. Idem síce v pondelok k jednému ale ten má nebude pravdepodobne pozerať. Idem sa iba opýtať ci by som nemala brat dáke lieky keď som mala pred pol rokom MA.a ty tusis kedy si mohla asi otehotniet? ☺️