Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@evita1233 jeeju 😊 gratulujem a prajem všetko dobré ✊😊
@niky1141997 vôbec nič a neviem prečo sa takto trápis
Zienky tak dnes digitalny test
negativny zrejme som mala zle testy kedze na jednom ciarka potom zase na druhom nic !
Uz som si namyslala ze co ak ide o Mimomaternicove tehotenstvo kedze aj spinim som rada ze to tehotenstvo nieje aj ked nie vzdy musi spinenie znamenat nieco zle ale umna naposledy zial znamenalo takze ak budem tehu tak snad bez spinenia 😂 som samozrejme sklamana ale aj rada uz ziadne tehu a ovu testy ziadne cumenie na testy z kazdeho uhla hodiny a hodiny stresy myslienky clovek ide spat s tym ze rano ocika test na ktorom prd zasa bude 🤷♀️ koncim !!!
Tento cyklus bol nas posledny v marci ideme na IVF mame zmrazene len 2 vajicka ale verim ze nam to vyjde ak nie pojdem zase budem bojovat kym sa nestanem konecne matkov !
Dalsi cyklus sa nejdem pozorovat kupovat testy ani o nic snazit mam uz az vyse hlavy tie stresy ktore mi hlavne robia tehotenske testy Konecne si uzijem nejaku party dam si pohar vina a mozno aj viac ako jeden pohar preco nie zivot je kratky a ja mesiace a mesiace mam v hlve len to jedno a vsetko ostatne mi uteka odviazem sa a zabudnem na vsetko a tie posledne 2 mesiace si uzijem ako za slobodnych cias lebo verim ze potom budem tehulkovat 9 mesiacov a potom budem mamicka 🙂 🙂
Urcite vas neopustam ale budem tisko pozorovat a ak budem vediet pomozem z vlastnych skusenosti ❤️
@bibg ahoj tak sa ozyvam 🙂 tie testy sú hrozne... Včera ms, dnes pomenej...zajtra už budem končiť...kratučké, tak som si teraz urobila testik... Čiarka o stupeň silnejšia no nedá sa im vôbec veriť...síce ok, môže byť ale určite v Tom niesom ( podľa mňa)
@bibg prikladám 🙂 vrchný 6.1 vecer a spodný dnes 10.1 večer ... Zajtra kúpim v lekarni
@sonicka1306 tak potom daj vedieť 🙂 som zvedavá 😊😊 asi ich ešte kúpim a spravím taký prieskum 😂 sak sú neni take drahé za 2,50€ 20ks
@niky1141997 ako si na tom dnes?? aj dnes si testovala?
@sonicka1306 drzim palce....uz si dnes robila zase???
Zabite ma ale ja si Myslim ze . Mam Mimomaternicove tehotenstvo 😫😫
@mims1520
No neviem co sa deje pondelok pojdem hned na gyndu ak ma hned pondelok zoberu som v Uk
Robila som si testy s tych lacnejsich
Na jednom duch na druhom nic
Ok skusila som clear blue digitalny a jeden Co ukazuje // modre
Negativne vcera vecer kaslem na to ved idem na IVF v marci hodila som vsetko do kosa ostal mi posledny test dnes rano som vstala s tym ze ma bolia krize a uz par dni pobolieva brucho ako keby mala prist ms inac nic zvlastne obcas som nafuknuta ziadne citlive prsia alebo nieco ine hovorim si nebudem si ho setrit lebo na dalsi cyklus sa uz nechcem testovat a ja som maniak ked mam doma test proste ho ocikam 😂😂 neviem kedy som mala ovulaciu netusim viem ze mi ms meska cca 8 dni co je uz fakt dost cyklus mavam dlhy 38-39 dnovy
Dnes rano som teda skusila test a tam ciarka na zivo je modra ziaden duch nic ale pred paru dnami mi takto testy blbli hore dole raz duch raz nie takze hadam nieco nieje v poriadku ...
Ked mi hcg zrejme nestupa ako by malo a neverim ze kazdy test je chybny tym
Lacnym by som neverila tie maju kanaliky a kade co ale clear blue je zamna spolahlivy .. takze ja uz fakt neviem co si Mam mysliet
@jazlyn ahoj, možno šlo o biochemické tehu, kedy sa nestihlo bábo zavŕtať, ale už uvolnovalo hcg, vtedy sú slabí dušikovia a oneskorená ms
@mirca85 No neviem co sa deje pondelok pojdem hned na gyndu ak ma hned pondelok zoberu som v Uk
Robila som si testy s tych lacnejsich
Na jednom duch na druhom nic
Ok skusila som clear blue digitalny a jeden Co ukazuje // modre
Negativne vcera vecer kaslem na to ved idem na IVF v marci hodila som vsetko do kosa ostal mi posledny test dnes rano som vstala s tym ze ma bolia krize a uz par dni pobolieva brucho ako keby mala prist ms inac nic zvlastne obcas som nafuknuta ziadne citlive prsia alebo nieco ine hovorim si nebudem si ho setrit lebo na dalsi cyklus sa uz nechcem testovat a ja som maniak ked mam doma test proste ho ocikam 😂😂 neviem kedy som mala ovulaciu netusim viem ze mi ms meska cca 8 dni co je uz fakt dost cyklus mavam dlhy 38-39 dnovy
Dnes rano som teda skusila test a tam ciarka na zivo je modra ziaden duch nic ale pred paru dnami mi takto testy blbli hore dole raz duch raz nie takze hadam nieco nieje v poriadku ...
Ked mi hcg zrejme nestupa ako by malo a neverim ze kazdy test je chybny tym
Lacnym by som neverila tie maju kanaliky a kade co ale clear blue je zamna spolahlivy .. takze ja uz fakt neviem co si Mam mysliet
@adrianna23 ahoj vies co tie testy co som mala
Predtym boli divne a tie ciarky boli stale po Limite jeden robeny rano nic druhy vecer duch ale nejako to tak skakalo raz ano raz nie ... ale tie ciarky ani moc nevyzerali realne .. az na totu clear blue dnesnu

U mna plati aj ovulacny test... Dnes konecne dorazili tehotenske testy tak som robila... Mam 2 dni do ms... Predvcerom som mala kus slabeho hnedeho vytoku uz som si myslela, ze dorazila ms ale potom nic... Hore ovu test spodne dva tehu... Potichu sa tesim a velmi bojim nakolko som uz dva krat potratila....