icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

evita1233
10. jan 2020

U mna plati aj ovulacny test... Dnes konecne dorazili tehotenske testy tak som robila... Mam 2 dni do ms... Predvcerom som mala kus slabeho hnedeho vytoku uz som si myslela, ze dorazila ms ale potom nic... Hore ovu test spodne dva tehu... Potichu sa tesim a velmi bojim nakolko som uz dva krat potratila....

daniela2227
10. jan 2020

@evita1233 jeeju 😊 gratulujem a prajem všetko dobré ✊😊

mausy30
10. jan 2020

@tmtm skoro 11 ročnú, potom skoro 9 ročného, a skoro 3 ročnú sú všetci v máji.

mausy30
10. jan 2020

@niky1141997 vôbec nič a neviem prečo sa takto trápis

bibg
10. jan 2020

@evita1233 wau 👏 krásne gratulujem 😊 možno tie testy z ali, wishu a ebayu niesu zle 🤷🏽‍♀️Ja som mala biochemické 😏Dnes 1DC 😊 snáď budúci mesiac 😊 Držím palce ✊

tmtm
10. jan 2020

@mausy30 tak to som nečakala ale teraz už budeš mať šťastný štvorlístok🍀. Neboj to určite zvládneš, teš sa a netráp sa. Ja mám po ET synčeka tiež je v máji narodený bude mať 2rôčky.

jazlyn
10. jan 2020

Zienky tak dnes digitalny test
negativny zrejme som mala zle testy kedze na jednom ciarka potom zase na druhom nic !
Uz som si namyslala ze co ak ide o Mimomaternicove tehotenstvo kedze aj spinim som rada ze to tehotenstvo nieje aj ked nie vzdy musi spinenie znamenat nieco zle ale umna naposledy zial znamenalo takze ak budem tehu tak snad bez spinenia 😂 som samozrejme sklamana ale aj rada uz ziadne tehu a ovu testy ziadne cumenie na testy z kazdeho uhla hodiny a hodiny stresy myslienky clovek ide spat s tym ze rano ocika test na ktorom prd zasa bude 🤷‍♀️ koncim !!!
Tento cyklus bol nas posledny v marci ideme na IVF mame zmrazene len 2 vajicka ale verim ze nam to vyjde ak nie pojdem zase budem bojovat kym sa nestanem konecne matkov !
Dalsi cyklus sa nejdem pozorovat kupovat testy ani o nic snazit mam uz az vyse hlavy tie stresy ktore mi hlavne robia tehotenske testy Konecne si uzijem nejaku party dam si pohar vina a mozno aj viac ako jeden pohar preco nie zivot je kratky a ja mesiace a mesiace mam v hlve len to jedno a vsetko ostatne mi uteka odviazem sa a zabudnem na vsetko a tie posledne 2 mesiace si uzijem ako za slobodnych cias lebo verim ze potom budem tehulkovat 9 mesiacov a potom budem mamicka 🙂 🙂
Urcite vas neopustam ale budem tisko pozorovat a ak budem vediet pomozem z vlastnych skusenosti ❤️

sonicka1306
10. jan 2020

@bibg ahoj tak sa ozyvam 🙂 tie testy sú hrozne... Včera ms, dnes pomenej...zajtra už budem končiť...kratučké, tak som si teraz urobila testik... Čiarka o stupeň silnejšia no nedá sa im vôbec veriť...síce ok, môže byť ale určite v Tom niesom ( podľa mňa)

sonicka1306
10. jan 2020

@bibg prikladám 🙂 vrchný 6.1 vecer a spodný dnes 10.1 večer ... Zajtra kúpim v lekarni

bibg
11. jan 2020

@jazlyn presne tak 🙂 z vlastnej skúsenosti viem že keď som to prestala riešiť tak som otehotnela hneď na prvý šup 😊 treba sa nejako zamestnať a neriešiť 😊 drzim palce snáď nabudúce ✊✊

bibg
11. jan 2020

@sonicka1306 tak potom daj vedieť 🙂 som zvedavá 😊😊 asi ich ešte kúpim a spravím taký prieskum 😂 sak sú neni take drahé za 2,50€ 20ks

lowndes
11. jan 2020

@niky1141997 ako si na tom dnes?? aj dnes si testovala?

lowndes
11. jan 2020

@sonicka1306 drzim palce....uz si dnes robila zase???

lowndes
11. jan 2020

@evita1233 velka gratulacia😍🤗

jazlyn
11. jan 2020

Zabite ma ale ja si Myslim ze . Mam Mimomaternicove tehotenstvo 😫😫

mims1520
11. jan 2020

@jazlyn ako toooo

jazlyn
11. jan 2020

@mims1520
No neviem co sa deje pondelok pojdem hned na gyndu ak ma hned pondelok zoberu som v Uk
Robila som si testy s tych lacnejsich
Na jednom duch na druhom nic
Ok skusila som clear blue digitalny a jeden Co ukazuje // modre
Negativne vcera vecer kaslem na to ved idem na IVF v marci hodila som vsetko do kosa ostal mi posledny test dnes rano som vstala s tym ze ma bolia krize a uz par dni pobolieva brucho ako keby mala prist ms inac nic zvlastne obcas som nafuknuta ziadne citlive prsia alebo nieco ine hovorim si nebudem si ho setrit lebo na dalsi cyklus sa uz nechcem testovat a ja som maniak ked mam doma test proste ho ocikam 😂😂 neviem kedy som mala ovulaciu netusim viem ze mi ms meska cca 8 dni co je uz fakt dost cyklus mavam dlhy 38-39 dnovy
Dnes rano som teda skusila test a tam ciarka na zivo je modra ziaden duch nic ale pred paru dnami mi takto testy blbli hore dole raz duch raz nie takze hadam nieco nieje v poriadku ...
Ked mi hcg zrejme nestupa ako by malo a neverim ze kazdy test je chybny tym
Lacnym by som neverila tie maju kanaliky a kade co ale clear blue je zamna spolahlivy .. takze ja uz fakt neviem co si Mam mysliet

jazlyn
11. jan 2020

@mims1520 neviem tu ciarku sfotit tak aby ju bolo vydno normalne realne ked nanu pozeram

je silnejsia ..

jazlyn
11. jan 2020
mirca85
11. jan 2020

@jazlyn preco si myslíš?

adrianna23
11. jan 2020

@jazlyn ahoj, možno šlo o biochemické tehu, kedy sa nestihlo bábo zavŕtať, ale už uvolnovalo hcg, vtedy sú slabí dušikovia a oneskorená ms

jazlyn
11. jan 2020

@mirca85 No neviem co sa deje pondelok pojdem hned na gyndu ak ma hned pondelok zoberu som v Uk
Robila som si testy s tych lacnejsich
Na jednom duch na druhom nic
Ok skusila som clear blue digitalny a jeden Co ukazuje // modre
Negativne vcera vecer kaslem na to ved idem na IVF v marci hodila som vsetko do kosa ostal mi posledny test dnes rano som vstala s tym ze ma bolia krize a uz par dni pobolieva brucho ako keby mala prist ms inac nic zvlastne obcas som nafuknuta ziadne citlive prsia alebo nieco ine hovorim si nebudem si ho setrit lebo na dalsi cyklus sa uz nechcem testovat a ja som maniak ked mam doma test proste ho ocikam 😂😂 neviem kedy som mala ovulaciu netusim viem ze mi ms meska cca 8 dni co je uz fakt dost cyklus mavam dlhy 38-39 dnovy
Dnes rano som teda skusila test a tam ciarka na zivo je modra ziaden duch nic ale pred paru dnami mi takto testy blbli hore dole raz duch raz nie takze hadam nieco nieje v poriadku ...
Ked mi hcg zrejme nestupa ako by malo a neverim ze kazdy test je chybny tym
Lacnym by som neverila tie maju kanaliky a kade co ale clear blue je zamna spolahlivy .. takze ja uz fakt neviem co si Mam mysliet

jazlyn
11. jan 2020

@adrianna23 ahoj vies co tie testy co som mala
Predtym boli divne a tie ciarky boli stale po Limite jeden robeny rano nic druhy vecer duch ale nejako to tak skakalo raz ano raz nie ... ale tie ciarky ani moc nevyzerali realne .. az na totu clear blue dnesnu

mirca85
11. jan 2020

@jazlyn pri mimomaternicovom tehotenstve ti nemusia “blbnut testy “, ja som mala mimomaternicove a mala som krásne silne dva čiarky na každom teste

jazlyn
11. jan 2020

@mirca85 a potom ine priznaky ?

Nieco ine ako pri “ normalnom “ tehu ?

mirca85
11. jan 2020

@jazlyn ja osobne som mala strašne pichanie , ale až take že som to musela predýchavat

jazlyn
11. jan 2020

@mirca85
Hadam
Ze az po pozitivnom tehu teste ?

mirca85
11. jan 2020

@jazlyn neviem prečo sa neukludnis a necháš to proste tak , zbytočne sa stresujem .... zbytočne testujes a testujes ... čo ti to dáva ? Že hľadáš duchov na teste ?

jazlyn
11. jan 2020

@mirca85 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

mirca85
11. jan 2020

@jazlyn no ty sa chytaj za hlavu a chod k lekárovi a budeš vedieť