Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tmtm pri druhom bábätku som tiež stresovala, hneď som nabehla ku dr 😂 toto tretie bábo bolo nečakane, preto to beriem s rezervou ale mávam nevoľnosť hlavne ráno a to podbruško a kríže cítim. A ty ako?
@niky1141997 chapem.. tak vela stastia cakame na tvoj test 🙂
Baby nikdy nestojte s rozobratym testom nad wc
Len co som ho urobila mi spadol 🤦♀️😂😂😂
@niky1141997 prave ze nie neviem normalne ze vode odolny test 🤭😄😄😄
@niky1141997
To som este nezazila fakt inac asi to aj ovplivnilo vysledok lebo pred tam ciarka nebola a po uz ano
@niky1141997 ms ti uz meska?? Kolko dpo si ?
Toto je prvy test na ktorom vazne nieco je
Aj ja som asi vadny kus normalne zacinam zavidiet zenam ktore ked si urobia tehu test bud je negativny a vobec nic nanom alebo pozitivny jasne pozitivny nic medzi tym ... alebo pridaju test slaby duch a na druhy den kolajnica ja tu den co den robim testy a nic 🤷♀️ Myslim si ze tehu niesom 11 dni mi meska ms
Mam ruzovy vytok ale testy sa so mnou pekne hraju dnes digi negativny a potom na dalsom slaba ciarka vidm ze digi je menej citlivy ale neviem jeden den mam take spinenie ze uz si zacinam Mysliet ze konecne sa mi ms sputi a potom zasa nic poviem ti pravdu uz by som aj chcela aby ta ms prisla nech sa tolko nestresujem
@niky1141997 posledne cca 3 mesiace mam nepravidelny cyklus na gynekologii som este nebola som v UK a popravde ani sa mi moc nechce lebo spinim ruzovy slaby vytok 🤷♀️
Od soboty by sa dalo povedat ze mam realne ciarky na tehu testoch no
Dnes spinim o dost silnejsie takze nechavam to na osud pockam do zajtra ci sa nespusti nahodov ms Ale vsetky testy mi stale vysli az po Limite takze to moc vazne neberiem tie ciarky
Urcite chot na gyndu ak beries silne tabletky niektorym babam tehu testy neukazovali aj do 8tt aspon co som citala urcite necakaj keby ze som na slovensku by som hned sla ale tu je to tazke ale urcite aj ja skusim zavolam ak ms nepride zajtra
Toto je moj dnesny test ten ktory spadol do wc 😂 ale chvalabohu sa mu nic nestalo 😂😂
@niky1141997 dakujem krasne aj ja tebe urcite daj vediet ako dopadol dalsi test ak spinenie ustupi skusim zajtra dalsi test 😂😂
@niky1141997 dnes test uvidíš tešíme sa

@niky1141997 Ked si myslia o tebe ze si chora tak potom co si myslia omne ??? 😂😂ja sa tak uz aj zacinam citit 🤪😂😂
Kasli na to ved sama vies ze ta laka si urobit este jeden tehu test a vsetky sme tu zvedave tak urob radost nam a hlavne sebe ( poznam ten pocit ) 😂😂😂