Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 určite nie
@niky1141997 niki prepáč ale ja tam ni. Nevidím a už toko testou sk si urobila že by si už po takom čase mala koľajnice ako hrom.. Keď si myslíš ze si kúp si digi test a ten ti ukáže
@niky1141997 mňa napadla ešte strava, bohvie čo vôbec obsahuje také mäso v obchodoch. Prípadne voda, v nej je tiež isté množstvo hormónov 🙈😀
@niky1141997 ahoj, výsledok po limite je neplatný. Ja som mala par mesiacov dozadu po zaschnutí duchov a nebola som tehu.
@niky1141997 nič tam neni,len biely kanalik. Nič ine
@kikusha2212 nič nevidim..možno citlivejší test treba..ak si nazaciatku
@niky1141997 vidim, podla mna si jednoznacne v tom 😊
@niky1141997 sama sebe týmto ubližujete , čo má prísť to príde
@niky1141997 pre pana ja mam asi zázračné lejzrove oči keď vidím 😃 akej značky je ten test?
@niky1141997 tuto vidím ale ja ani neviem či reálne vieš mat z toľkých testov nejaký normálny záver či si alebo niesi Tehotná 😂 keď si ich urobíš 300 😂
@niky1141997 podľa mňa nie si ,tie testy sú čisto biele, veď to už pochop..Ja som tiež túžila po babatku a 2 roky neúspešne, ale toto ťa položí na kolená ,robíš zle len sebe. Veď predsa nemôžeš si naozaj myslieť že ťam je druhá ciarka..jed sú snehobiele..Ja som mala ovulku cca okolo 20,21,22 a vidíš môj test?Už by si mala mať riadne koľajnice.
@niky1141997 na testoch vidím niečo už na každom držím palce zajtra na digi inak tomu už vôbec nechápem
@mausy30 takýto test na 10,11 dpo?? Neexistuje 😂 kedy si mala poslednú ms? Určite si viac dpo ako 10,11
@kacenaaa už dávno by mala mať koľajnice, už ju nenabadaj ku kupovaniu testov