Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 bola v limite?
@niky1141997 ten ma ciarocku o kusok dalej. Skus porovnat s tymto. Ale maju menej farbiva nez ostatne desiatkove testy.
@niky1141997 ináč ja som si robila test z plus lekaren, 2ks za 2,50eur.a pozem potvrdiť ze nerobia falošných duchov ani po zaschnutí. Boli uuuplne biele. A teraz keď som tehu tak normálna ciarka. Síce asi ma malo farbivá lebo ciarka nie taká tmavá ako kontrolná. Ale aspoň práve preto nerobí falošných duchov.
@niky1141997 dala som ti test do negativu a ozaj tam nieco vidim. Nooo neviem dievca,zamotane to je s tebou. Ale Drzim ti palce. Nech si v poriadku hlavne
@niky1141997 ruzova ciarka ?
@niky1141997 neotravuješ 🙂
@niky1141997 ale nie je vadne 🙂 len nase telo nie je stroj.. A Bohuzial sa nesprava podla nasich ocakavani a zelani 🙂 ak sa ti toto dialo pri syncekovi,na tvojom mieste radsej (z financneho hladiska) objednam testy odtial z MK.. 🙂 ja som mala teraz pri druhom tehu one step a mna osobne nesklamali.. 🙂
@niky1141997 presne toto.mam aj ja na pepino...a na mama teste nic..tiez som uz dilino z toho vsetkeho...tie testy z nas robia uz cvokov😂😍
@lowndes pepino testy robia duchov vo veľa fórach na MK už to je riešené 🤷♀️ a
@niky1141997 je mi ľúto ale keby si ozaj bola tehotná už dávno by tie čiarky boli ako kolajnice, keď tak sledujem ako dlho už ti to tak vychádza... Takže buď sú to kanáliky (čo si myslim že to je tvoj prípad), alebo biochemické tehotenstvo, to som mala ja pred mladším synčekom. Testy mi v priebehu 7 dní vôbec nesilneli, resp nie vôbec ale úplne minimálne.Potom prišla silná menštruácia a odišlo to. Na pohotovosti mi namerali nízke HCG. Hneď nasledujúci cyklus som ale konečne normálne otehotnela 👌 tiež sme sa vtedy snažili o druhé. Tak držím palce 🙏
@niky1141997 umreeeeem 😂😂😂😂 je to taaam určite vyskúšaj aj iné alebo kúp pepino a testuj s jednou znackou
Ako ja som mala takýto možno ešte slabsi pepino a na mamateste koľajnice 😁😁😁
Každopádne toto je lepšie než hocijaká telenovela 😂
Vaaazne držím palce snad je to tam ale čo si ty zač 😂😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭
@niky1141997 skús digi ja som v júli tak mala že som otehu asi 23.7 a ms mala byt 28.7 co nebola a bola akoze 1-2.8 akože ms iba raz za deň krv a nič a 2.8 mi to nedalo a už som mala koľajnice a digi 1-2 ani dr.to nesedelo že sa mi vtedy asi ovu posunula len nám to potom nevyšlo aj ked drobec rástol srdiečko nám prestalo
@niky1141997 vies co,pripady su rozne. Moja svokra otehotnela s jednym vajecnikom,Ked mala 40 rokov. Nedostala ms, testy negativne,ziadne priznaky,tak si myslela,ze prechod alebo co,ze uz sa jej to stalo predsa,tehotna nebola,telo proste blbne.. A tak v priebehu mesiaca aj pol urobila tri testy,vsetko negativne, ale ze uplne negativne. Urobila stvrty, ten uz maximalne pozitivny,lenze to uz vedela z ultrazvuku,ze tam ma cystu na par mesiacov.. Uz bola takmer na konci tretieho mesiaca.. A tak mam svagrinu,ktora bude mat v maji 4 roky :D Akurat na svokrine narodeniny sa narodila. Keby som ju nepoznala,neverila by som,ze sa nieco take naozaj deje.
@niky1141997 my na tych testoch zkrachujeme😂😂 kedy budes najblizsie testovat?? ja zajtra rano....a uvidim....a potom az v den MS cize za 4 dni a uvidim....no drzim nam palce😍🍀
@niky1141997 hm,neskutocne :D tak zajtra. Snad sa nieco u teba pohne. 🙂
Ahojte baby citam na Anglickych strankach ze ked test rozoberiete tak ak je tam druha ciarka je test neplatny o tom som vobec nevedela 🤔 len zo zvedavosti sa pytam lebo vela zienky som videla sem davat testy az po rozobrati nejako sa mi to nezda aby sa vysledok zmenil ak sa ten test vyberiem s obalu ?? Som zvedava na vase odpovede
@niky1141997 to som citala co si zeny pisu podobna stranka ako Modry konik no Anglicka A pisali ze ak rozoberies test tak reaguje na vzduch tym padom sa urobi druha ciarka 🤷♀️
Jednoducho ze test potom schne rychlejsie kedze reaguje na vzduch a
Tym padom sa tvoria kanaliky a falosne ciarky netusim ci je to pravda ale tak zasa tu to baby vobec neriesili este som nevidela aby sa to tu riesila a skoro kazda test rozobera 🤷♀️🤷♀️
Vraj ten test zoxiduje a ma potom neplatny vysledok.. aj v letaciku varuju, nech sa nerozobera

@niky1141997 to je pepino?