Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa
@niky1141997 prikláňam sa že mamatest je NAJ, ja keď som všade mala duchov (pepino testy a kadejaké neznáme) a spravila mama test tak jedine ten bol biely a ozaj som nebola takže ak si nie si istá vyskúšaj ten určite 👌
@niky1141997 za mňa pásiky katastrofa.. V tom obale fakt rozdiel.. Za mňa teda.. Vidíš sama
@niky1141997 super aj ja som zvedavá
@niky1141997 ja to nechapem fakt kazdy mesiac mi toto robia testy, prvykrat som myslela ze som tehotna lebo aj pri malej som mala taku slabucku ciarku najprv... uz viac netestujem pockam ci dojdem ms ak nie testnem zas. Pozriem aj tvoje testy 🙂
Baby dnes digitalny negativny a ciarka netmavne takze zrejme ide o Biochemicke tehu dnes ma uz aj dost pobolieva brusko takze hadam ze ms pride coskoro pre istotu som zajtra objednana na tehu test k lekarovi kedze ultrazvuk mi nechcu spravit ale tehu na 100% neviem ved to by som uz bola cca v 5-6 tyzdni nezmysel .. co sa tyka tehu testoch
clearblue Baby nerozoberajte tie testy aj keby ze ste videli slabunku ciarku v limite nikdy nevyberajte test s obalu / puzdra ako nahle sa test dostane na vzduch urobi peknu modru ciarku takze neplatny test tak ako sa to pise v letaku
@jazlyn my keď sme sa snažili o druhé bábätko strašne sme ho chceli, tiež som testovala ako o dušu a tiež som mala slabého dúšika ako ty,ale týždeň netmavol. Mala som biochemické. Onedlho na to som išla na pohotovosť že veľmi krvácam a už bolo po ňom. HNEĎ na druhý cyklus som ale otehotnela znova a mám pri sebe 8 mesačného krásavca teraz. Čiže hlavu hore, a snažte sa ďalej. Držím veľmi palce ❤️ ❤️
@kacenaaa Ahoj tak skúsila som ten test🤦♀️prvá fotka je fotená s bleskom a upravila som trošku.Ďalšie som neupravovala.Snažila som sa to nejako odfotiť ale neviem.Stále tam vidím asi to isté alebo mi šibe
@niky1141997 skúsiš rozobrať?
@niky1141997 písala som ti spravu
@kacenaaa Idem
@niky1141997 prepáč ale ja si myslím že sú negatívne
@niky1141997 na prvej fotke vidno ducha ale ja už som z toho jeleň kde to ešte ty 😃 tu som ju upravila do čiernobielej
Baby skúste gravitest. Ja som mala presne odsledovanu ovu. Po 2 týždňoch som mala ísť na krv( stvrtok) sobotu pred tým som si spravila test a už som mala na gravitest ducha. Ešte sestričky sa čudovali že co je to zatest, že ešte sa im nestalo že by to niektorej tak skoro ukázalo. Že max na ten 13, 14 deň aj to len výnimka
@niky1141997 ja som to vzdala po 6 dnoch testovania stale take iste ciarky a digi negativny
Nebudem to dalej riesit v tehotenstve hcg stupa kazdy druhy den teda malo by ak je to zdrave normalne tehotenstvo hoci aj keby kazdy 3 den uz by tie ciarky boli Ine ...
Nemyslim si ze .. som tehu kedze ziadne zmeny nenastali behom tyzdna a tvoje testy su podobne ciarky ale ovela slabsia za tyzden by uz bola krasna ciarka si Myslim v oboch pripadoch .. nechaj to na osud ak mas byt tehotna budes to vediet hoci aj o tyzden ci dva neskor
Ani nechcem pocitat kolko som uz Minula za tehotenske testy a nikde to nevedie
Daj tomu asi cas a mozno sa ta ciarka predsa len ukaze za Par dni kto vie viem ze beries obcas silne tabletky si mi pisala ale tak ci tak ti to testy zrejme este ukazat nechcu ak samozrejme tehu si citala som ze niektore baby mali negativne testy a boli tehotne az ked jim meskala ms 2 tyzdne mali ducha niektore baby zase pisu ze to uz musis mat kolajnice kto vie je to individualne kazda sme ina jedna ma pocas tehotenstva ms a druha vobec jednej ukaze 10dpo ciarku druhej az po 2 tyzdnoch meskania

@niky1141997 toto som mala ja a ostalo mi to doteraz plus kopu iných veci druhé tehotenstvo je fakt iné 🤢😏