icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mala_kari
17. jan 2020

A čo sa mňa týka, po minulomesačnom biochem som teraz 14 DC, takže najvyšší čas na 🧡😀 snáď to teraz vyjde 🍀

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
lowndes
17. jan 2020

@jaruska_12 pekny duch..drzim.palce

lowndes
17. jan 2020

@niky1141997 skusim..ved prave..natrapila si sa s tymi duchmi....rozne znacky a bum digi nic...aj mne radi znama ze nech urobim digi a budem si ista..ale nechcem..uz tie 3 dni do MS pockam..je to bud alebo.... ten ten som robila na obed...bol to rapidblue...ale na mamateste zo vcera rana mam silnejsieho ducha..ruzoveho....tak uvidim..ale brucho boli riadne..krče... :(

c_est_la_vie
17. jan 2020

@niky1141997
Teraz to vazne nemyslim v zlom. Ale tehotna urcite nie si. Pamatam si ze sme spolu sli testovat pred ms. Ja mam uz odvtedy pomaly druhu ovulaciu a ty si krvacala a aj tak stale testujes. Tie testy boli vazne biele, ja som tiez nic nevidela a skulievam na testy tiadne 🙂

Cca desat dni po ms by si mala uz ine ciarky.
Gynekolog ani testy ti uz nemozu povedat ziadnu novinku a ty len vyhadzujes peniaze ( a tie testiky nie su najlacnejsie).

Ak by si druhe mimi nechcela tak netestujes kazdy den pred i po menstruacii.

Trosku povol paru a pojde to lepsie 🙂

sonicka1306
17. jan 2020

@bibg ďakujeme 😊

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
niky1141997
Autor odpoveď zmazal
lowndes
17. jan 2020

@niky1141997 jasne ze dam.vediet.
a ty tiez daj...citala som ze ides v pondelok na gyn..tiez som zvedavaaaaa

jaruska_12
18. jan 2020

Baby ja dnes ráno tak silneje to? :o

lowndes
18. jan 2020

@jaruska_12 ano...krasna ciarka....ruzovucka..gratulujem...

lowndes
18. jan 2020

@jaruska_12 uz ti meska MS?????

kacenaaa
18. jan 2020

@jaruska_12 tehulka si ale to len jeden deň tam veľký posun nebude neboj 🙂

jaruska_12
18. jan 2020

@lowndes ešte nie po kyrete mam dlhší cyklus 35 - 40dňový , podľa kalendára by som mala dostať až o týžden 😮😮😮

lowndes
18. jan 2020

@jaruska_12 do vtedy uz bude ciarka syto ruzova takze velka gratulacia..🍀😘😍

jaruska_12
18. jan 2020

@lowndes to dufam a ďakujem 💕i keď po poslednom tehotenstve mám veľký strach 😪

gretuch_47
18. jan 2020

Baby čo myslite ? Deň po vynechaní ms.

mala_kari
18. jan 2020

@gretuch_47 podľa mňa je to tam, o dva dni bude silnejšia, gratulujem a držím palce 🧡🍀

gretuch_47
18. jan 2020

@mala_kari ďakujem🤩

lowndes
18. jan 2020

@gretuch_47 tiez si myslim ze si tehu..drzim.palce..daj vediet

celtic1888
18. jan 2020

Ahojte prosím vás 12. 1. som mala dostať MS. Dodnes ešte stále neprišla. Predvčerom som si robila test Pepino ale ten bol negat. A dnes mam hustý biely hlien bez zápachu bez svrbenia. Co myslite?

lowndes
18. jan 2020

@celtic1888 no skus novy test ale inu znacku....a uvidis...a ked MS nepride tak chod na GYN...

jazlyn
18. jan 2020

Pristup lekarov v Anglicku je hrozny cakala som 3 dni kym mi zoberu moc aby mi urobili tehotensky test podotikam hned vopred ma upozornili ze krv alebo ultrazvuk nepripada do uvahy ked mi tehotensky test nevyjde pozitivny test mi robila len pomocna sestricka vysiel negativny aj to mi volali az po 2 hodinach hned mi ten test nerobili len som odovzdala moc tak som chcela vediet co dalej 2 tyzdne mi meska menstruacia mala som spinenie ja mam slabe ciarky na tehu testoch a u dr mi vysiel negativny
A pani ktora robi na recepcii nato len ze tak to neviem test nemas pozitivny nieje preco sa objednavat k lekarovi 😤 aj keby ze sa na Hlavu postavim ma odbiju ani len nieje sanca rozpravat s lekarom a povedat aky mam problem len s recepcnov Takze zrejme tehu niesom ale to meskanie ma nici 😢
Povedala som jej ze posledny sex som mala 20-22 decembra cca v tychto dnoch sme sa snazili potom uz nie bola som chora a manzel
Nebol doma ci je mozne aby mi este test neukazal alebo si mozem byt ista ze niesom tehotna a recepcna nato ze ziaden test nieje 100% tak ma baby porazi 😤😆😆
Tu s toho systemu

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
jazlyn
18. jan 2020

@niky1141997 ti poviem ze som isla zo slzami domov lebo prd som sa dozvedela uz som s toho fakt zufala utorok mi ma pris tehu test ak tam bude Hoci len mini duch letim na sk nech ma pozru ze co sa deje

vevericka13
18. jan 2020

@laura_222 podla mna kanalik, aj ja som take mala a nic z toho

vevericka13
18. jan 2020

@celtic1888 treba urobit dalsi test, asi budes tehu 🙂

kulumulu123
18. jan 2020

@gretuch_47 mala som rovnaky test 1den pred ms je z toho 2tyz babatko drzim ✊✊✊✊✊

evita1233
18. jan 2020

@gretuch_47 pozitivny

marionluna
18. jan 2020

Baby mate skusenosti s testami medpharma? Dnes mi ukazalo na 9dpo ducha ale tak akoby velmi pri okraji a potom som este skusala inu znacku a tam tiez.. len ze ci mi nesibe.. zajtra skusim rano