Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gretuch_47 gratulujem 🙂
@jazlyn neviem či je k čomu :/ test nesilnie ten z piatka je rovnaký, neviem či to je aj značkou ale obidva sú s citlivosťou 10
@gretuch_47 pepino ma malo farbiva. 🙂 ten ti tak skoro nestmavne. A dnes je len sobota,takze pokoj. Vydrz do pondelka a kup znova mamatest,nech mas s cim porovnavat,popripade zajtra, ak mas kde. Drzim palce a nestresuj 🙂
@timina22_09 ďakujem 🙂
@gretuch_47 nevadí ale je tam ✊
Ahojte snazilky 🙂 chcela by som sa opýtať, s @bibg sme si tu písali ohľadom testov z ebay- onestep ( falošné poz.) Je možné že maybe baby mi to teraz večer spravilo? Slabú čiarku? V limite? Nezvyknú ukázať ovulaciu? Nakoľko testy livsane mi ukážu... Naposledy som mala ms ale trvalá možno aj so spinenim 3dni, z toho 1 deň normálne... práve preto som si test spravila, inak by som to určite neriesila. prikladám foto ešte nezaschnuteho
@sonicka1306 to vyzerá ako druha čiarka 🤔 nemohla si mat posunutú ovulaciu? Ja som našla ešte jeden test z ciny, včera som si ho spravila a on je úplne biely, bez náznaku druhej čiarky. Asi to bolo biochemické.. 😏
@gretuch_47 gratulujem,ten je pozityvny😘
@sonicka1306 ja som našla včera ešte jeden test z ciny tak som si ho urobila na 10 dc a bol negativny. Úplne bez náznaku čiarky. Predtým mi robil čiarky a ružové. Ja neviem asi sú tie testy naozaj dobre alebo majú iba viac farbiva. Držím palce nech to vide 😊 daj vedieť☺️
@lowndes dnes ráno iný test iná značka úplne biely 😪😪😪😪😪😪som s toho mimo
@jaruska_12 to naozaj sup sem foto to neje možné
@kacenaaa prvý piatok druhý sobota a tretí vlastne dnes 😪 Prve dve ta istá značka tretí top test baby
@jaruska_12 @bibg @gretuch_47
Baby mne toto isté robili testy minulý mesiac, fakt som z toho bola 🦌 - raz čiaročka, raz snehobiely 🤔 žienky mi poradili kupovať tu istú značku a isto to má dačo do seba. Držím palce 🧡
@mala_kari ďakujem! 🙂 a si tehotna? 🙂 ja by som veľmi chcela byť no už mám pocit že si len nahováram 😪😪
@jaruska_12 žiaľ u mňa fazuľku odplavila mrcha, ale verím že sa to znovu podarí 🍀
@mala_kari čiže top test a pepino niesu dobre? Ach tak nech sa čím skôr zadari, mne ešte ms nemešká po kyrete mam cyklus 35 dňový a ovulaciu podľa všetkého som mala 13.1 tak som s toho uplne že šialená 😮tie prve dve testy sú women secret
@jaruska_12 neverim...kup dalsi test....opat taku znacku ako 1 a 2 test..a uvidis ze budes mat silnejsiu ciarku 🍀🤞🙏😍
@lowndes v pondelok kúpim i keď sa už asi zmierujem s tým ze nič s toho 😪😪
@jaruska_12 nuž neviem, ja som mala pruzkovy top test úplne biely, ani som ho nefotila a na druhý deň tycinkovy ako som poslala 🤯 vyskúšaj ešte testnut tým prvým 🍀 ja som sa testla tuším prvýkrát 10dpo pretože sa blížil Silvester, veľmi držím palce 🧡
@bibg no veruze neviem :O len to bol mierny šok včera večer , čo sa vlastne deje ... Ale skôr tipujem, že som okolo ovulácie, vtedy ako som písala aj livsane ukáže 😊 možno aj tento, ak si budem istá , hneď dám vedieť 😉 aj vám držím palceky 😍
@niky1141997
Mozno ano ak mas stastie ale vetsinov na pohotovosti su vaznejsie pripady ktore sa uprednostnuju takze by ma len objednali Hned by mi urobice neurobili
@niky1141997 ty kedy ides na Gyndu zajtra ci ?
@bibg spravila som si tiež ešte oné step, ešte mi jeden v zálohe ostal...a tiež dusik... nechápem, skúsim počkať 1-2 dní a keď to stále bude robiť, smer gynda
@sonicka1306 a je aspon o nieco silnejsi?
@niky1141997 budem cakat se zvedava ..

@marionluna podľa mňa tie spodné sú 😍