Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bibg ďakujem, dobre to máš. Sranda, že už 13 DC to pôsobilo, že ti ide ovu a nakoniec až 18dc. Nevieš ako dlho ukazuje ovu pozitívny? Či len pár hodín, alebo je to aj deň? A od pozitívneho kedy je vypustené vajicko? Až keď je pozitívny, tak až potom praskne či to už ukazuje, že je prasknutý?
@kikusha2212 toto naozaj neviem 🤷🏽♀️ Ako vidíš ja som mala pozitívny test 2 dni. Teda 18 dc a 19 dc. 20 dc už bola výrazne slabšia. Niečo ako na 13 dc. Ja som sa všade Dočítala len to, že keď máš pozitívny ovu test tak, že testovacia je silnejšia ako kontrolná, tak do 48 hodin bude ovulacia. A ja som to rátala tak, že pozitívny bol 25 decembra. 26 prebehla ovulacia a 27 som rátala ako 1dpo. Snáď som ti trosku pomohla lebo ani ja sama v tom nemám jasno. 😄
@bibg jasné, že si mi pomohla a dosť 😊 chápem aspoň to, že keď bude pozitívny, tak treba na to ísť 😁 najlepšie čo najskôr 😁 uz len to nepremeskat. Držím ti palceky, aby ti to vyšlo 😊
@kikusha2212 ďakujem pekne aj ja tebe 🙂 snáď si to o pár dni budeme posielať tehu testy 😄 najlepšie je ísť nato aspoň každý druhý deň. A v deň pozitívneho testu 🙂 tak uvidíme 🙂 držím palce 🙂
@bibg vieš, my máme sex naozaj často. Aspoň dvakrát do týždňa a niekedy aj viackrát za deň. Ja už sa skôr bojím, či tu ovu vôbec mávam. Lebo sa mi nechce veriť, že by som neotehotnela, keď tie spermie ani nemajú šancu odumriet a už sú tam nové. Pošlem ti screen kalendaru, aj pred ovu sme sa snažili, cca každý tretí den. Akurát pred ms nič, tak to by ma aj vystrelo, keby zrovna tam je ovu 😁
@kikusha2212 tak potom skus si robiť ovu testy cely cyklus. My sme sa snažili aj počas ms. Ale mali sme stresujúce mesiace tak sa neuchytilo 😏 snad další mesiac
@kikusha2212 tak ono ta hladina lh pocas cyklu kolise. V jeden den mozes mat uplne negativny a na dalsi uplne pozitivny. Pri ovulacnych to nefunguje ako pri tehotenskych. Testuj kazdy den,najlepsie v rovnaku hodinu a ked uz sa ti bude zdat,ze sa blizi k vrcholu pomaly (tmavsia ciarka od tejto) testni kludne aj 2x za den. 🙂
@timina22_09 ďakujem, takže každý deň testovať je najlepšie
@bibg oki. Skúsim teda od dnes každý deň až kým sa neukáže.
@kikusha2212 a vsimla som si otazku. To,ze mas pozitivny ovu test znamena,ze ovulacia len prebehne. Ci prebehla naozaj istotu nemas. Ale zvacsa od tych 12 az 48h (u ktorej zeny ako) by prebehnut mala po poslednom pozitivnom teste. Drzim palceky 🙂
@timina22_09 ani to chápem, že nemusí byť. Ja len, že či býva až po teste alebo keď je pozitívny, tak už prebehla
@kikusha2212 az po teste 🙂 mna zvyklo boliet brucho,ked to ,,prasklo"... Z tej tekutinky vlastne 🙂
@kikusha2212 alebo skus tie spermie troska pošetrit 😊 skus si pogooglit proces spermatogenezy ... Ako dlho trva kym spermia dozreje atd. To, ze budes mat sex 10x za den je horsie ako mat ho raz za tyzden ... 😊 Caste sexovanie nezvysuje sancu na tehu bohuzial ...
@niky1141997 Ahoj .... a co sa mu nezdalo ? Nepytala si sa ze co vlastne
@jazlyn No že mám počkat do 25.2.Ide na dovolenku dr a príde až 18.2.Asi mi to odíde s MS.Ak mi vobec príde.🤷♀️🤨lebo ževraj zvykne meškávať pri cystách.Tak netuším ...
@niky1141997
Keby ze si tehu to by aspon videl zvysenu sliznicu alebo nieco neboj to bude len cysta ..
@niky1141997 tak
Nic ine ti neostava len cakat na Krv tyzden je dost dlha doba som zvedava
@niky1141997 umna zrejme islo o biochemicke
Dnes som volala do centra do kosic ( spln ) kde som podrobne opisala moj problem lekarovi
On je velmi zlaty dokonca ma poziadal o fotky s testoch ktore som mu poslala emailom nikdy sa mi este nestalo aby ma odbil ze som v zahranici a treba prist stale mi aspon povedal svoj nazor alebo si ma vypocul ked som doposial mala
Nejaky problem alebo otazky ( chceme podstupit ivf )
Tak mi povedal ze .. ak uz testy su Biele urcite ide o Biochemicke tehu a pocita ze za 3-5 dni sa ms spusti ... aspon nazor ktory mi nepovedal nikto tu ked ma ani nepozreli ... ak zena nema ziadne bolesti ze sa nema coho bat ... a dnes ma uz dost pobolieva brucho na ms umna to je velmi dobra sprava ze to aspon bolo Biochemicke aspon viem .. ze sa nirco deje a da sa to a verim ze ivf nam vyjde uz mame zmrazene 2 embryjka
Ktore si dam vlozit cca v marci a teda asi nie 2 ale 1
@celtic1888 nieco slabe vidim
@jazlyn vaaazne?
@celtic1888 ja zatiaľ nič ale ja som slepúch 😣 Aká značka?
@celtic1888 ano ani som dlho nehladala
@mala_kari tento 25tka
@celtic1888 Ahaaaa tak to vôbec nemám skúsenosť, ale teoreticky keby si skúsila 10tkovy, už by mohol pekne ukázať 🍀🍀🍀