icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
niky1141997
Autor odpoveď zmazal
simik7192
21. jan 2020

Ahojte, zas taka mala otázka na Vás viem že je to mimo tejto témy, ale aj vy ste mali takú čudnu chuť v ústach v príznakoch tehotenstva? Je to už strašne, od kedy sa mi tam zobrazila tá slabá čiarka je mi hrozne v ústach taký čudný pocit ako keby na vracanie 🙊

jazlyn
21. jan 2020

@simik7192 mala som pri prvom tehu

jazlyn
21. jan 2020

@simik7192 ale skor sucho v ustach

celtic1888
21. jan 2020

@niky1141997
@jazlyn
@niky1141997
@mala_kari

No baby ak som fakt tak to bude zázrak lebo vôbec sa nesnazime zatiaľ o druhé 🙈🙈🙏

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
tmtm
21. jan 2020

@mausy30 ahoj, v stredu som bola. Tak povedal, že tam vidí náznak gestacneho vaku. Ale, že je ešte skoro. Brali mi krv a progesteron a výsledky sú vporiadku. Tak som kľudnejšia.a idem na ďalšiu v stredu. Mala som ísť zajtra ale ma preložili lebo tam nebude. Ale som aj radšej nech idem už na hotove😊. A ty ako? Už lepšie?

jazlyn
21. jan 2020

@niky1141997 to bola ale rychlovka 😄
Aspon usetris .. na testoch a opadne ten stres ci si ci niesi

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
kikusha2212
22. jan 2020

@era777 ahoj. Ja som raz čítala, že každých 6 hodín. Ale aj, že len raz za tri dni. Sú prípady keď majú páry sex každý deň a podarí sa. Mňa to až tak nezaujíma. My máme sex keď máme naň chuť, není hnany ovulaciou teda potrebou otehotnieť. V tom sa meniť nechcem, potom vznikajú problémy vo vzťahoch. Neviem si predstaviť povedať mužovi, že dnes nie, lebo mu ešte nedozreli spermie, tak až o dva dni... To je cudne

megica33
22. jan 2020

Ahojte baby. Vidite tu niečo alebo mi šibe?😳

barz
22. jan 2020

@simik7192 ja som mala stale taku nasladlu neprijemnu chut

marion30
22. jan 2020

@megica33 áno vidím, máš aj foto bez úpravy?

kikusha2212
22. jan 2020

@bibg ahoj. Prepáč, že stále niečo. Len dnes som robila ďalší, tak teraz neviem, bude to len nejaký skok, či sa mám pripraviť, že sa za pár dní dostaví ovu?

megica33
22. jan 2020

@marion30 tu je bez upravy. Vidno ale menej. Ja som vlastneviba ubrala svetlo fotografii. Ak je tompravda tak som otehotnela den pred MS ktora uz neprisla🤦🏼‍♀️

julianka007
22. jan 2020

@kikusha2212 to ti nikto nebude vedieť povedať či už budú tmavnúť, alebo ešte vyblednú. Musíš len ďalej testovať. Môže byť, že budeš mať ovulaciu skôr, ale môže to byť len kolísanie hladiny LH. Ja som mala takéto testy týždeň a potom začali tmavnúť a niekomu po takomto už na druhý deň stmavne. Naozaj ťažko povedať. Chce to len trpezlivosť a testovať. Už keď bude skoro rovnaká alebo rovnaká, tak budeš vedieť, že sa chystá ovulácia. Neboj sa. Určite to neprepasneš.

kikusha2212
22. jan 2020

@julianka007 ďakujem 😊

marion30
22. jan 2020

@megica33 ano,je tam zajtra-pozajtra bude lepsie vidno🙂

julianka007
22. jan 2020

@kikusha2212 nieje za čo

bibg
22. jan 2020

@kikusha2212 ja som kúpila iné testy (Pepino) dr.max už nemali a mám takúto čiarku. Možno príde ovu skôr ako na 18 dc 🤔 podľa mna budeš mat zajtra pozajtra pozitívny ovu test 🙂

kikusha2212
22. jan 2020

@bibg vyzerá, že ma viac farbivá alebo fakt bude ovu skôr. No aj minule si to mala takto, že jeden deň stmavol trošku a ovu bola potom až neskor. Ja si asi dám testy zo Slovenska niekomu poslať sem nech mám kvalitnejšie 😁 a ja už mám aj krcok skrátený a zmaknutý, len ešte zavretý, tak vážne neviem čo čakať. Rozmýšľam pre istotu skúsiť test aj poobede

megica33
22. jan 2020

@marion30 dakujem. Toto bude zázrak ak som naozaj trhotná 😱 ani by ma nenapadlo ze sa da otehotniet 1-2dni pred MS

bibg
22. jan 2020

@kikusha2212 áno, no uvidim ako mi to vide, lebo už cítim v podbrušku trochu pichanie a aj výtok začína. Skus aj poobede. Niektoré baby robia 3x. No ja len raz lebo ide to dosť do peňazí 😄

bibg
22. jan 2020

@bibg aha ako stmavol.. no uvidíme.. možno si aj ja spravím poobede.

kikusha2212
22. jan 2020

@bibg no veď toto, že to ide dosť do peňazí. A ja už som z toho taká mimo. Predtým som mávala ovu takto skoro, ale to uz je 5 rokov dozadu. A to som mala aj kratší cyklus. Teraz keď sa mi s hormónmi upravil na 28-29 dňový, myslela som, že ovu je neskôr. Ale veď ešte hocijako sa nám tie čiarky môžu pozafarbovat. Možno zno teraz opäť pár dní budú slabšie.
A ty hlavne určite skús, či nebudeš mať už teraz. 🙂

bibg
22. jan 2020

@kikusha2212 nechám to asi na zajtra.. možno na večer uvidim ako sa budem cítiť. Ja keď mám ovu tak má hrozné bolia vaječníky. Pichá má v nich a ledva normálne môžem chodiť. Držím palce. Inak kedy si mala ms?

kacenaaa
22. jan 2020

@bibg pepino sú najlepšie testy iné značky nikdy nič neukázali 👌

bibg
22. jan 2020

@kacenaaa ja som mala minuly mesiac nejaké z dr. Max za 3€, objednala som cez net a ukázali pekne dokonca tam boli aj take mištičky. Ale teraz mi povedali že dr max nemajú tak som kúpila v DM pepino. Sle podľa mna sú neskutočne predražené. Za 5 testov 8€ 😖

kikusha2212
22. jan 2020

@bibg ja som mala ms teraz 17.1. takže dnes som len 6DC. Ale predtým som ju mávala 9DC tak je možné, že tá ostala tak aj po upraveni cyklu. Na 28 dňový sa zmenil len nedávno. Ešte v septembri som mala 24 predtým len 21. Potom som dva mesiaca papala hormóny, tak v októbri už 26 a od vtedy 28,29. Ale napríklad po decembrovej ms som mala ovu 1.1. aj podľa bolesti, krčku a hlienu, testy som nerobila, lebo sme boli odcestovani. U mňa je to veľmi čudné celé. Mám už dve deti s ex, a pri prvom som otehotnela ani nie týždeň pred termínom ms, pri dcérke zas 6 dní po ms. Takže som taká pandorina skrinka 😅 no ale bojím sa trošku, po rozchode s ex som prekonala dosť ťažkú infekciu to aj gynekológ nechápal, hold údel toho, keď sa muž nevie kontrolovať a pcha kde nemá. Otrpela som si to ja.. a teraz sa bojím, či sa tam niečo nepokazilo.. zato hľadám, či vôbec ovu mávam a nie že som si to doteraz len namyslala... A k tej cene testov, buď rada, to sú ešte lacné. Ja tu kúpim 7ks za 13€