icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miskasiva
22. jan 2020

Baby tak ja so. Dnes bola zu gynekológa riešime teda to ze nemôžeme 2 roky otehotnieť bral mi krv minuli týždeň a dnes som sadla na kozu pozrel ma a ze akurát som mala ovulaciu nechápem niako skoro potom my sa môžeme snažiť keď poriadne neviem kedy mam ovulaciu a v stredu idem na zákrok ide mi odo erat niaku dutinku s maternice nemáte s tým niekto skúsenosť... Ešte som mu hovorila ze sme sa hneď ako mi skončila menštruácia pokúšali o dieťa to bolo pred 3 dňami ci môže byt šanca ze by som otehotnela Len mi nevedel už povedať lebo sa ponáhľal tak odpoveď som nedostala

kikusha2212
22. jan 2020

@miskasiva no jasné, že šanca na otehotnenie tam je. Len k tej dutinke neviem nič, čo by to mohlo byť a či by to neuškodilo, ak sa náhodou podarilo. Kolky deň cyklu si?

miskasiva
22. jan 2020

Neviem počítal mi to tam ale posledna menštruácia mi začala 11.1 a skončila 15.1

miskasiva
22. jan 2020

A 17 18 19 sme mali sex

bibg
22. jan 2020

@kikusha2212 tak to má mrzí :/ ale neboj bude všetko dobre 🙂 ja som zase mala cyklus aj 40 dňový a to mám 23 😂 talze medzi tým tiež nájsť ovu bola sranda. Až keď som začala piť myši chvost tak sa mi upravila aspoň natych 30-32.

kikusha2212
22. jan 2020

@miskasiva no ak dobre počítam, tak dnes si 12 DC. Ak teda už si po ovu, tak podľa mňa je dosť veľká šanca. A aký dlhý mavas cyklus?

kikusha2212
22. jan 2020

@bibg kamošku mám tu vo fínsku a ona tiež má tak, len teda jeden mesiac má 40 dňový a druhý mesiac 35 dňový. A takto sa jej to strieda. Tiež majú problém urobiť bábo. Mne napríklad muž hovorí, že jemu stačia títo dvaja loptosi, len ja veľmi túžim aj po spoločnom 😊 držím ti palceky aby to vyšlo 😊

polovnicka92
22. jan 2020

Ahojte, ake mate posledne skusenosti s lady max testom? Duchuje stale? 🙂

bibg
22. jan 2020

@kikusha2212 ja tebe tiež 🙂 držím palce 🙂 o pár dni uvidis dve čiarky na tehu teste ;)

mala_kari
22. jan 2020

@polovnicka92 ja som ho skúšala pred 2 mesiacmi a keďže som tehotná nebola, bol snehobiely, žiadny duch. Potom som ho mala aj minulý mesiac, to zachytil klesajúce Hcg keďže fazuľka sa neudržala. Za mňa spokojnosť, mám ho kúpený zas 🍀🧡

polovnicka92
22. jan 2020

@mala_kari dakujeem za odpoved drzim palce 🍀🍀🍀 aj ja ho mam kupeny 😁 rano chcem vyskusat 😊

mala_kari
22. jan 2020

@polovnicka92 tak o to viac držím palce, daj vedieť výsledok 🍀🍀🍀 ja som len 19 DC, ešte si musím počkať 😁

polovnicka92
22. jan 2020

@mala_kari dakujem krasne napisem zajtra 😊 taak Ty mas este casu 🙂

miskasiva
22. jan 2020

@kikusha2212 cyklus 31 podľa výpočtov ja sa v Tomto moc nevyznam
A myslíš ze keď pôjdem na budúci týždeň v stredu na ten zákrok tak by niečo mohol vidieť?

kikusha2212
22. jan 2020

@miskasiva to asi ešte nie, ale na testoch by si už vidieť mohla.ak by si najneskôr otehotnela 20 tak plus aspoň 10 dní. No tak to ani na testoch ešte nebude... Nemôžeš ten zakrok odložit?

vejuska23
22. jan 2020

Mna by len zaujimalo prosím vas, ci na 5dpo môžu byt bradavky take citlive? Strasne ma bolia a to nehovorím o podvozku same pichance kade tade. Des a hrúza. Viete mi to niekto obzriemit?

miskasiva
22. jan 2020

@kikusha2212 tak si asi vyziadam nech mi predtým zobere krv a odložím ten zákrok lebo nechcem nič riskovať a zákrok počká aj keď to posuniem o týždeň keď náhodou nebudem tehotna

timina22_09
22. jan 2020

@miskasiva ak sa to bude dat odlozit,tiez by som to takto urobila. Drzim palceky.

kikusha2212
23. jan 2020

@miskasiva ja ti držím palce aby si bola 😊

kikusha2212
23. jan 2020

@vejuska23 5dpo je skoro na príznaky. No niektoré senzitivnejsie ich už vraj cítili tak skoro. Počkaj pár dní. Držím palce 😊

simik7192
23. jan 2020

Ahojte, tak dnes som si robila testy 4 rôzne značky aby som si to utvrdila, ale už som z toho zúfalá Hcg strašne pomaly stúpa už som z toho na nervy 🥴 stalo sa aj Vám že ste mali také pomalé stúpanie? Priznaky mam palenie záhy, čudná chuť v ústach, nechuť do jedla .. Zajtra pravdepodobne navštívim Dr. už by tam mal aj niečo vidieť. 👶

lujza_
23. jan 2020

@simik7192 to sú krásne testy 😍 gratulujem.... Ja mám dvoch synov a poradim len už ďalej netestovat, všetko je určite ok ved toto sú skoro kolajnice 👌

simik7192
23. jan 2020

@lujza_ Už ani nebudem 🙂 zajtra sa asi zastavím pripadne pondelok ku Dr. nech sa pozrie či je všetko ok 👶❤️ a ďakujem 🤗

judit_ka
23. jan 2020

Prosim vas babulky ja neviem či som debil alebo ozaj tam dačo vidim?...
Len je to dosť slabunke tak sa to zle foti 🤦🏻‍♀️

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
judit_ka
23. jan 2020

@niky1141997 no ja mam ms maximálne nepravidelne. Poslednu som mala na začiatku decembra. A teraz v polke januara iba spinenie krvy. Robila som si test len preto lebo piatel zacal ze mam uplne ine prsia ako inokedy 🤦🏻‍♀️. Lenze moja ms je taka ze pride a ptm nepride aj 2 mesiace a potom zas sa ukaze. A tiez tam vidim daco mega slabe a doteraz boli testy sneho biele

domcci72
23. jan 2020

@niky1141997 ja neviem, no ja tam teda nevidim nic ako sa kukam

anna1971
23. jan 2020

Ovulačny, myslite ze už môžme. Ísť na to? Už mám aj dosť bolesti v podbrušku

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
bibg
23. jan 2020

@anna1971 preco by ste nemali? 🙂 aj ja mám taký test a snažíme sa 🙂 a keď bude pozitívny tak sa budeme snažiť aj keď bude pozitívny 🙂