Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 ved uvidime 🙂 krcok sa mi zosunul dole snad uz nepojde hore
Ahoj žienky, ako sa dnes máte? 🧡 Ja 20DC a začalo akési hnedé špinenie 🤯 Snáď to neprerastie do MS, to by bolo veľmi skoro
ahojte babenky...tak ja som duchovala pred MS..a nakoniec som pol dna trosku spinila a pol dna krvacala..vedela som kedze som uz dostala MS ze z toho nic nebude a tak som sa s tym zmiernila..ale krvacala som naozaj iba pol dna a potom uz absolutne nic..MS skoncila....bojim sa urobit test aby nebol uplne biely..myslite ze mam nadej este ? nechuti mi jest, toci sa mi hlava hocikedy pocas dna, brusko pobolieva sem tam pocas dna a kazdy den poobede musim spinkat lebo ma zmohne taka unava ze az.....mala nejaka z vas takyto priebeh a nakoniec aj tak bola tehu?? poradte....
@niky1141997 ahojik..co ti s tou cystou budu robit??? mas nejaku liecbu? alebo zacinas tento cyklus zase snazilkovat?? 🙂
@niky1141997 bojim sa....ale mam.doma este jeden mamatest, ten mi vtedy vysiel krasne ruzove // a pepino vzdy len akoby chcel byt naznak..az skoro nic....tak som cakala ci MS pride..ta vlastne prisla ale bola taka ako pisem vyssie, nijaka"...
@lowndes ja neviem ani sama.Dr nic moc nepovedal.😥 hcg 1.20 ale nepovedal ze to je dosledok cysty nechapem...aj pri synovi som mala toto isté hcg 1.20 po MA a tehotná som bola.Test som si robila len pepino jeden dnes ráno a nič tam nevidím.🤨 sranda ze na tom mamatest a woman secret som tam tie ciarky mala.Na kontrolu idem az 25.2 lebo je na dovolenke🤨a teraz sa bojim ze v dosledku tej cysty ms nedostanem.Tak co mam robit cakat do 25.2?
@lowndes Tak šup🙏som zvedavá.Tiez som mala tu ms slabú 3dni a koniec🤨.A druhe mimi zatial neplánujeme.Ale keby sa stalo tak by som bola rada.Priatel nechce🤣
@niky1141997 a MS mas mat kedy?? a ake ma byt vlastne hcg ak zena moze byt tehu??? ja sa nevyznam 🙂
@niky1141997 Ms čakám až 31.1. 😤 Tak neviem čo toto 🤯 Z cysty si nič nerob, ja už mám jednu vonku (laparoskopia) 🍀
@lowndes Ach, ja by som na tvojom mieste určite chcela vedieť výsledok, nech už je akýkoľvek, aby som si nerobila zbytočné nádeje. Tá nevedomosť je strašná 🤯Držím palce 🧡🍀
@lowndes Ešte mám 6dní😓hádam dostanem a ta cysta zmizne.Neviem ake ma byt hcg ale asi 0 ked si neni tehotna či? Ja sa tiez v tom nevyznam
@lowndes ty už asi budeš mať dosť ďaleko od poslednej ovulácie, už by mohlo ukázať aj teraz 😁 Ale je to na tebe, hlavne či vydržíš do rána 😁😁
@niky1141997 vyše 8cm a vôbec sa netreba báť, je to krátky zákrok v úplnej anestéze a v nemocnici som bola len jednu noc 😁
@niky1141997 tak robim test...heh
@niky1141997 ja som mala cystu, prisli mi na nu v 9mes.tehotenstva velka bola cca. 5x4cm...pockali rok ci sa vstrebe alebo naradtie mne narastla na 10x15cm tsk mi ju laparoskopicky dali von bola som 3dni v nemocnici.... Prvy som prisla, druhy ma operovali treti som. Sla domov.. Nieje to nic hrozne neboj... Ale tebe sa moze vstrebat alebo odist z ms

@bibg aj my sa snažíme len dnes som. Urobila tento test a už mám aj bolesti tak ci to môžem brat ako pomaly pozitívne