Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, zas sa hlásim ja,lebo neviem čo mám robiť, včera som si kúpila ešte digitálny test clear Blue a ukázalo mi tam 2+3. Čo to znamená? Lebo poslednú ms som mala 6.12.-10.12 a od vtedy nič. Pondelok sa chcem už vybrať za lekárom, len či to nie je ešte skoro, nechcem zbytočne nechávať babo, ožarovať sonom... Ďakujem vám za odpovede 👶
@simik7192 gratulujem🙏
Ahoj žienky, krásny víkend prajem, ako ste na tom? Ja 22 DC, asi 8DPO, spinenie prestalo ale aj tak mám pocit, že by každú chvíľu mala doraziť MS 😁 Bruško pobolieva a dosť cítim aj nohy
A neviete náhodou ako je to zo zmenou gynekológa? Treba ísť k predošlému a zobrať kartu a odniesť tomu ku ktorému chcem ísť? Alebo si to doktor potom po mojej návšteve vyžiada sám? Lebo nechcela by som ho ani vidieť, prežila som si svoje..... Ďakujem
@niky1141997 podla mna testy mas negativne. Treba doriesit cystu s lekarom, potom prestat sa tehu venovat a vsetko co ma prist pride. Niektore ste tu tym posadnute a to nie je dobre. Nemate ani dostat MS a uz testujete,hladate duchov, nahovarate si kadeco a psychicky sa nicite a ma to potom vplyv na oddalovanie MS, ovu... Radim Vam ako dlhorocna snazilka, ma za sebou aj MA a kadeco, ale nikdy som k tomu nepristupovala ako niektore z Vas...
PS. Mam kamosku, mala taku cystu, ze dlho kvoli nej nebolo vidiet maleho. Vsetko je Ok, porodila zdrave dietatko a potom jej cystu vybrali a ma aj druheho syna. Takze cysta nemusi byt nevyhnutne nespojitelna s tehu. Treba to len doriesit s lekarom...
@lowndes @jaruska_12 @bibg tak babulky bol to plany poplach ďalšie maybe baby bolo biele 🙂 takže tiež ukážu ovu 🙂
@sonicka1306 to má mrzí :/ nemala si odsledovanu ovu? Ja som ju odsledovanu mala a ukázal mi druhu čiarku a potom už nič takze asi biochemické.. máš už ms?
@sonicka1306 mrzí ma to u mňa došla ms ešte skôr 😮😮síce slabá ale je už tretí deň tak rozmýšľam kúpiť nosifol a začať brat, ja mam dosť problém aj s imunitou tak ci netreba nejaké vitamíny, abo ja už ani sama neviem už sa nato ani nechcem veľmi sústrediť ale keď to človeku nedá 😪
Baby ten kdo čítal ten môj problém ze som bola u doktora a v ten deň som mala ovulaciu akurát a predtým sme mali sex všetky dni.. Tak dnes má strašne boli ľavý vaječníky neuveriteľne že ani chodiť neviem
@niky1141997 prepac ale to ze dieta este nechces ti tu nikto neuveri.
To by si netestovala od 7 dpo, aj potom ako si krvacala a potom ako ti lekar povedal ze mas cystu a mikroduchovia su z nej.
Ja tomu rozumiem ze chces otehotniet, ale toto je uz naozaj prehnane. Nikto netestuje po krvacani. Nikto netestuje po negativnej navsteve lekara. A este ked lekar povie ze vidi cystu, tak ty stale “ nevies co si mas mysliet”. HCG skoro nulove, 14 dni po ocakavanej menstruacii by bolo v tisickach.
Najdi si nejake hobby a skus na to menej mysliet a uvidis ze to bude lepsie.
PS: za to kazdodenne testovanie by si uz aj druhe dieta uzivila.
Ženy mne to príde ze toto je slobodne fórum kde si každý môže písať čo chce.. Svoje pocity a tak.. Ak vás to obťažuje tak na to nereagujte @niky1141997 ... Trocha pochopenia chyba v dnešnej dobe.. Každý rozmýšľa inak len preto ze nie ako vy neznamená ze je to zle.. Pekný zvyšok večera snazilky 🙂
A ešte ze testuje zbytočne... Tak nech ved to sú jej peniaze nie naše 😂 ja to zas viem pochopiť...nas,, divných,, je málo 😁
@kacenaaa ano je to slobodne forum, ale mali by sme si tu aj radit. Vsetci chceme, aby niky1141997 bola nakoniec tehu, ale ked to bude robit takto tazko sa jej to podari... Je tym príis posadnuta a moze jej to znicit aj vztah. Preto sa jej to snazia aj ine baby naznacit. A nechcem, aby sa s cysty stal strasiak. Otehotniet sa da aj s tym...

@niky1141997 ja mám tretí deň ms ale veľmi slabú, dá sa povedať ze len keď sa utriem a bolia ma vaječníky, minulý mesiac som mala silnú nechápem 😮