icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
26. jan 2020

@lenka_21 mme to tak neprislo že bols tým posadnutá 🙂 naozaj

jaruska_12
26. jan 2020

Baby ja som ms dostala dokonca o 4 dni skôr, mam ju dnes 4 deň ale oproti minulému mesiacu keď som mala silnú aj s kúskami, tento mesiac veľmi slabá dokonca by mi na tie dni,, stačili '' aj 2 vložky 😂 tak neviem jedine cítim jemne pichanie raz v jednom a potom v druhom vaječníku inak brucho kríze nic a to ma stále krize boleli. Nechápem 😮😮😮testy pred ms neg. Od vtedy som nerobila

lusyc
Autor odpoveď zmazal
mon_day
26. jan 2020

Ahojte baby, mozem sa pripojit? Mam dva dni do ms, ale nevydrazala som uz. Myslite, ze sa podarilo? Bojim sa, aby z ms aj neodislo.

timina22_09
26. jan 2020

@mon_day vyzera to velmi dobre. Testni v den ocakavanej 🙂 ale myslim,ze je to tam.

timina22_09
26. jan 2020

@lusyc ahoj. Moze to byt tehotenstvom,aj nemusi. Skus si urobit test za dva dni,budes v tom mat urcite jasnejsie. Drzim ti palce, nech to dopadne tak,ako si zelas.

lusyc
26. jan 2020

@timina22_09 ďakujem. Ja už neviem, či nemám halucinácie 😉 No, musím vydržať a znovu skúsiť test. Mozno je to len kanálik.

timina22_09
26. jan 2020

@lusyc mozne je vsetko 🙂 aky test si pouzila?

lusyc
26. jan 2020

@timina22_09 obyčajný lacný 10 tkový

lenka_21
26. jan 2020

@kacenaaa mam iny nazor, aspon z toho co pisala mam ten pocit. Nechcem jej zle a ani nikomu z Vas, ale ked sa budete takto neskutocne sledovat len to narusi Vasu psychiku a ak by ste boli tehotne, babetku to neprospeje. Plus si nicite cyklus, a divite sa preco nemate MS, preco mate taku slabu/silnu a pod. Tu ma pichne, tu zaboli a uz je stres... toto naozaj negativne na vsetko vplyva. Ja mam aj adoptovane dietatko, aj to je cesta...

lenka_21
26. jan 2020

@mon_day ak su ciarky v limite, malo by to znamenat tehu. Preco by nieco z MS malo odchadzat? Ak sa to tak stane, tak to asi tak malo byt a nic sa s tym neda robit. Pockala by som cca tyzden od vymeskania MS a potom skusila opat test... Ak bude pozitivny a nemas ziadne tazkosti, tak pockaj este tyzden a potom chod k DR.

@jaruska_12 ako som uz viackrat pisala, toto moze byt vyvolane aj psychikou. Ak si takuto MS nikdy predtym nemala riesila by som to s Dr. Ak si uz takuto mala nechala tak. Testovala by som vzdy aspon tyzden-dva od vynechanej MS. Vopred zbytocne a len mas stres. Moj nazor.

dianka5542
26. jan 2020

Ahojte včera som mala ovulaciu a starasnee bolesti skoro som omdlela 😩 a ráno na nochavičkach hnedá krv ako zrazenina mávam bolesti pri nej ale nie takéto mavatd to tak aj vy ? Je to normálne o babo sa snažíme 3 mesiace 😊

lenka_21
26. jan 2020

@dianka5542 ak mas pocit, ze to bolo nezvycajne tak kontaktuj tvojho gynekologa a ries to s nim. Baby na fore ti mozu poradit, ale kazdy ma iny organizmus. A s tym, ze si snazilka to nema suvis, skor az vtedy ked by sa tehu potvrdilo. Ja som zvykla spinit pocas cyklu a bolo to slabsie zlte tetiesko. Nemala som to vzdy, len obcas. Ked som mala ovu vzdy som ju citila - boleli ma vajecniky a ze budem mat MS som tiez vedela, lebo som mala migreny...
Mozem z vlastnej skusenosti potvrdit, ze MS priznaky boli skoro rovnake ako tehu - mna vzdy pichalo, boleli prsia, citlive bradavky, hnedli mi dvorce, krize ma boleli, PMS ako vysity a zle mi bolo kvoli migrene cize ked som realne otehotnela ani som nevedela, ze som tehu ☺️

sonicka1306
26. jan 2020

@jaruska_12 to mi je veľmi ľúto :( veď práve...človek sa snaží nesustredit ale to sa nedá ... Keď človek túži po mimimku a nie a nie sa podariť...

sonicka1306
26. jan 2020

@bibg sledujem si stále...aj makáme 🙂 ale nič...budeme mať určite ešte nejaký problém mimo prolaktinu... Teraz som mala mať oči okolo 18, ešte stále nám taký čudný výtok... Vodovy bleducky...sem tam...a nech sa žena vysomari

sonicka1306
26. jan 2020

@bibg s tou druhou čiastkou mi je strašne ľúto :( už sa to snáď podari

dianka5542
26. jan 2020

@lenka_21 ďakujem ti skusim mu zajtra ráno zavolať 😘

vevericka13
26. jan 2020

@mon_day podarilo ;)

bibg
26. jan 2020

@sonicka1306 ďakujem 🙂 držím ti palce aby ti to vyšlo 🙂 👏👍

mausy30
26. jan 2020

@mon_day áno určite sa podarilo,gratulujem

sonicka1306
26. jan 2020

@bibg si poklad 😚 nech nám obom 😊 ... A všetkým, čo sa snažíme 🤰🤱

bibg
27. jan 2020

@sonicka1306 😍🥰 ďakujem ja asi tento mesiac nič lebo ovulacia neprišla 🤷🏽‍♀️ Ovulacne testy sú negatívne stále a to som dnes 18 dc.

sonicka1306
27. jan 2020

@bibg to mi je ľúto :( , proste to nepochopím. Páru , čo neskutočne túži po dieťati, mohlo by mu dať všetko - sa nedarí. Takým čo im je ukradnuté čo je s dieťaťom - bezpromlemov až náhodou.... celé zle

bibg
27. jan 2020

@sonicka1306 ach, to ani nehovor :( nepochopim ani ja ale tak čo už.. ja doma mam jedno tornado :D ma 1,5 roka a chcem druhe cim skor aby nebol medzi nimi velky rozdiel 🙂 ale snad sa co najskor dockame 🙂

enusamt
27. jan 2020

@bibg nezufaj... ved mne kolkokrat prisla az na 24 - 26 den

bibg
27. jan 2020

@enusamt sak budem testovať sama som zvedavá 🙂 v novembri bola 24 dc a v decembri na 18 dc tak uvidíme na kedy príde teraz 🙂 ďakujem za podporu 😊😊

kikusha2212
27. jan 2020

Ahojte 🙂 robila som si tie ovulacne testy a vždy mi ráno vychádzala silnejšia čiarka, nie pozitívny a poobede už nič skoro nebolo. Nedalo mi to, lebo sa cítim čudné a muž si robil srandu, že ja asi mávam ovu cez ms. No a dnes som urobila trhu test, teraz pred chvíľou, nie ranný moč a pozrite. Ja asi odpadnem. Fakt som mohla ostať trhu cez ms? Čo to je? Vidíte to?

simik7192
27. jan 2020

Ahojte, bola som dnes pri dr. a mi povedal ze on tam ešte nič nevidí len náznak, dal ma na 12.feb. Ci už bude niečo vidno,, vraj mam posunutu ovu a preto ale nechápem ze poslednu ms som mala 6.decembra a od vtedy nič, uz som z toho fakt mimo, mali ste aj vy skúsenosť s posunutou ovu? Digi test mi ukázal 2+3 a ešte furt nič neukázalo👶🙊

simbatko
27. jan 2020

@kikusha2212 si tehulka...👍Všetko je možné..😌

kikusha2212
27. jan 2020

@simbatko och ja tak dúfam. Zajtra hneď ráno urobím citlivejší test, toto je 25. Nechce sa mi tomu ani veriť 😊😁