Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby ja som ms dostala dokonca o 4 dni skôr, mam ju dnes 4 deň ale oproti minulému mesiacu keď som mala silnú aj s kúskami, tento mesiac veľmi slabá dokonca by mi na tie dni,, stačili '' aj 2 vložky 😂 tak neviem jedine cítim jemne pichanie raz v jednom a potom v druhom vaječníku inak brucho kríze nic a to ma stále krize boleli. Nechápem 😮😮😮testy pred ms neg. Od vtedy som nerobila
@mon_day vyzera to velmi dobre. Testni v den ocakavanej 🙂 ale myslim,ze je to tam.
@lusyc ahoj. Moze to byt tehotenstvom,aj nemusi. Skus si urobit test za dva dni,budes v tom mat urcite jasnejsie. Drzim ti palce, nech to dopadne tak,ako si zelas.
@timina22_09 ďakujem. Ja už neviem, či nemám halucinácie 😉 No, musím vydržať a znovu skúsiť test. Mozno je to len kanálik.
@lusyc mozne je vsetko 🙂 aky test si pouzila?
@timina22_09 obyčajný lacný 10 tkový
@kacenaaa mam iny nazor, aspon z toho co pisala mam ten pocit. Nechcem jej zle a ani nikomu z Vas, ale ked sa budete takto neskutocne sledovat len to narusi Vasu psychiku a ak by ste boli tehotne, babetku to neprospeje. Plus si nicite cyklus, a divite sa preco nemate MS, preco mate taku slabu/silnu a pod. Tu ma pichne, tu zaboli a uz je stres... toto naozaj negativne na vsetko vplyva. Ja mam aj adoptovane dietatko, aj to je cesta...
@mon_day ak su ciarky v limite, malo by to znamenat tehu. Preco by nieco z MS malo odchadzat? Ak sa to tak stane, tak to asi tak malo byt a nic sa s tym neda robit. Pockala by som cca tyzden od vymeskania MS a potom skusila opat test... Ak bude pozitivny a nemas ziadne tazkosti, tak pockaj este tyzden a potom chod k DR.
@jaruska_12 ako som uz viackrat pisala, toto moze byt vyvolane aj psychikou. Ak si takuto MS nikdy predtym nemala riesila by som to s Dr. Ak si uz takuto mala nechala tak. Testovala by som vzdy aspon tyzden-dva od vynechanej MS. Vopred zbytocne a len mas stres. Moj nazor.
Ahojte včera som mala ovulaciu a starasnee bolesti skoro som omdlela 😩 a ráno na nochavičkach hnedá krv ako zrazenina mávam bolesti pri nej ale nie takéto mavatd to tak aj vy ? Je to normálne o babo sa snažíme 3 mesiace 😊
@dianka5542 ak mas pocit, ze to bolo nezvycajne tak kontaktuj tvojho gynekologa a ries to s nim. Baby na fore ti mozu poradit, ale kazdy ma iny organizmus. A s tym, ze si snazilka to nema suvis, skor az vtedy ked by sa tehu potvrdilo. Ja som zvykla spinit pocas cyklu a bolo to slabsie zlte tetiesko. Nemala som to vzdy, len obcas. Ked som mala ovu vzdy som ju citila - boleli ma vajecniky a ze budem mat MS som tiez vedela, lebo som mala migreny...
Mozem z vlastnej skusenosti potvrdit, ze MS priznaky boli skoro rovnake ako tehu - mna vzdy pichalo, boleli prsia, citlive bradavky, hnedli mi dvorce, krize ma boleli, PMS ako vysity a zle mi bolo kvoli migrene cize ked som realne otehotnela ani som nevedela, ze som tehu ☺️
@jaruska_12 to mi je veľmi ľúto :( veď práve...človek sa snaží nesustredit ale to sa nedá ... Keď človek túži po mimimku a nie a nie sa podariť...
@bibg sledujem si stále...aj makáme 🙂 ale nič...budeme mať určite ešte nejaký problém mimo prolaktinu... Teraz som mala mať oči okolo 18, ešte stále nám taký čudný výtok... Vodovy bleducky...sem tam...a nech sa žena vysomari
@bibg s tou druhou čiastkou mi je strašne ľúto :( už sa to snáď podari
@lenka_21 ďakujem ti skusim mu zajtra ráno zavolať 😘
@mon_day podarilo ;)
@sonicka1306 ďakujem 🙂 držím ti palce aby ti to vyšlo 🙂 👏👍
@bibg si poklad 😚 nech nám obom 😊 ... A všetkým, čo sa snažíme 🤰🤱
@sonicka1306 😍🥰 ďakujem ja asi tento mesiac nič lebo ovulacia neprišla 🤷🏽♀️ Ovulacne testy sú negatívne stále a to som dnes 18 dc.
@bibg to mi je ľúto :( , proste to nepochopím. Páru , čo neskutočne túži po dieťati, mohlo by mu dať všetko - sa nedarí. Takým čo im je ukradnuté čo je s dieťaťom - bezpromlemov až náhodou.... celé zle
@sonicka1306 ach, to ani nehovor :( nepochopim ani ja ale tak čo už.. ja doma mam jedno tornado :D ma 1,5 roka a chcem druhe cim skor aby nebol medzi nimi velky rozdiel 🙂 ale snad sa co najskor dockame 🙂
Ahojte 🙂 robila som si tie ovulacne testy a vždy mi ráno vychádzala silnejšia čiarka, nie pozitívny a poobede už nič skoro nebolo. Nedalo mi to, lebo sa cítim čudné a muž si robil srandu, že ja asi mávam ovu cez ms. No a dnes som urobila trhu test, teraz pred chvíľou, nie ranný moč a pozrite. Ja asi odpadnem. Fakt som mohla ostať trhu cez ms? Čo to je? Vidíte to?
Ahojte, bola som dnes pri dr. a mi povedal ze on tam ešte nič nevidí len náznak, dal ma na 12.feb. Ci už bude niečo vidno,, vraj mam posunutu ovu a preto ale nechápem ze poslednu ms som mala 6.decembra a od vtedy nič, uz som z toho fakt mimo, mali ste aj vy skúsenosť s posunutou ovu? Digi test mi ukázal 2+3 a ešte furt nič neukázalo👶🙊
@kikusha2212 si tehulka...👍Všetko je možné..😌
@simbatko och ja tak dúfam. Zajtra hneď ráno urobím citlivejší test, toto je 25. Nechce sa mi tomu ani veriť 😊😁

@lenka_21 mme to tak neprislo že bols tým posadnutá 🙂 naozaj