icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kikusha2212
27. jan 2020

@simik7192 ahoj. Ja som tak mala pri prvom tehotenstve, ovu tesne pred ms. A aj keď podľa ms vychádzalo na 7tt bola som ešte len v 5tt. A všetko úplne v pohode 😊 Digi test ti ukazuje 5tt a podľa ms si už aj začala 8tt nie? To sa stáva. Neboj, všetko bude dobré 😊

simbatko
27. jan 2020

@kikusha2212 ako sa citis cudne?uz ti meska??Urob si este test a daj foto pak...ale mas druhu ciarku peknu červenú😁

kikusha2212
27. jan 2020

@simbatko práveže nemeska. Ani na rozume ju nemam. Ja som mala poslednú ms 17.1. a dnes som len 11DC. Od soboty som ale už trikrát grckala, stále by som spala a žili mám také na prsiach. Ja vážne neviem, ale jedine na 18.1. mi vychádza, že by som mohla otehotnieť, to by som dnes bola 9dpo, čo sa mi až tak nezdá. Pred ms sme ale mali posledný sex 12.1. a potom prišla veľmi silná ms. Neviem sa z toho veľmi vysomarit. Áno čiarka mala naozaj peknú farbu, takú som už dávno nevidela naživo. Aj teraz keď uschol je to tam vidieť, len už veľmi máličko. Hádam ani nezaspím do rána. Som zvedavá, čo bude na citlivejsom teste.

lenka_21
27. jan 2020

@simik7192 to je co som hovorila, po vynechanej MS - ak nie su tazkosti treba pockat s navstevou lekara, lebo aj tak nic neuvidi a ty si potom v strese - zbytocne a hecujes aj babetko! Testovat az po vynechani MS - 1-2 tyzdne a k lekarovi kludne aj o mesiac po vynechanej MS. Zdoraznujem ak nie su tazkosti, ak su tak treba hned. Vela gynekologov sa stazuje, ze baby k nim behaju s roznymi duchmi, testami po limite a pod.a nic im aj tak nevedia povedat, jedine zobrat krv. Moja gynekologicka by najradsej tehu testy zrusila, kvoli nim ma plnu ambulanciu a nema cas na pacientky, ktore tu prehliadku potrebuju. Napr.moja sestra ma az 3 terminy porodu, lebo ziadny lekar nevie trafit kedy asi otehotnela - ovu nepravidelnu. A tiez ju strasili, ze tehu sa nevyvija dobre, pomaly a neviem co. Sestra bola vsak presvedcena, ze otehotnela az na zaciatku MS a preto zrazu skoro na 3 mesiac sa ukazalo pekne babetko, ktore napreduje a nenechala sa lekarmi ovplyvnit.
Posunutu ovu si kludne mohla mat. Drzim palce, vsetko bude OK!!!

kacenaaa
27. jan 2020

@kikusha2212 tak toto je goool 😁

sonicka1306
27. jan 2020

@bibg verím že áno 😍 my spoločné nemáme zatiaľ 🙂 Marek má dve z predošlého manželstva no majú už takmer 11 a 17 ... Tak mi čakáme a nie a nie to prísť, ja svoje nemám :( a ako každá žena po Tom neskutočne túžim :(

simbatko
27. jan 2020

@kikusha2212 to su Tehu priznaky..je slabšie vidno?Posli foto...nooo je mozne ze by si ostala tehu pred ms??Len neviem ked pises ze si mala silnu ms...uf...ženské telo dokáže divy..co citam....no som zvedava na dalsi tvoj test...🙏😌

simik7192
27. jan 2020

@lenka_21 ja viem, ale pre istotu som išla a som trochu kludnejsia že som vedela že je všetko ok, lekár mi všetko vysvetlil, už nejaký náčrt tam bol len slabo bolo vidno tak že toho 12. by sme mali počuť aj srdiečko 👶☺️

kikusha2212
27. jan 2020

@kacenaaa ani mi nevrav. Som fakt zvedava čo toto chce byť 😅 vážne ani neverím, že by som mohla byť tehu

kikusha2212
27. jan 2020

@simbatko hlavne kvôli tej silnej ms si myslím, že ovu bola na druhý alebo tretí deň cyklu. Neviem ale či by test tak skoro už mohol ducha ukázať. Hádam to není len chybný test. Ja mám aj na také šťastie. Pripájam aj foto testu po zaschnutí, ale tam už musíš oči trošku prižmúriť, aby si niečo videla.

kacenaaa
27. jan 2020

@kikusha2212 ani ja neverím 😁

simbatko
27. jan 2020

@kikusha2212 fakt som si to musela pribliiiiizit...aby dom videla...no som zvedava na dalsi testiiik...cakam fotoo🙏🙏🙏🙏🙏😌

mausy30
27. jan 2020

@tmtm ahoj ja som bola dnes na kontrole takže mimčo zodpovedá 7tt a krásne som ho videla.mam dost bolesti dnes ake ti asi po tom vyšetrení.a ešte stále nie som rozhodnutá.. ďalšia kontrola 24.2 a vypísanie knizky3 plus prvý skrinig.ty ako?

tmtm
27. jan 2020

@mausy30 ahoj, no ja mam prázdny gestacny vak. Už som si aj poplakala. V stredu kontrola a doktor povie co ďalej. Nečakala som, že sa mi to stane zase😥. A ty neblázni, máš mimčo v brušku a všetko zvládneš. Tri či štyri to už daš😉

mausy30
27. jan 2020

@tmtm chudatko, to ma veľmi mrziii 😭..no veď som úplne nerozhodna, ešte keď som dnes to sono videla...Ach jaj...Len toľko plánov som už mala.vsetko nerubi. Ozvy sa v stredu budem čakať
..mooc držím palce nech sa vám rýchlo zadari

tmtm
27. jan 2020

@mausy30 plány ešte chvíľu počkajú😉😊,teraz si to užívaj 😊. Ja ani neviem ci to chcem ešte skúšať takto prirodzene. Je to už druhý krát čo sa trápim.mozno radšej skúsim ešte ten ET. Mame ešte zamrazene. V stredu sa určite ozvem.

kikusha2212
28. jan 2020

@simbatko
@kacenaaa baby dnes ráno test úplne biely. Tak neviem čo henten včera ukazoval

jaruska_12
28. jan 2020

@tmtm ja som tak mala prázdny gestacny vak vysoké hcg no nedopadlo to dobre čakala som do 10 tt nemala som bolesti dokonca ani krvácanie ani s tým doteraz niesom vyrovnaná ale od nového roka sa opäť snažíme tak uvidíme, držím palce! ♥️

kacenaaa
28. jan 2020

@kikusha2212 bože tie testy katastrofa 🤬😠

kikusha2212
28. jan 2020

@kacenaaa no veď toto.. neviem, či je možné, že by tento kazetovy neskôr ukázal, síce je 10, ale možno má menej farbivá. Pripájam foto, ale vážne skoro nič, iba ľahký tienik, to ani ciarkou nemôžem nazvat. Neviem čo si mysliet. Či zajtra ráno urobiť opäť ten čo včera alebo to pustím z hlavy a budem ďalej hľadať ovulaciu 😁

kacenaaa
28. jan 2020

@kikusha2212 vidno trocha máš pravdu 🙂 😠 zistíš len tak ze urobíš ešte jeden.. Najlepšie tej značky co bol predtým

simbatko
28. jan 2020

@kikusha2212 ja tam vidim tienik..ale ozaj lepšie spraviť tou istou značkou test..

martuska313
28. jan 2020

@kikusha2212 tiež tam vidim čosi. Sprav druhý ale rovnakej značky 😊

evita1233
28. jan 2020

@kikusha2212 aj tu nieco vidno

bibg
28. jan 2020

Baby čo myslite? Mám ešte počkať do zajtra? Horný je ráno a spodný pred pár minútami.

martuska313
28. jan 2020

@bibg to su ovu testy ?

kacenaaa
28. jan 2020

@bibg nie nie choďte na to 🙂🙏 držím prsty

kacenaaa
28. jan 2020

@bibg aj dnes aj zajtra aj hneď ak chcete ako sa vám bude chcieť 😁 tieto testy sú top a mňa nikdy nesklamali

bibg
28. jan 2020

@martuska313 áno 🙂

bibg
28. jan 2020

@kacenaaa ďakujem :D no bolo niečo včera 🤷🏽‍♀️ Tak dúfam že ho presvedčím aj na dnes 😄😄 už mám celkom bolesti brucha takze asi zajtra bude neskoro ☺️