Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 ako sa citis cudne?uz ti meska??Urob si este test a daj foto pak...ale mas druhu ciarku peknu červenú😁
@simbatko práveže nemeska. Ani na rozume ju nemam. Ja som mala poslednú ms 17.1. a dnes som len 11DC. Od soboty som ale už trikrát grckala, stále by som spala a žili mám také na prsiach. Ja vážne neviem, ale jedine na 18.1. mi vychádza, že by som mohla otehotnieť, to by som dnes bola 9dpo, čo sa mi až tak nezdá. Pred ms sme ale mali posledný sex 12.1. a potom prišla veľmi silná ms. Neviem sa z toho veľmi vysomarit. Áno čiarka mala naozaj peknú farbu, takú som už dávno nevidela naživo. Aj teraz keď uschol je to tam vidieť, len už veľmi máličko. Hádam ani nezaspím do rána. Som zvedavá, čo bude na citlivejsom teste.
@simik7192 to je co som hovorila, po vynechanej MS - ak nie su tazkosti treba pockat s navstevou lekara, lebo aj tak nic neuvidi a ty si potom v strese - zbytocne a hecujes aj babetko! Testovat az po vynechani MS - 1-2 tyzdne a k lekarovi kludne aj o mesiac po vynechanej MS. Zdoraznujem ak nie su tazkosti, ak su tak treba hned. Vela gynekologov sa stazuje, ze baby k nim behaju s roznymi duchmi, testami po limite a pod.a nic im aj tak nevedia povedat, jedine zobrat krv. Moja gynekologicka by najradsej tehu testy zrusila, kvoli nim ma plnu ambulanciu a nema cas na pacientky, ktore tu prehliadku potrebuju. Napr.moja sestra ma az 3 terminy porodu, lebo ziadny lekar nevie trafit kedy asi otehotnela - ovu nepravidelnu. A tiez ju strasili, ze tehu sa nevyvija dobre, pomaly a neviem co. Sestra bola vsak presvedcena, ze otehotnela az na zaciatku MS a preto zrazu skoro na 3 mesiac sa ukazalo pekne babetko, ktore napreduje a nenechala sa lekarmi ovplyvnit.
Posunutu ovu si kludne mohla mat. Drzim palce, vsetko bude OK!!!
@kikusha2212 tak toto je goool 😁
@bibg verím že áno 😍 my spoločné nemáme zatiaľ 🙂 Marek má dve z predošlého manželstva no majú už takmer 11 a 17 ... Tak mi čakáme a nie a nie to prísť, ja svoje nemám :( a ako každá žena po Tom neskutočne túžim :(
@kikusha2212 to su Tehu priznaky..je slabšie vidno?Posli foto...nooo je mozne ze by si ostala tehu pred ms??Len neviem ked pises ze si mala silnu ms...uf...ženské telo dokáže divy..co citam....no som zvedava na dalsi tvoj test...🙏😌
@kacenaaa ani mi nevrav. Som fakt zvedava čo toto chce byť 😅 vážne ani neverím, že by som mohla byť tehu
@simbatko hlavne kvôli tej silnej ms si myslím, že ovu bola na druhý alebo tretí deň cyklu. Neviem ale či by test tak skoro už mohol ducha ukázať. Hádam to není len chybný test. Ja mám aj na také šťastie. Pripájam aj foto testu po zaschnutí, ale tam už musíš oči trošku prižmúriť, aby si niečo videla.
@kikusha2212 ani ja neverím 😁
@kikusha2212 fakt som si to musela pribliiiiizit...aby dom videla...no som zvedava na dalsi testiiik...cakam fotoo🙏🙏🙏🙏🙏😌
@tmtm ja som tak mala prázdny gestacny vak vysoké hcg no nedopadlo to dobre čakala som do 10 tt nemala som bolesti dokonca ani krvácanie ani s tým doteraz niesom vyrovnaná ale od nového roka sa opäť snažíme tak uvidíme, držím palce! ♥️
@kikusha2212 bože tie testy katastrofa 🤬😠
@kacenaaa no veď toto.. neviem, či je možné, že by tento kazetovy neskôr ukázal, síce je 10, ale možno má menej farbivá. Pripájam foto, ale vážne skoro nič, iba ľahký tienik, to ani ciarkou nemôžem nazvat. Neviem čo si mysliet. Či zajtra ráno urobiť opäť ten čo včera alebo to pustím z hlavy a budem ďalej hľadať ovulaciu 😁
@kikusha2212 vidno trocha máš pravdu 🙂 😠 zistíš len tak ze urobíš ešte jeden.. Najlepšie tej značky co bol predtým
@kikusha2212 ja tam vidim tienik..ale ozaj lepšie spraviť tou istou značkou test..
@kikusha2212 tiež tam vidim čosi. Sprav druhý ale rovnakej značky 😊
@kikusha2212 aj tu nieco vidno
@bibg to su ovu testy ?
@martuska313 áno 🙂

@simik7192 ahoj. Ja som tak mala pri prvom tehotenstve, ovu tesne pred ms. A aj keď podľa ms vychádzalo na 7tt bola som ešte len v 5tt. A všetko úplne v pohode 😊 Digi test ti ukazuje 5tt a podľa ms si už aj začala 8tt nie? To sa stáva. Neboj, všetko bude dobré 😊