Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko
@martuska313
@evita1233 urobím zajtra ráno taký ako včerajší. Ale už mi napadlo, jedna baba tu písala, že nejaký test jej zachytil ovulaciu. Tak rozmýšľam, či to tak není aj u mňa, len ovu testy sú stale negatívne. Tak neviem. Úplne som z toho mimo.
@bibg vyzerá sľubne. Určite skúste 😊
@martuska313 pepino z DM 🙂 @kacenaa písala že sú dobre tak som skúsila tie 🙂
@tryromy
@martuska313
@kikusha2212
Skúsim ešte večer otestovať ale bojím sa že zajtra už bude menej pozitívny :/ tak budem ho musieť prehovoriť dnes na ťuťumuťu 😄😄😄
@bibg mne normalne dr. povedal vyložiť nohy hore :D že normalne oprieť nohy o stenu a ostať tak ležať aspoń 20 minut :D
@martuska313
@kacenaaa
Ďakujem baby za info 😂 skúsim to dnes popraktizovat 😂ak sa mi ho podarí presvedčiť 😂
@bibg môj muž sa najprv smial 😅 ale keďže sa už snažime 2 roky a stale nič takže momentalne je za ˇvšetky metódy 😂
@kikusha2212 tak to je mega ciarkaa 😄 hor sa nato 😄☺️
@kikusha2212 aj ja som mala taku 😁😁 a dokonca 3 dni ouuu
@bibg muž je ešte v práci a ja už som taká unavená, dúfam že vydržím nezaspat 😊 a teraz má mätie ten test po tých včerajších tehotenskych. Neviem či je to ovu alebo stúpla hladina hcg. A ty veru chod muža naladiť. Pekne pradielko a šup na to 😉😊 aby si zajtra nelutovala. 😊
@vejuska23 až tri dni? Čiže to ešte nemusí byť ovu hneď zajtra? A ak sa môžem opýtať ktoré dní ste od prvej silnej čiarky snazilkovali?
@vejuska23 a k tvojmu testiku, prečo je to taký fľak? Ako vyzerá po zaschnutí? Upravilo sa to potom na krajšou čiarku?
@kikusha2212 prca ciarka bola v stredu potom svtrtok drzala. V noci zo stvrtku na piatok raz a potom uz nie lebo som zaspala 😁😁 to je fotka z rana som to vyhodila rano aj s kosom ked som isla do prace 🙂 dalsi urobim az v den ms 🙂
@kikusha2212 presnejšie prvy pozitivny bol v stredu, vo stvrtok este stale pozitovny v piatok drzal este hladinu a v sobotu uz bol uplne slaby 🙂
@vejuska23 takže na druhu noc od prvej čiarky? Len raz? Kedy necakas ms? 🙂
@kikusha2212 presne tak 🙂 dokupila som si Myoovunelle z dr. Max. Len raz lebo drahy bol moc vzruseny 😁😁😁 3/4 dni kedze 3 dni boki pozitívne ovu
@kikusha2212 ďakujem pekne ;) ja keď som takto na muža vyčkávala tak som si spravila slabšiu kávu 😂 neviem či je to tou kávou alebo čím ale vždy bol sex alatuti 😂😂😂 No a k tomu testu naozaj tam je niečo vidieť.. ale ťažko povedať či ovu alebo stúpa hcg. Skus zajtra ráno znova aj ovu aj tehu ak máš 🤷🏽♀️
@kikusha2212 určite viac pozitívny sa už ani nedá 😁🙏 držím palce a hlavne po spinkať si so zubrienkami

@bibg presne ako piše @kacenaa keď sa da aj hneď 😀 a aká to je značka tých ovu testov