Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vejuska23 tak držím palceky aby sa podarilo 😊
@bibg normálne si mi na ňu urobila chuť 😅 asi si ju spravim 😊 ale ovu urobím skôr z druhého wc nie z ranného, že?
@kikusha2212 dakujem moc pekne. Este vsetko treba s rezervou 4 dni su zazracne vzdy
@kikusha2212 ja neviem 🤷🏽♀️ Teraz som na wcku čítala leták z pepino ovulacnych testov a je tam napísané z ranného moču 🤷🏽♀️ Baby tu píšu že medzi 10-20 hodinou tak ja fakt neviem.. 🤷🏽♀️
@bibg to vážne? Je to naozaj čudné. Niekde som čítala, že vysokú hodnotu lh už nezachytil, že preto sa nemá robiť z prvého.
@kikusha2212 ahoj ja len ze zajtra mam ísť na ten zákrok a dnes som si len tak kúpila tehu test a je tam slabúcky duch neviem ho dobre odfotit.. Mylis že keď si vízia dám pred zákrok sono že mi ho urobí lebo teraz som v takej neistote
@miskasiva nevieš ešte dnes ráno urobiť jeden test? Zákrok by som odmietla radsej
Ahojte mám otázku... Aké máte skúsenosti s testami top test baby z dm-ky.... čítala som že môžu ukazovať aj falošné, tak som z toho jeleň. Testovala som sa sa pred dvoma dňami a dnes. Druha čiarka bola najprv duch ale tak do 3 minút už bola viditeľne ružová no nie až tak ako kontrolná a to oba dni kedy som testovala. Čakala som že bude silnejšia ... mešká mi 3 dni. Prikladám aj foto...
@kikusha2212 Tak aj tak super 🙂 hlavne že je aspoň ovu pozitivny.. šup šup sa mojkať 🙂
@bibg jasné teším sa, že ovu mávam 😊 už sme v noci stihli, teraz už sa môžem mojkat iba s finstinou v škole 😅
@kikusha2212 supeeer 🙂 a tu fínštinu nezávidim :D dufam že o par dní tu budeme pridávať pozitívne tehu testy 🙂
@kikusha2212 ja som mala pozit ovu a az ducha na tehu nejaky 4 den potom. tak ak by MS nechodila radsej este testni
@tryromy na ms mám ešte kopu času, dnes som 13 dc. Neviem čo mal byť tehu pred tým, asi len chybný test.
@tmtm gratulujem ❤️
@bibg budeme určite 😊
@kikusha2212 ďakujem, ale ešte som veľmi opatrná. 🙏
@tmtm už vychutnavaj tehulkovanie prosím ťa a nestresuj sa 😊
@kikusha2212 jaj tak potom dobre ze ste stihli sa aj mojkat. ale je to zvlastne s tym tehu.
pravdu povediac ja som mala niekolko slabulilinkych ciarok a vsetko boli nakoniec biochemicke. Ale tvoj teda nechapem
@tryromy ja tomu tiež nechápem. Buď fakt chybný test, alebo ako tu jedna baba písala, že jej tehu test ukázal ovulaciu, čo mi teda prúde zvláštne. Ja som vtedy ešte ovu testy mala negatívne. Uvidím čo sa z toho vyvinie 😊
@lusyc veľmi slabo, ale niečo vidno.
@simik7192
@kikusha2212 ďakujem za odpoveď. V piatok ešte skúsim ďalší, ale je to šok, doktor ma asi nepochváli.

@bibg určite ovu bude dnes super tak šup do toho 😁🙏