Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte dievčatá prosím Vás myslíte, že keď si spravím zajtra test mohlo by tam byt už niečo vidno? 13.1 aj 17.1 sme mali styk a menzes mi ma prísť 2.2 len nemôžem vydržať zajtra to už bude 13 dní od posledného styku mohol by to test už zachytiť? Ďakujem
@kikusha2212 ja ked som nemla doma tehotenske testy iba ovulacne tak som si ich robila a takto silno. Mi obulacny vysiel a bola som tehotna... Samozreme mala som ovu testy takto pozitivne 5 dni za sebou...
@anonymka11 nieco by sa tam uz mohlo ukazat... Dobre su cemio testy tie zachytia skoro a su zadobru cenu a mas 3v krabicke
@evita1233 tak ale prečo by mi potom ten tehotensky dnes ráno vyšiel negatívny, keď pred tým tam bola slabá čiarka? A ovu testy keď si bola tehotna si robila z ranného moču? Ja som robila predchvilou ďalší ovu a je stále pozitívny, aj keď už nie až tak moc ako tie dva.
@kikusha2212 jaj, ja budem už asi stále stresovat😅, už aj doktor sa dnes smial, že ja sa hneď zaradim do toho horšie možného scenára.
@kikusha2212 aj ja som tak mala dnes ráno už o dosť slabšia takze ovu asi bola počas noci 🤷🏽♀️😄
@bibg ja ju mám určite práve teraz, hrozne bolesti mam. Od posledného pozitívneho testu myslím okolo 12-24 hodín kým prebehne. Aj som skúsila pre istotu ešte jeden ovu test a ten je už negatívny. Dúfam, že tam tie malé potvorky od včerajšej noci vydržali 😊
@kikusha2212 ja som sa zas v noci zobudila ako má hrozné pichá v podbrušku 😏 a ešte do obeda má bolelo ale už je v pohode takze asi je už po. ☺️zajtra sme teda asi spolu 1 dpo 🙂
@kikusha2212 tak sme teda odložili ten zákrok robili mi sono a zajtra mam prísť na krv
@bibg áno, dobre to ratas 😊 budeme pekne čakať spolu 😊 mne ms vychádza na 14.2. a tebe? Ja som si normálne musela dať aj tabletku od bolesti, lebo som ani chodiť nevedela, celé podbruško v jednom silnom kŕči. Predtým som mávala len slabé pichanie, to som mala aj dnes ale tieto silné bolesti sú novinka.
@miskasiva to je veľmi dobrá správa. Testik si už neskúšala ďalší? Držím zajtra palceky, aby krv bola pozitívna 😊
@kikusha2212 Mne 13 🙂 podľa kalendára 🤷🏽♀️ Ale nemám pravidelnú takze vždy sa mi to posunie o pár dni 🙂 to má mrzí :/ no sak už bude len lepšie 🙂 dúfajme 🙂
@kacenaaa niaky z lekárne do prúdu moču lady max tuším..
@kikusha2212 nie zajtra ráno si ešte spravím predtým ako pôjdem na krv

@bella1303 áno, malo. Uvidím. V piatok podľa mňa by už mal byť očividný rozdiel medzi piatkovým a pondelkovým. To čakanie...