Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 drzum palce 🙂
@tryromy ďakujem 😊
Ahojte dievčatá prosím Vás myslíte, že keď si spravím zajtra test mohlo by tam byt už niečo vidno? 13.1 aj 17.1 sme mali styk a menzes mi ma prísť 2.2 len nemôžem vydržať zajtra to už bude 13 dní od posledného styku mohol by to test už zachytiť? Ďakujem
@anonymka11 moze a nemusi kedze uhniezdovanie moze byt aj na 12DPO.
@kikusha2212 ja ked som nemla doma tehotenske testy iba ovulacne tak som si ich robila a takto silno. Mi obulacny vysiel a bola som tehotna... Samozreme mala som ovu testy takto pozitivne 5 dni za sebou...
@anonymka11 nieco by sa tam uz mohlo ukazat... Dobre su cemio testy tie zachytia skoro a su zadobru cenu a mas 3v krabicke
@evita1233 tak ale prečo by mi potom ten tehotensky dnes ráno vyšiel negatívny, keď pred tým tam bola slabá čiarka? A ovu testy keď si bola tehotna si robila z ranného moču? Ja som robila predchvilou ďalší ovu a je stále pozitívny, aj keď už nie až tak moc ako tie dva.
@kikusha2212 jaj, ja budem už asi stále stresovat😅, už aj doktor sa dnes smial, že ja sa hneď zaradim do toho horšie možného scenára.
Dlho som sa netesila 🙂 ms zacina. No aspon tych par dni som myslela pozitivns
@kikusha2212 aj ja som tak mala dnes ráno už o dosť slabšia takze ovu asi bola počas noci 🤷🏽♀️😄
@bibg ja ju mám určite práve teraz, hrozne bolesti mam. Od posledného pozitívneho testu myslím okolo 12-24 hodín kým prebehne. Aj som skúsila pre istotu ešte jeden ovu test a ten je už negatívny. Dúfam, že tam tie malé potvorky od včerajšej noci vydržali 😊
@kikusha2212 ja som sa zas v noci zobudila ako má hrozné pichá v podbrušku 😏 a ešte do obeda má bolelo ale už je v pohode takze asi je už po. ☺️zajtra sme teda asi spolu 1 dpo 🙂
@kikusha2212 tak sme teda odložili ten zákrok robili mi sono a zajtra mam prísť na krv
@bibg áno, dobre to ratas 😊 budeme pekne čakať spolu 😊 mne ms vychádza na 14.2. a tebe? Ja som si normálne musela dať aj tabletku od bolesti, lebo som ani chodiť nevedela, celé podbruško v jednom silnom kŕči. Predtým som mávala len slabé pichanie, to som mala aj dnes ale tieto silné bolesti sú novinka.
@miskasiva to je veľmi dobrá správa. Testik si už neskúšala ďalší? Držím zajtra palceky, aby krv bola pozitívna 😊
@kikusha2212 Mne 13 🙂 podľa kalendára 🤷🏽♀️ Ale nemám pravidelnú takze vždy sa mi to posunie o pár dni 🙂 to má mrzí :/ no sak už bude len lepšie 🙂 dúfajme 🙂
@martinamala37 Gratulujem❤..buduca Mamicka😌
@kacenaaa niaky z lekárne do prúdu moču lady max tuším..
@kikusha2212 nie zajtra ráno si ešte spravím predtým ako pôjdem na krv
@ruzenahelena123 Áno je to pozitívne určite😊

@bella1303 áno, malo. Uvidím. V piatok podľa mňa by už mal byť očividný rozdiel medzi piatkovým a pondelkovým. To čakanie...