icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esmee3
31. jan 2020

@bibg no len ja mám cyklus 26dňový iba. Akože už 3 mesiace sme to skúšali len tak bez testov a nič, tak som tento mesiac chcela skúsiť či ovu vôbec mám, ale bolesti a hlien mám každý mesiac takže to by malo byť ok 🙂

bibg
31. jan 2020

@esmee3 Ak máš 26 dňový cyklus tak ovu môžeš mať už hned na 8-9 dc

kacenaaa
31. jan 2020

@esmee3 mňa tieto testy nikdy nesklamali môžem ich len odporúčať... Skus nabudúce testovať hneď po menštruácii

esmee3
31. jan 2020

@kacenaaa to boli ešte biele 🙈 😂

bibg
31. jan 2020

@esmee3 Ide to sice do penazi ale skus si spravit ovulacne testy cely cyklus 🙂 hned ako ms skonci, tak zacni robit az dokedy nebudes mat pozitivne testy 🙂

kacenaaa
31. jan 2020

@esmee3 ale ja by som ešte vydržala testy vedia byť aj oveľa slabšie skus testovať tak okolo 10 doobeda ako keby druhý moč cez deň ak chápeš 😁 ja som tak robila v iný čas nikdy neboli pozityvne ale to som ja 🙂

esmee3
31. jan 2020

@kacenaaa ááno presne aj ja som dala ten druhý moč. No uvidíme, akože spermie ak prežiju reálne 2-3dni, tak sú tam celý mesiac cca (okrem ms), preto mi to bolo trošku zvlaštne že nič :D tak že radšej skúsim tento mesiac testnúť či mám vôbec správne dni 🙈

miskasiva
31. jan 2020

Baby woman secret je spoľahlivý?

miskasiva
31. jan 2020

@niky1141997 urobila som si ten test co ty dnes som 9dpo a je tam druhá slabá ale viditeľná čiarka sú to spoľahlivé testy? Ešte ze som dala na pocity a odmietla ten zakrok

kikusha2212
31. jan 2020

@miskasiva super, ja sa teším s tebou 😉😊 daj foto testu, nech môžme tíško gratulovat 😊

miskasiva
31. jan 2020

Treba to otvoriť lebo inak to neukáže dobre

miskasiva
31. jan 2020

Nemám dobrý fotak

kikusha2212
31. jan 2020

@miskasiva podľa mňa to vyzerá veľmi sľubne 😊 kolky DC si?

miskasiva
31. jan 2020

@kikusha2212 v skutočnosť to je silnejšie len neviem to dobre odfotit s týmto telefónom. Som 21 deň cyklu neviem keďže som mala ovulaciu skôr hneď po menštruácii tak neviem myslis že keby si kúpim ten test co ukazuje týždne tak by mi ukázalo? Už mi. Volal aj gynekológ že ako to vyzerá ci som si robila test tak som mu povedala a ze mam prísť v stredu

kikusha2212
31. jan 2020

@miskasiva no teoreticky by už mohol ukázal. Len ťažko povedať, baby písali, že pri takejto ciarke už hcg zachytí. Len keď sú to 25 tak ja neviem, či naozaj. Vieš aspoň cca koľko dní od ovulacie si? Alebo ak máš doma ovulačný test urob ho, ak bude pozitívny, je to viac ako jasné 😊

kacenaaa
31. jan 2020

@miskasiva vidno no uvidíš ci bude silniet 🙂 skúsila by som aj inú značku ak ukáže aj ona ducha je to jasné

tryromy
31. jan 2020

@miskasiva takyto som mala ked som skusila digi a vyslo mi plusko 1-2 ak ides v stredu ja by som mozno do pondelka pockala a spravila pruzok aj digi

tryromy
31. jan 2020

@miskasiva fotku mi nenahralo 😂

tryromy
31. jan 2020

Ak by niekomu mozno pomohlo moje testy od 17teho do 29 bez 27ho

miskasiva
31. jan 2020

@tryromy ja počkám v pondelok spravím ešte jeden a potom v stredu doktorovi a ak si zase zo mňa robili dobrý deň tieto tehotenské testy tak sa už na to vykašlem 🤣

tryromy
31. jan 2020

@miskasiva drzim paste aby nie 🙂

bibg
31. jan 2020

@tryromy prosíme ta ten prvý test si koľko dpo robila? 🙂

tryromy
31. jan 2020

@bibg bud 10 alebo 11. tazko povedat v noci z 5 na 6 som mala strasny krc v podbrusku a sex bol len 6teho.

kristina6014
31. jan 2020

@domie321 to by ti už ukázal koľajnice, zájdi si k Dr. Pre istotu

lujza_
31. jan 2020

Čo hovoríte kanálik?? Je to Rapid clear a deviaty deň od styku.... 🤷‍♀️
Nedá sa to lepšie odfotit

kacenaaa
31. jan 2020

@lujza_ mohlo sa zahniezdit skôr môže byť že tehu 🙂 testuje ďalej ci bude silniet

jazlyn
31. jan 2020

@niky1141997 tak to je ale
Riadna
Ciarka ? Zasnem kedy si Mala ovulaciu ??

miskasiva
31. jan 2020

@tryromy tak urobila som si ešte ten clearblue ale tak pluskovy nie ten digitálny a bolo tam slabé plus.. Som to teraz rozobrala aby to bolo lepšie vidno

kacenaaa
31. jan 2020

@miskasiva ten sa nemá rozoberať lebo zoxiduje a slabá čiarka je tam vždy.. Máš foto pred rozobratim?