Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby woman secret je spoľahlivý?
@niky1141997 urobila som si ten test co ty dnes som 9dpo a je tam druhá slabá ale viditeľná čiarka sú to spoľahlivé testy? Ešte ze som dala na pocity a odmietla ten zakrok
@miskasiva super, ja sa teším s tebou 😉😊 daj foto testu, nech môžme tíško gratulovat 😊
Treba to otvoriť lebo inak to neukáže dobre
Nemám dobrý fotak
@miskasiva podľa mňa to vyzerá veľmi sľubne 😊 kolky DC si?
@kikusha2212 v skutočnosť to je silnejšie len neviem to dobre odfotit s týmto telefónom. Som 21 deň cyklu neviem keďže som mala ovulaciu skôr hneď po menštruácii tak neviem myslis že keby si kúpim ten test co ukazuje týždne tak by mi ukázalo? Už mi. Volal aj gynekológ že ako to vyzerá ci som si robila test tak som mu povedala a ze mam prísť v stredu
@miskasiva no teoreticky by už mohol ukázal. Len ťažko povedať, baby písali, že pri takejto ciarke už hcg zachytí. Len keď sú to 25 tak ja neviem, či naozaj. Vieš aspoň cca koľko dní od ovulacie si? Alebo ak máš doma ovulačný test urob ho, ak bude pozitívny, je to viac ako jasné 😊
@domie321 to by ti už ukázal koľajnice, zájdi si k Dr. Pre istotu
@niky1141997 tak to je ale
Riadna
Ciarka ? Zasnem kedy si Mala ovulaciu ??

@bibg no len ja mám cyklus 26dňový iba. Akože už 3 mesiace sme to skúšali len tak bez testov a nič, tak som tento mesiac chcela skúsiť či ovu vôbec mám, ale bolesti a hlien mám každý mesiac takže to by malo byť ok 🙂