icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miskasiva
31. jan 2020

@kacenaaa rozobrala som ho po hodine keď sa uschol a tiež tam bolo plusko

kacenaaa
31. jan 2020

@miskasiva aha 🙂 no tak vyzerá to dobre

jazlyn
31. jan 2020

@miskasiva ahoj ten sa nesmie vobec rozoberat
Vlastne skusenosti po rozobrati stale pekne // alebo teda +

Ale ak to bolo v limite a bez rozobratia tak to vyzera nadejne ...

evita1233
1. feb 2020

@miskasiva mne clearblue (okrem digitalneho) vzdy ukazoval falosne pozitivne...

miskasiva
1. feb 2020

Ja už z týchto reči mam pocit ze každý tehotenský robí falošné pozitívne testy. Urobila som si 2 značky a na každom mam potom falošných duchov. Co čítam mama test =není dobrý top test=není dobrý clearblue=není dobrý pepino =není dobrý malo farbivá intimedtest=falošný duchovia tak potom aký test si majú ženy robiť digitálny? Keď to absolútne nemusí zachytiť keď je to v ránom štádiu? A preto je najlepšie riešenie ísť ku gynekológovi... Len si treba uvedomiť ze keď každej jednej žene napíšete že tam je falošný hentam je falošný tak ta žena už stratí chuť aj vôbec testovať. Spravím si test ešte zajtra a keď aj tam bude falošný duch tak všetky tie testy pozbieram a odnesiem ku gynekológovi a spýtam sa na jeho názor či 9 z 10 testov robí falošných duchov 🤣

miskasiva
1. feb 2020

A to teraz neberte v zlom že som napísala lne už mi to príde vtipné s tými testami

miskasiva
1. feb 2020

Toto je iná značka woman secret

tmtm
1. feb 2020

@miskasiva ja sa chcem len opýtať, že či to je všetko v limite?

miskasiva
1. feb 2020

@tmtm áno women secret tam to bolo hneď a na clearblue to bolo do minúty.. Počkala som kým. Uschne a potom osm ho rozobrala..

miskasiva
Autor odpoveď zmazal
tmtm
1. feb 2020

@miskasiva no tak testuj stým women secret a za dva dni musí byť jasne vidieť druhá ciarka.

kacenaaa
1. feb 2020

@miskasiva sk si mala v limite alebo do minúty tak je to dobre to falošné nebude 🙂 🙏🤗 falosny sa ukazujú až daaaaleko po limite alebo po zaschnutí

heliet
1. feb 2020

@miskasiva Ahoj, na tie testy ti doktor povie, že sú negatívne. Doktorov žiadni "duchovia" nezaujímajú, ak tam nie sú dve čiarky, sú testy negatívne. Čo sa týka tvojich testov, podľa mňa sú oba negatívne, a ten WS si mala rozpitý, čiže výsledok je neplatný. Je jedno, akú značku použiješ, lebo ak si naozaj tehotná, skôr či neskôr ti dve normálne čiarky ukáže každý test aj z tých nevymenovaných a to bez toho, aby si si to musela potvrdzovať na fóre, ako každá jedna žena. Všetky dohady a "duchovia" predtým je len dôsledok netrpezlivosti. Stačilo by počkať pár dní... - to myslím všeobecne pre každú ženu.
Držím Ti palce, nech máš vytúžený výsledok v tom správnom čase. 🙏

niky1141997
1. feb 2020

@jazlyn Ahoj.Neviem kedy som mala ovuláciu keďže mám asi ešte tu cystu.Mala som teraz 3dni MS ale dnes už celkom nič.Test ďalší som si ešte nerobila😌Trošku sa bojím😂😂

niky1141997
1. feb 2020

Ja som mala takto.Takže netuším či to je falošne pozitívny test alebo čo🤔tiež to je woman secret.Ďalší som si ešte nerobila.Ms som mala 3 dni a dnes už skoro nič.

tryromy
1. feb 2020

@miskasiva ako haluz si sprav ovu test ten som mala pozit brutal aj pri duchovy. Ak to potrebujes kvoli nejakemu vysetreniu tak v ten den rano sprav digi a budes vediet na com si a ako dalej pokracovat.

niky1141997
1. feb 2020

@miskasiva Super.Drzim ti palce.🙏🙏🍀daj potom vedieť ako si dopadla.

tryromy
1. feb 2020

Moja rada je pre zienky nech to tych14 dni vydrzia. Z vlastnej skusenosti som mala za poslednych 6 rokov asi 15 biochemickych kde vlastne o tehotenstvo nejde. Zbytocne sa navnadite a potom to sklamanie ide hlboko do hlavy. Bola som na tom ako vy 5 rokov vzdy ked som mala pocit testla som a aj ovulacne testy a ine veci s tym spojene. Od tohto leta som si povedala dost zacala dom riesit viac seba zaluby hladat novu pracu. Na novy rok som muzovi povedala ze ak sa tento rok 2020 (mam 37) nestane zazrak kasleme na to a budeme sa sustredit na syna a seba. Hlava cista a kedze som silnejsej postavy a s PCOS prestala som na to mysliet skumat sa. Kedze mam ovulku kludne raz za 3 - 4 mesiace tak som dalsie tehotenstvo hodila za hlavu. A bum stalo sa a muz stale tomu nerozumie. Naostro spolu spavame odkedy sa pozname to jest 10 rokov a prveho syna mame s pomocou lekarky ku ktorej som chodila polroka 2x 3x za tyzden. Viem ze mnohe tuzite po prvom babatku a preto Vam vsetkym zo ❤️ prajem vytuzene prve ci druhe ci tretie babatka a drzim moc palce. Len som sa chcela podelit s mojim pribehom.

jazlyn
1. feb 2020

@niky1141997 Skus dnes urcite lebo taku ciarku by si nemala len tak

miskasiva
1. feb 2020

@tryromy ja som mala mat vo štvrtok gynekologicky zákrok predtým ma dali na ultrazvuk a primár ma poslal domou že sa mu niečo nezdá ze mam prísť budúci týždnen v stredu na ďalší ultrazvuk inak by som si testy naozaj nerobila.. Zajtra si spravím digitálny test a uvidíme. 😊

niky1141997
1. feb 2020

@jazlyn Skúsim večer.A dám vedieť😁ak stihnem ísť do lekárne.Neviem či mám skúsiť tú istú značku alebo obyčajný pepino😌

tryromy
1. feb 2020

@miskasiva sprav ho vazne az v stredu a ked si zvedava min radsej ten ovu. Mne aj pri synovi stupalo hcg kazdy treti den vidno aj na tych testoch co som si robila teraz kazdy den. Kedze stale tomu nemozem uverit

miskasiva
1. feb 2020

na tom ws sa mi to objavilo hneď a na dvoch keďže v krabičke sú dva...a ako so. Už písala nerobila by som si testy keby ma primar nepošle domou z operačnej saly že žiaden zákrok sa nekoná... Ja chodím k doktorovi pravidelne pretože mi kontroluje každú jednu ovulaciu. A zistil ze mam ovulaciu 1 deň po skončení menštruácie. Ja nemám problem čakať. Už vsera mi volala sestrička ci nechcem prísť nech sa na mňa pozrú ale ja mam čas pôjdembudúci týždne ja sa s toho fakt nejdem zblázniť ja už jedno dieťa mam. Len mne už je normálne na smiech že na každom jednom teste je buď duch alebo neplatný alebo falošný. Tak potom načo vyrábajú tie testy keď vždy keď sa tam niečo objaví je na to niaka výhovorka. Môj gynekológ povedľa že keď sa zjaví aj slabá čiarka je to čiarka a objaví sa pre nieco

miskasiva
1. feb 2020

@tryromy ako ja nemám problém počkať len s mužom si už srandu z toho robíme ze jeden ocika on a druhy ja a ze sme zvedavý 🤣🤣

miskasiva
1. feb 2020

@tryromy myslíš ze aj tento je negatívny?

jazlyn
1. feb 2020

@niky1141997 skus tu istu znacku

tryromy
1. feb 2020

@miskasiva vidim tam nieco. Nemas ovulacny. Ten mi vysiel pri podobnom duchovy mega pozitivny

miskasiva
1. feb 2020

@tryromy nemám ale rozmýšľam ze zájdem kúpiť

kacenaaa
1. feb 2020

@niky1141997 no ja tu druhý deň jak na ihlach čakám na tvoj test 🤦‍♀️🙏🤷‍♀️😂😂

tryromy
1. feb 2020

Keby nahodou sa vam niekedy vase telo nezda prikladam ovulacny test v 6tt. Takyto pozitivny som nemala ani ked som ovu testy pouzivala 🤣😂