Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa 🤣🤣🤣kúpim si dnes ak stihnem samozrejme.A dám vedieť.
ahojte baby..vidite tam nieco?nazivo je to samozrejme,lepsie viditelne,kedze mam slaby fotak a nechce riadne fotit :D ..ms som mala ani nie 24 hodin,naliate prsia,bolesti v krizoch,nevolnosti..co som predtym nikdy nemala..tak som zo srandy spravila test..na prvom bol slabucky miniduch a na druhom vyraznejsia ruzova ciarka..alebo mam halucinacie :D :D no vidi to aj moja kamoska..
@ancovicka21a ja tam nič nevidím ale možno zle vidím, držím palce
@dominy12 no ja sa na to smejem,lebo mam kratko pred 40tkou :D a nemam deti,pretoze sa nikdy nepodarilo..zeby na "stare kolena" ano?ale je to fakt divne,takto som sa necitila este nikdy..
@niky1141997 baby ti hovorili ze pepino nie 🤣
@niky1141997 po zaschnutí tam duch bude si píš
@niky1141997 ja som robila pepino dnes
@niky1141997 baby pisu ze pepino ma malo fabriva neviem ... niesom na slovensku ...
Ale tak uz ked si tolko testy skusila uz posledny jeden ta snad nezabije 😃😀
Inac ja som sa chcela spytat je mozne ze si skor otehotnela uz v tomto cykle ?
@miskasiva Hej hovorili ale fakt sa mi tam nechcelo čakať🤣ešte aj chlap nervózny ma čakal v aute.Tak si to predstav🤣
@jazlyn Ja sama neviem..od 18.1 co sme mali sex by to už ukázalo inak si myslím😁🤣
@kacenaaa Neviem 🤣ja tam nič nevidím🤷♀️
@niky1141997 no ten prvy test ale ukazal 🤷♀️
Ked nepocitam tento kedze kazdy hovori ze ma Malo fabriva
@jazlyn Už kašlem na to.To by mi ukázal aj tento pepino si myslím.Ďalšie testy už kupovať nejdem😁
Ja som si tiež dnes robila Pepino a bol biely, včera na Rapid clear som mala ducha 🤷♀️
@niky1141997 ked som bola predtym tehu tak mi pepino neukazal nic a o 2dni mi iny test ukazal silne ciarky
@niky1141997 ale mas aj nejake priznaky ?
@jazlyn Nič som nespozorovala zatial.🤷♀️...počkám na gyndu 25.2😊ten bude lepšie vedieť
@ancovicka21a rozhodne tam duchovia su 😁😉😉👌🙏

@niky1141997 určite nie pepino prosím 😂