Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a ako opačnym smerom???
@ancovicka21a uz zaschnuty??test??
@ancovicka21a 🤣🤣🤣 to čo je? Asi nejaký chybný kus.Či?🤔
@niky1141997 nemam ani potuchy..mozno sa hra na digitalny,ze ukaze plus 😂
@ancovicka21a 🤣🤣🤣odpadnem.Už ti mešká ms?
@niky1141997 mne pepino ukázal ducha ako prvý...Úplne Skoro, takže ak si tehotná ten duch je aj na pepine vidno.
@niky1141997 na predchadzajucej stranke som pisala..ms som mala ani nie 24 hodin,akoby to ani nebolo..a potom som zo srandy testla dr.max testy a na jednom duch a na druhom uz ruzovejsia ciarka..a teraz toto 🙂 ale ak niekto povie,ze pepino neobsahuje dost farbiva,tak tu je dokaz,ze ho obsahuje az prilis 😀 skoda len,ze ciarka ide nespravnym smerom..
@ancovicka21a Joj to som si nejako nevšimla🤨🤔 Skús pepino ešte zajtra.Hádam už to nepôjde hocijako po celom teste tá čiarka🤣Držím palce😊🍀🙏
@mausy30 Ja mám tých "duchov" asi všade mám pocit🤨ms som zas mala 3dni.Stále si myslím ze to bude tou cystou.Na gyndu idem až 25.2.A ďalší test si nechcem uz robiť 😌
@mausy30 Buď som slepá alebo neviem🤣🤣🤣🤣
@niky1141997 uz nemam..budem si musiet ist kupit,alebo rovno ist na gyndu..mna porazi od stastia,ak som tehotna 🙂 hoci vsetky priznaky naznacuju,ze som..
@niky1141997 ja som ti vravela ze bude tam duch len tieto. Testy sú strašne
@ancovicka21a Držím palce🙏🙏🍀daj vedieť ako si dopadla.
@niky1141997 daj foto keď vyschne 😉 skus ho vysušiť fénom bude to za sekundu a uvidíš ako ho bude vidno
@niky1141997 úplne biele
@kacenaaa To som fotila asi po pol h ako som si ho spravila.Uz som to nefotila odvtedy🤨
@niky1141997 veď si písala, že si po menzese... ten predtým si mala rozpitý, takže aj keby tam boli koľajnice, neplatí. Bola na ňom roztečená ružová farba. Načo je toto dobré takto sa nasilu presviedčať? A ak máš cystu, čo si tiež písala, tak to môže spraviť slabunkú druhú čiarku. Šak tu dávaš testy celý mesiac snáď, čo si tým chceš odsledovať?
@heliet Anoo však 25.2 idem na gyndu🤣 veď kebyze som tehotna tak to mam ine paličky uz😁😁😁
@niky1141997 tak prečo sa potom stále testuješ? veď počkaj si teda na ten termín, doktor ti isto vezme aj krv, aj ťa pozrie a možno ti zrobí aj UZ. Lepšiu diagostiku ti nedá ani celá sada tých najcitlivejších testov... Skús trocha povoliť lebo sa zblázniš z toho...
@niky1141997 niki ten prvý test není určite rozteceny ani rozpyty to vyzerá troska inakk keď je test chybný.. Len podľa iných ludi je všetko chybne.. Len fakt môže byť že si to mala s tej cysty a pokiaľ viem ten pepino není dobry ma malo farbivá ja keď som bola s malou tehotná v 6 tt na na ňom ani duch a doktor mi tehotenstvo pri malej potvrdil. Ale už sa radšej netestuj a uvidíš čo bude u doktora. Ja sa už tiež testovať nebudem
Ja mám už aj dnes ráno na Pepino slabého ducha ako aj v piatok na Rapid Clear, ale už počkám aspoň 2-3 dni kým spravím ďalší a potom jeden spravím. Ak tam nebude výrazná čiarka tak niesom tehotná....
@miskasiva ale ma dost farbiva ten pepino..len opacne 😀 vid moje fotky vyssie 🙂
Dievcata ahojte mam otázku meskaju mi 2 den test som nerobila este ale moja macka zmenila komplet spravanie chodí zamnou ako pes diva sa stale na mna a mrauci na mna na bruchu co mi lezala zrazu odmieta lezat ale lahne si k noham alebo si sadne vedla mna otazka znie vicitili zvieratka tehu skor ako ukaze test? Jej to spravanie trva si tyzden
@maciatko950 jasne,ze moze..zvierata vycitia vela veci ovela skor..ja mam 2 vlastne macky a 7 v docaske..a vzdy vedia,ked ma bude boliet hlava,alebo tak.. a ta najmladsia ma nikdy moc nemusela a teraz tiez za mnou chodi ako pes,spi na mne,kapustickuje mi na bruchu..urob si test a uvidis 🙂
@ancovicka21a a ty si tehu?

@lujza_ alebo su fakt tieto testy na prd...neviem...Rano sprav test a dufam ze najdes pekne //..🙏😌