icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ancovicka21a
2. feb 2020

@maciatko950 este neviem,ale vsetko tomu nasvedcuje..ja to neriesim..budem,nebudem..ved uz mam svoj vek 😀 ale ako som napisala,zvierata vedia vycitit..tak sup do lekarne po test 🙂 a nech to dopadne tak,ako si zelas..

mausy30
2. feb 2020

@niky1141997 nie tu už nie je nič na týchto čisto biele

mausy30
2. feb 2020

@ancovicka21a a toľko mačiek?V tehu?ojooooj....

ancovicka21a
2. feb 2020

@mausy30 no neviem,ci som tehu..zajtra idem na gyndu,budem mudrejsia..a preco by mali macky robit problem pri tehotenstve?ked su zdrave,odcervovane,ockovane..

niky1141997
2. feb 2020

@miskasiva Isto som to mala z tej cysty😁Hádam už aj s MS aj odišla.Ved 25.2 budem múdrejšia😊

mausy30
2. feb 2020

@ancovicka21a neviem či by mali robiť problém.. som nepovedala len obklopovat sa toľkými mackami v tehu neviem či je zrovna najzdravsie..to je len môj názor samozrejme.nic v zlom som nemyslela..len teda ja by som to nemohla.😊

mausy30
2. feb 2020

@ancovicka21a a teda držím palce nech zajtra potvrdí gyndos tehulkovanie

ancovicka21a
3. feb 2020

@mausy30 ja takto docaskujem uz vela rokov,moj organizmus je na to zvyknuty..a dakujem,ozvem sa,ked pridem domov..

maciatko950
3. feb 2020

@ancovicka21a držím palce

kurtik83
3. feb 2020
kurtik83
3. feb 2020

Ahojte vidíte niečo? 👆 Alebo len ja chcem vidieť? 🙈

simbatko
3. feb 2020

@kurtik83 vidim ciarku slabu...😌

julianka007
3. feb 2020

@kurtik83 nooo ja tam vidím slabučku druhu čiarku. Už ti mešká MS?

kurtik83
3. feb 2020

@julianka007 dnes je 2 deň meškania. V sobotu mala dôjsť ms no zatiaľ sa nedostavila.Kiezby to bolo tak ako si prajem..3 roky snaženia..

tina2213
3. feb 2020

Ahojte skúsenosť s tehu testom life light ma niektorá?

daniela2227
3. feb 2020

@kurtik83 aaano..držím palce ✊✊✊

tina2213
3. feb 2020

Nikto ten test nemal? Pridávam foto

mausy30
3. feb 2020

@kurtik83 vidím 😉

mausy30
3. feb 2020

@tina2213 ja som mala ukázal mi pravdivo, ako aj tebe 😉

tina2213
3. feb 2020

@mausy30 ďakujem za odpoveď 😊 ja mam ešte len 2 dni pred ms tak je slabucka ale o 3 dni testnem znova. Ten kto sa dlhšie snazilkuje rozumie tej nedockavosti 😁

miskasiva
3. feb 2020

Tak ženy povedzte mi 2 rôzne značky prvé dva 10tkove a teraz som si urobila ďalšia iná značka 25 tkovy lebo iný nemali zachviľu vám pošlem foto.. Toto už nemôže byť sen tie testy si zo mňa strieľajú 🤣

simbatko
3. feb 2020

@miskasiva fotoooooooooo

miskasiva
3. feb 2020

Po uschnuti.pockala som je to ružové není to biele alebo sivé.. Tak teraz co zase je falošný?

jazlyn
3. feb 2020

@miskasiva ahoj ... vsimla som si ze sa testujes a na kazdom tvojom
Teste vidim druhu ciarku .. len neviem od kedy sa testujes .. a ci ciarky su silnejsie od kedy si si vsimla ze na testoch mas //?

miskasiva
3. feb 2020

@jazlyn ahoj prvý test som robila v deň plánovaného zákroku ktorý mi zrušili pretože sa im niečo nezdalo tak som si hneď urobila test tam bol slabý duch ale musela osm ho hľadať a pred par dnami som si urobila a potom pred vcerom a dnes

miskasiva
3. feb 2020

@jazlyn toto je môj 3 test takže neviem ci silnir ale na tom clearblue je najsilnejšia zatiaľ

jazlyn
3. feb 2020

@miskasiva super podla mna by si na kazdom ciarku nemala a zamna je dnesny test najsilensji a teda ta ciarka vyzera realne ziadny kanalik ale pekna ciarka

maciatko950
3. feb 2020

@kurtik83 vidim a drzim palce

lujza_
3. feb 2020

@miskasiva ahoj, neviem kedy si si robila prvý test (ako dávno), ale ja napr som mala asi týždeň takúto istú čiarku takmer vôbec nesilnela a bolo to nakoniec biochemické tehu, prišli veľké bolesti a odišlo s menštruáciou. Hcg som ale mala zvýšené, aj sliznicu vysoko... Len sa to neudržalo🤷‍♀️ Držim palce aby to nebol tvoj prípad, len hovorím svoju skúsenosť ale hneď mesiac na to sa podarilo zas a teraz tu mám vedľa seba 9 mesačný poklad, takže to dopadlo predsa super 😇

miskasiva
3. feb 2020

@lujza_ ahoj prvý test v stredu to bol duch ktorého som musela hľadať potom vo štvrtok tam už som ho hlásať nemusela v ten deň len večer clearblue pluskovy tam je to silnejšie a dnes som si kúpila len 25tkovy iný nemali... Tak ešte zajtra skúsim clearblue ale asi digitálny