Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 nie tu už nie je nič na týchto čisto biele
@ancovicka21a a toľko mačiek?V tehu?ojooooj....
@mausy30 no neviem,ci som tehu..zajtra idem na gyndu,budem mudrejsia..a preco by mali macky robit problem pri tehotenstve?ked su zdrave,odcervovane,ockovane..
@miskasiva Isto som to mala z tej cysty😁Hádam už aj s MS aj odišla.Ved 25.2 budem múdrejšia😊
@ancovicka21a neviem či by mali robiť problém.. som nepovedala len obklopovat sa toľkými mackami v tehu neviem či je zrovna najzdravsie..to je len môj názor samozrejme.nic v zlom som nemyslela..len teda ja by som to nemohla.😊
@ancovicka21a a teda držím palce nech zajtra potvrdí gyndos tehulkovanie
@mausy30 ja takto docaskujem uz vela rokov,moj organizmus je na to zvyknuty..a dakujem,ozvem sa,ked pridem domov..
@ancovicka21a držím palce
Ahojte vidíte niečo? 👆 Alebo len ja chcem vidieť? 🙈
@kurtik83 nooo ja tam vidím slabučku druhu čiarku. Už ti mešká MS?
@julianka007 dnes je 2 deň meškania. V sobotu mala dôjsť ms no zatiaľ sa nedostavila.Kiezby to bolo tak ako si prajem..3 roky snaženia..
Ahojte skúsenosť s tehu testom life light ma niektorá?
@kurtik83 aaano..držím palce ✊✊✊
Tak ženy povedzte mi 2 rôzne značky prvé dva 10tkove a teraz som si urobila ďalšia iná značka 25 tkovy lebo iný nemali zachviľu vám pošlem foto.. Toto už nemôže byť sen tie testy si zo mňa strieľajú 🤣
@kurtik83 vidim a drzim palce
@miskasiva ahoj, neviem kedy si si robila prvý test (ako dávno), ale ja napr som mala asi týždeň takúto istú čiarku takmer vôbec nesilnela a bolo to nakoniec biochemické tehu, prišli veľké bolesti a odišlo s menštruáciou. Hcg som ale mala zvýšené, aj sliznicu vysoko... Len sa to neudržalo🤷♀️ Držim palce aby to nebol tvoj prípad, len hovorím svoju skúsenosť ale hneď mesiac na to sa podarilo zas a teraz tu mám vedľa seba 9 mesačný poklad, takže to dopadlo predsa super 😇

@maciatko950 este neviem,ale vsetko tomu nasvedcuje..ja to neriesim..budem,nebudem..ved uz mam svoj vek 😀 ale ako som napisala,zvierata vedia vycitit..tak sup do lekarne po test 🙂 a nech to dopadne tak,ako si zelas..