Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby y normlane sa mi trasu ruky kúpila som ďalší test ciarka zosilnela normlane že trasu sa mi ruky keď toto písem. Zachviľu vám to od fotím len sa musím spamätať.. 😲
@miskasiva gratulujem ❤️ ešteže sa ten zakrok nekonal 😊
@kikusha2212 hej ďakujem Bohu že som dala na svoje pocity a verte tým duchom.. Len tak sa nezjavy na teste a ďakujem aj tebe ❤️
@maciatko950 na tej spodnej fotke vidno niečo slabé. Ešte počkaj pár dní a urob potom z ranného 🙂
tak baby,hlasim sa s vysledkami..falosne tehu sposobene 3cm myomom 😢 proste sa tvari,ze je plod a preto mam vsetky mozne tehu priznaky..tak musi von,objednana som o mesiac..ach jaj,tolko cakania
@miskasiva gratulujem ♥️
@kikusha2212 dakujem
@ancovicka21a to ma mrzi dolezite je ze sa aspon takto ukazal tien myom drzim palce nech je bsetko ok
@maciatko950 takze macky mali pravdu,ze sa nieco deje 🙂 a dakujem,uz mi raz myom vyberali,takze strach nemam..a potom budeme s drahym trtosiiiiiiiiiiiiiiit ako biele mysi 😅 verim tomu,ze po operacii budem coskoro tehu 😉
@ancovicka21a nooo zvieratka vedia ja sim hore pridala testy dnesne zajtra skusim z ranneho mocu
@maciatko950 no drzim palce..nieco sa tam rysuje 😉
@tina2213 vidim na oboch uz meska? Držím palce
@maciatko950 dnes mám dostať. Tak dúfam, že už nepríde 😊

@miskasiva koľko ti meškajú?lebo to už by ti aj obden zosilnela ciarka pekne...toto mi príde len kanál.