icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jazlyn
5. feb 2020
martinamala37
5. feb 2020

Môj muž tvrdí že tam není nič ze si to namyslam

lujza_
5. feb 2020

@martinamala37 chlapi nevidia druhé čiarky 🤷‍♀️ aj ja keď som bola tehotná ukázala som mužovi a on že veď tam nieje druhá čiarka... Pritom bola, ale slabá. Potom silnela samozrejme.... Ich presvedčia asi len také kolajnice tmavé 😁🤷‍♀️ ale gratulujem je to tam 👍

martinamala37
5. feb 2020

A teraz takto aha

jazlyn
5. feb 2020

Ahojte kocky idem si k vam po radu snad to nevyznie velmi blbo ale za pokus mi to stoji urcite sa tu najde kocka ktora je viacej skusenejsia co sa tyka tychto veci ja sa v tom moc nevyznam
Takze idem k problemu tie ktore si pametate som sem pridavala tehu testy na ktorych boli // do dnes neviem ci boli falosne alebo co sa dialo ked som sa konecne po 2 tyzdnoch dostala k dr mi urobil len tehu test ktory vysiel negativny zacala som za par dni nato spinit trva to do dnes sex som mala cca 23 decembra a dalsi pred 2 dnami mali sme dlhsiu pauzu kedze som stale spinila nebolo mi to prijemne a teda spinim no nedalo mi to a za ten cas som si spravila cca 3 tehu testy ktore potok vysli negativne dokonca aj pred par dnami negativne tak som bola kludnejsia... dnes sa citim na pre bolia ma krize a zase spinim a skusila som test na ktorom je // slaba ciarka fotit nebudem je to zbytocne neviem to odfotit druha / bola v limite a ruzova ..
Skusim sa zase objednat k dr ak budem mat stastie ze ma zoberu .. ale najprv som chcela pocut vas nazor je mozne ze mam cystu a takto testy blbnu fakt s cysti ? Lebo pred par dnami testy boli biele
Co si Mam mysliet nejdem si nahovarat ze test mi ukazal az po cca 5 -6 tyzdnoch co je blbost
Len som sa trosku zlakla ze co sa zase deje :(

tmtm
5. feb 2020

@martinamala37 to som nikdy nevidela, aká haluz. Ten test myslim🙂

martinamala37
5. feb 2020

@tmtm takto je riadna haluz

tmtm
5. feb 2020

@martinamala37 a to z prsta?

maciatko950
5. feb 2020

@martinamala37 ja tiez vidim a odkial mate taky test?

tmtm
5. feb 2020

@martinamala37 sak by som odpadla😄

ancovicka21a
5. feb 2020

@jazlyn ja mam falosne tehu sposobene myomom..testy duchovali na ruzove ciarky,potom uz neboli duchovia,ale riadne kolajnice..vsetky tehu priznaky,ako nevolnosti,zvacsene bolave prsia,bolesti v podbrusi a krizov,a tak..zaciatkom marca som objednana na operaciu,pretoze tan myom si zmyslel,ze je plod a tak sa aj tvari..takze asi tak.. 😢

jazlyn
5. feb 2020

@ancovicka21a urcite aj ja mam nejaky zdravotny problem ale zial nevyriesim ho tu v Uk ultrazvuk mi nespravia az ked prestanem krvacat ..
Smutne najprv sa clovek vytesuje ze to mozno vyslo a teraz skor riesim zdravotnu stranku ... a modlim sa nech tam tie ciarky niesu

ancovicka21a
5. feb 2020

@jazlyn jaj,gynekologia v uk je 100 rokov za opicami,mam s tym aj ja nepeknu skusenost..a neda sa ti ist domov na par dni,nech ta vysetria tu?stoji to sice nejake to euro,ale mozes mat naozaj vazny problem,ako ja,a cim dalej sa bude oddalovat vysetrenie,tym horsie to moze byt..ja mam stastie v nestasti,ze som isla hned..ja tento myom uz mam par rokov,ale mal ani nie 1 cm,tak sa to neriesilo..a zrazu bum,3 cm..da sa este odstranit laparoskopicky,ale ak by som otalala s navstevou gynekologa,tak mohol uz byt taky velky,ze by mi rovno maternicu vybrali,lebo by s nej ostala max.stvrtina..povedal primar na oddeleni..kazdopadne,drzim ti palceky

jazlyn
5. feb 2020

@ancovicka21a Urcite pojdem najskor ale mozem az cca za 2-3 tyzdne tak snad ... to nebude nic hrozne ... kedze mam PCOS je mozne ze sa mi hormony zblaznili a mam cely rozhadzany cyklus ..
Dufam ze to bude len to 🙃 dakujem ale za odpoved ... trosku si ma ale vystrasila tak sa na to slovensko trosku poponahlam a tebe prajem nech vsetko dopadne dobre

ancovicka21a
5. feb 2020

@jazlyn nechcem strasit 😉 len opisujem svoju skusenost..vsetko bude ok,len to treba riesit..a hlavne hlavu hore..ja sa tiez nezblaznim,ze namiesto tehu je to myom..vsak ked mi ho vyberu,tak potom bude aj tehu 🙂 a tebe zelam to iste,teda,ak si to prajes 😘

martinamala37
5. feb 2020

Test som si objednala cez internet a áno z prsta ako keď vám na cukor berú vzorku pichnutie a kvapka krvi sa vytlačí

martinamala37
5. feb 2020
mausy30
5. feb 2020

@martinamala37 vidím ducha

dbs2014
5. feb 2020

Ahojte babulky čo si o tomto myslíte ??? Menzes som mala normaly 18.1 sex sme mali z manželom 11.1 a 16.1 naposledy pred menzesom myslite že by to mohlo výjsť???

simbatko
5. feb 2020

@dbs2014 uplne prvy vidim ciarku.. Drzim✊nech. Si tehulka😌

simbatko
5. feb 2020

@dbs2014 normal si mala MS???

dbs2014
5. feb 2020

@simbatko Ďakujem ❤ ten je robený predchvílkou 🙂 kiež by si mala pravdu 🙏❤

dbs2014
5. feb 2020

@simbatko áno mala som normálne ms ale pred ňou som si robila test a bol negatívny 🤷‍♀️ len v robote mi smrdelo jedlo (pracujem v kuchyni) tak kolegyňa že niesi tehu.tak som skúsila test a vychadza to takto

simbatko
5. feb 2020

@dbs2014 su tam //...Nemusim ani približovať😘ale urob este jeden zajtra-pozajtra..ci ciarka bude tmavnuuuuut...verim ze urcite ano...❤A tie ostatne su robene kedy???

c_est_la_vie
6. feb 2020

Este len 9 dpo, ale uz sa nieco crta. Vidite to i vy baby? Treba zvacsit foto 🙂

simbatko
6. feb 2020

@c_est_la_vie ano.....vidim tam slabuckehoooo dusika😌😌✊

c_est_la_vie
6. feb 2020

@simbatko neviem co od stastia robit. Asi cakat 😀

simik7192
6. feb 2020

Ahojte, mali ste niektorá z vás samovolny potrat? Koľko dní vám trvalo dokedy ste prestali krvácať? Diky za odpovede.

daniela2227
6. feb 2020

@c_est_la_vie vidím 😊 držím silno palce ✊

marion30
6. feb 2020

@c_est_la_vie vidim🙂aj mne takto zacinal tento test na 9dpo ,moc drzim palce