icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

c_est_la_vie
6. feb 2020

@marion30
@daniela2227
Dakujem pekne baby. Pred zaschnutim sa to aj trochu priklanalo k ruzovej. Zostava len cakat a skusat dalej 🙂

marion30
6. feb 2020

@c_est_la_vie silno drzim palce 🙂

kurtik83
Autor odpoveď zmazal
kurtik83
Autor odpoveď zmazal
jarka0
6. feb 2020

@kurtik83 gratulujem 😍

kurtik83
Autor odpoveď zmazal
simbatko
6. feb 2020

@kurtik83 a nerobila si test inej znacky??Zas nemusi kazda mat falosne pozitivny test....

kurtik83
Autor odpoveď zmazal
bibg
6. feb 2020

@kurtik83 Podľa mňa žiadne testy nie sú spoľahlivé pokiaľ na nich nie sú doslova koľajnice. Ty si mala zlý mama test, ja som mala zlý dr Max. Iné zase hovoria že pepino má malo farbiva a ďalšie hovoria, že top test duchuje. Rapiclr je tiež zlý lebo robi falošných duchov, činske testy sú z wish, ebay, ali a tiež sú zle 🤷🏽‍♀️ Na každom teste je vždy niečo, dokonca už aj slávny Clear blue ženy ohovárajú, že je tiež zlý 🤷🏽‍♀️ Hold, každA sme iná a tehotenstvo nám pravdepodobne potvrdí iba doktor. Ja som nebola zato testovať tesne po ovulácii. Prveho syna sme počali ani neviem ako a teraz sa nám už od septembra nedarí. Nie je to dlho ale za ten čas som sa naučila merať bazálnu teplotu, robiť si ovulačné testy A hádam aj testovať krčok a pozorovať hlien. Keď žena nemôže otehotnieť chytá sa aj slamky a preto testujú skoro a potom sme sklamané. Medzi ne patrím aj ja a myslím že všetky, ktoré tu riešia ducha na teste. To že si tu dávame testy a navzájom sa podporujeme je síce super ale tiež je to uz trošku mimo ale áno aj ja k nim patrím, a dávam test do negatívu aby zistila či je na tom teste čiarka. Áno vytvárame si falošné nádeje ale čo iné nás má poháňať dopredu ak nie nádej? Pravdepodobne vás budem tiež o pár dní spamovať testami či tiež na ňom vidíte druhú čiarku a to len preto lebo tiež potrebujem podporu. Nie že by som ju doma nenašla ale hľadám nezávislého človeka ako každá tu na MK. 😊 tak držme všetky spolu a budeme k sebe úprimné ale nie drzé a arogantne 😊

daniela2227
6. feb 2020

@bibg skvelé slová 🤗🤗😘 ja už som si povedala, že testovat pred termínom ms nebudem..samozrejme som opäť zlyhala 😒 už 2.deň mám pocit kovovej chuti..A tak som dnes testla 😏 ms ma prísť nedeľu

marion30
6. feb 2020

@daniela2227 nieco sa tam crta

bibg
6. feb 2020

@daniela2227 Dakujem 🙂 mne sa zda ze sa nieco mari ale ja vidim duchov aj na svojich testoch a to som iba 8 dpo. :D dufam že ti bude silnieť 🙂 držím palce 🙂

daniela2227
6. feb 2020

@bibg dakujem 🤗 aj ja tebe držím palce ✊✊✊ja mám tiež pocit..že ich vidím všade 😁

jazlyn
6. feb 2020

@bibg mala som clearblue nie digitalny ale ten co ma ukazat // nie plusko s modrym farbivom dokonca sa mi zdalo ze ciarka silnie... na poslednom teste som mala kolajnice no .. druha znacka testu na tej nebolo nic tak si vravim clearblue je spolahlivejsi a ovela citlivejsi kedze na obale pise ze sa moze robit uz 5-6 dni pred ms Potom som ale citala ze tento test sa za ziadnu cenu nema vyberat s obalu A prave preto som vraj mala // lebo som ho po limite 10 min vybrala s obalu co je zamna blbost Ale okey uz neriesim ci to bolo biochemicke alebo zle testy 🤷‍♀️ To sa ani nikdy nedozviem tie najlacnejsie testy boli stale negativne aj ked na tych drahsich a citlivych boli // zamna su spolahlive tie lacne testy obycajny pruzok ak zena tehotna je tak ukaze aj natom nemusi vyhladavat najcitliveisie testy prave o tych najcitlivejsich som citala ze
Su nespolahlive a robia falosne druhe ciarky co je natom pravdy neviem ale ked som bola tehu mi ukazal / aj ten najlacnejsi test s ali expresu atd no teda vsetky testy nemusela som vyhladavat najdrahsie clearblue a kade co a to som bola
Na zaciatku. Ale teda co sa tyka clearblue by som radila babam
Ktore minaju peniaze na take drahe testy ze je to uplne zbytocne niesu vobec ale ze vobec spolahlive

bibg
6. feb 2020

@jazlyn Ja som si kupila digi clearblue raz v zivote pretoze som mala duchov a myslela som si ze clearblue to vyriesi. Ukazalo mmi tam ''krasne'' minus a ja som bola este viac zdeptana a sklamana. Nevedela som ci klame clearblue alebo tie pasikove. 🙂 Ale to je už jeedno. POkiaľ žena, nemá naozaj viditeľné krasne čiarky a dr jej to nepotvrdi tak stále si nemôže byť 100% ista 🙂

jazlyn
6. feb 2020

@bibg veru tak keby som si brala k srdcu kazdy test na ktorom bola slaba druha ciarka tak mam kazdy druhy cyklus biochemicke tehu blbost !

lusyc
6. feb 2020

Ja si myslím, že aj tie najlacnejšie testy z Číny sú dobré, v predchádzajúcich tehu mi ukazovali pekne druhé čiarky. A moje minulotýždňové náznaky druhých čiarok som vyhodnotila ako biochemické, lebo už dám na známe pocity, preto som robila testy a teplota bola veľmi vysoká, chorá nie som. A potom prišla silná ms, prvá popri kojení.

bibg
6. feb 2020

@lusyc S tymi cinskymi testami som mala minuly mesiac to iste. Na 8 dpo ma boleli prsia co ma po porode pri ms este neboleli tak som skusila ten cinsky test a tam boli 2 ciarky ktore nebolo treba hladat. Ale ciarky boli rovnake asi 3 dni a nakoniec zacali blednut az nebolo nanich nic. Len mi prisla hrozne bolestiva ms. Dokonca by som to prirovnala k zaciatkovym kontrakciam. :D A potom som skusila cinsky test a nebolo nanom vobec nic.

lusyc
6. feb 2020

@bibg tak tiež biochemické

c_est_la_vie
6. feb 2020

@kurtik83 ja to beriem triezvo 🙂. Ja som sa uz tiez parkrat tesila z duchov ktore silneli a bolo to biochemko, tak to tiez beriem volnejsie.

Kazdopadne mam nepravidelny cyklus a uz mam ale za sebou aj MA. Takze potrebujem vediet vysledok co najskor, nech mi lekar da antiabortiva. A okrem toho mi silneju aj ovulacne testy, teplota sa drzi okolo 37 tak si hovorim ze pozitivne myslenie je ziaduce a neuskodi 🙂

niky1141997
6. feb 2020

@jazlyn Ahoj.Mne to tie testy robia stále.Stále tam mám slabého ducha🤣🤣Neviem čo to má byť.Zas som mala MS 3 dni.Ku dr idem až 25.2 kvôli tej cyste🙏🤦‍♀️

niky1141997
6. feb 2020

Baby...Ja to nechápem🤣 dva dni som prevracala a prababka mi vraví že či som není tehotná...z ničoho nič.Tak som si spravila zo srandy dva testy🤣toto mám na všetkých.Tak mi to prosím vás niekto vysvetlite.Keby nie tej babky tak si ten test ani nespravím🤣

kurtik83
Autor odpoveď zmazal
marion30
6. feb 2020

@niky1141997 na tom prvom vidno ducha,ozaj zaujimave

marion30
6. feb 2020

@c_est_la_vie pokial sa drzi teplota takto tak je super

ja197
6. feb 2020

@niky1141997 tie testy ti nesilnejú, máš cystu, preto sú duchovia na testoch, lebo cysta vylučuje malé množstvo HCG...vracať si mohla z virózy...kašli už na to, prestaň kupovať tie testy, v dobrom ti to píšem, ja som bola jedným časom ako šialená a pri mojich nepravidelných cykloch kedy som nevedela kedy mám ovu som testovala hádam 3 týždne každý cyklus...ms som tiež mávala potom kadejakú, samozrejme kvôli psychike

niky1141997
6. feb 2020

@ja197 Možno mi tá cysta odišla s MS lebo už ma ani tie vaječníky tak nebolia🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ čudné

niky1141997
6. feb 2020

@marion30 ahoj😊Ten prvý je z ranného moču.A druhý som si robila asi okolo 13:00

bibg
6. feb 2020

@kurtik83 ja som samozrejme nenarazala že si drzá a arogantná 🙂 ak to tak vyznelo tak prepáč nemyslela som tak 🙂 myslela som to všeobecne 🙂 pre všetky ženy 🙂 ja tebe držím palce tiež aby to vyšlo čím skôr 🙂

marion30
6. feb 2020

@niky1141997 no ved uvidíš ako bude tento cyklus, kedy máš mať ms?