icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

niky1141997
6. feb 2020

@marion30 Ja som mala cystu🤨teda neviem či ju na 100% ešte mám.Najprv som si myslela ze som tehotná lebo v Januári som mala slabunkú 3dňovú MS,potom som bola na gynde a tam ze cysta tak ok.Vaječníky ma strašne boleli.A na testoch som mala duchov.Ale nebolo to takéto tuším ako teraz(pošlem fotku do správy ak tak).Teraz som mala MS od 29.1-31.1...ak by som aj bola tak by to bolo 7dní dnes od styku.Takže neviem🤨ak tam tu cystu ešte mám tak je to tým určite.

lujza_
6. feb 2020

@bibg my sme vtedy riešili tie testy z Číny. Včera mi prišli, dnes som si robila a aha 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Kanálik?

bibg
6. feb 2020

@lujza_ presne toto mám aj ja nanich 🤷🏽‍♀️ Neviem čo si myslieť. Keď som bola 1 dpo tak to tam nebolo.

lujza_
6. feb 2020

@bibg a máš to teraz?? Takže ešte nevieš že čo? 🤔 No zvedavá som ale ak nič tak ich hodím do koša asi 😁 ja ani neviem lebo mám 10 mesačného syna ktorého kojím čiže menštruáciu som ešte nemala ale nechránime sa, brali by sme. Tak neviem ci vôbec bola ovulácia ale dnes mi bolo zle a vaječníky pobolievajú 🤷‍♀️

bibg
6. feb 2020

@lujza_ aby si si nemyslela o mne 😄😄 robila som si ich len preto aby som vedela či duchuju ale toto mi neurobili. Toto mi spravili minuly mesiac presne. Teraz som iba 8 dpo a vidím niečo slabé ale odfotiť sa to nedá 🤷🏽‍♀️ Alebo si to namyslam 😄

bibg
6. feb 2020

@lujza_ mna hrozné bolia prsia a podbrusko ale už fakt neviem či tomu môžem veriť. 🤷🏽‍♀️

naty1987
6. feb 2020

@kurtik83 mne mamatest takuto čiarku urobil keď som bola 5dpo a to bola chybná šarža veľa bab sa hnevalo a potom keď som kúpila iné už boli ok negatívne nie všetky mamatesty sú takéto zle to bolo len vtedy

lusyc
6. feb 2020

@lujza_
@bibg aj ja som také mala ten minulý týždeň. Tiež som ešte nemala ms počas kojenia, ale pred tromi týždňami ma strašne bolelo podbruško, jasné, že mužovi vtedy ušlo, tak to bola asi ovu, ale to som vyhodnotila až spätne, o pár dní som mala spinenie aj zakrvacanie a také tahania v podbrušku ako pri predchadzajucich tehu, tak som urobila testy. A potom prišla silná ms, v ten deň ráno som ešte stihla jeden pepino a ten bol biely, na ďalší deň výrazne klesla teplota, tak som to uzavrela ako biochemické. Ja verím tým čínskym testom, lebo predtým ma nesklamali. A vlastne aj pepino je odtiaľ 🤔

bibg
6. feb 2020

@lusyc no som zvedavá 🙂 uvidim zajtra. Zajtra budem 9 dpo tak dám vedieť 🙂

lujza_
6. feb 2020

@lusyc no ja im neverím na 100% lebo asi mesiac dozadu som mala slabých duchov na nich🙄 ale toto sa mi zdá trošku už tmavšie ako vtedy. A aké máte veľké bábo ak môžem vedieť? Aj ja by som už bola najradšej keby mi príde menštruácia lebo takto neviem nič.... Aj tie bolesti.... Neviem potom ci to nebude nejaká cysta alebo dáky problém 🤷‍♀️

lujza_
6. feb 2020

@bibg no zvedavá som ako to bude s nami. A kedy si robíš testy ráno či večer? Ja vždy večer lebo aj keď som bola tehotná vždy večer som mala tmavšiu čiarku, neviem prečo 🤷‍♀️

lusyc
6. feb 2020

@lujza_ predvčerom mala rok, mladšia. Ja mam ms velmi nepravidelne, tak ja stale neviem nič. Takže meranie bazalnej teploty a testy používam, aby som sa aspoň trochu orientovala, vychádzam z toho, ze lutealna fáza (po ovu) je vždy rovnako dlhá, teda mala by byť.

lusyc
6. feb 2020

@bibg nech je ako si prajete

bibg
6. feb 2020

@lujza_ no robím ráno. Ale ale niekedy aj večer 🤷🏽‍♀️ Teraz mi prišli ovu testy tak som skúšala aj tie s napodiv bola tam dosť tmavá čiarka. Nie ako kontrolná ale dosť tmavá 🤷🏽‍♀️ Uvidim zajtra ráno. Dúfam že si nájdeme tie 2 čiarky 🙂

bibg
6. feb 2020

@lusyc ďakujem podobne ;)

jazlyn
6. feb 2020

@niky1141997 vies co ja som zrejme asi mala
Blby test lebo mne uz zase neukazuje test nic 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

niky1141997
6. feb 2020

@jazlyn Ja mám všetky testy blbé🤣🤣🤣radšej by som asi bola kebyže mi neukazuje nič ako stále "duchov".Ved doktorovi poviem keď tam pôjdem.Nechápem 🤦‍♀️ale to už asi nikto🤣🤣

jazlyn
6. feb 2020

@niky1141997 veru s toho nevyjdeme same
Ja sa uz bojim ze budu zase // lebo viem ze to nic neznamena 😄😄

heliet
6. feb 2020

@kurtik83 nemáš neupravenú fotku? tá čiarka totiž nemá farbu a je na nej dosť vytiahnutý kontrast. na originále by sa to dalo lepšie pozrieť. možno to bol iba kanálik za mokra, alebo si to fotila už suché?

niky1141997
6. feb 2020

@jazlyn Presne🤣Takže z mojich usudzujem že cysta ešte stále asi je.🤨A to som pevne dúfala že už odišla.Nevadí😊Hlavne nech to neni nič vážnejšie.Držím ti palce na tie vytúžené //🍀🍀🍀

c_est_la_vie
7. feb 2020

Dnesna ciarka uz ruzovie ❤️ 10 dpo

daniela2227
7. feb 2020

@c_est_la_vie supeeer 😍

c_est_la_vie
7. feb 2020

@daniela2227 dakujem. Strasne sa tesim 🙂 len nech to dobre dopadne

bibg
7. feb 2020

@lujza_
@lusyc
Toto sú moje testy. Ovulacny a natom tehotenskom neni nič 😂 dnes 9 dpo.

bibg
7. feb 2020

@bibg mala som ešte maybe baby test tak som skúsila a aha wtf? 🤷🏽‍♀️🥴

naty1987
7. feb 2020

@c_est_la_vie krása silnie 🤩 nech len mimčo rastie
@bibg ovu je negatívny ale na oboch trhu vidím slabú čiarku

bibg
7. feb 2020

@naty1987 ja viem že ovu je negativny Ale takúto čiarku som ešte pred ms nemala 😄🤷🏽‍♀️Som iba 9 dpo. Ja na tom čínskom nevidím vôbec ani naživo tam neni nič vidieť podľa mňa. Ale na tom Maybe Baby vyšiel hneď asi do 2 min. slabý duch aj je viditeľný bez toho aby som upravovala fotku 🤷🏽‍♀️

daniela2227
7. feb 2020

@bibg no vyzerá to nádejne 😊✊

daniela2227
7. feb 2020

@c_est_la_vie silno držím palce 😊 všetko bude ok uvidíš ✊😊

daniela2227
7. feb 2020

@c_est_la_vie ja som tiež robila..ale asi som mala počkať na riadne svetlo..lebo takto sa mi zdá že žiadna zmena 😒