Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bibg a máš to teraz?? Takže ešte nevieš že čo? 🤔 No zvedavá som ale ak nič tak ich hodím do koša asi 😁 ja ani neviem lebo mám 10 mesačného syna ktorého kojím čiže menštruáciu som ešte nemala ale nechránime sa, brali by sme. Tak neviem ci vôbec bola ovulácia ale dnes mi bolo zle a vaječníky pobolievajú 🤷♀️
@lujza_
@bibg aj ja som také mala ten minulý týždeň. Tiež som ešte nemala ms počas kojenia, ale pred tromi týždňami ma strašne bolelo podbruško, jasné, že mužovi vtedy ušlo, tak to bola asi ovu, ale to som vyhodnotila až spätne, o pár dní som mala spinenie aj zakrvacanie a také tahania v podbrušku ako pri predchadzajucich tehu, tak som urobila testy. A potom prišla silná ms, v ten deň ráno som ešte stihla jeden pepino a ten bol biely, na ďalší deň výrazne klesla teplota, tak som to uzavrela ako biochemické. Ja verím tým čínskym testom, lebo predtým ma nesklamali. A vlastne aj pepino je odtiaľ 🤔
@lusyc no ja im neverím na 100% lebo asi mesiac dozadu som mala slabých duchov na nich🙄 ale toto sa mi zdá trošku už tmavšie ako vtedy. A aké máte veľké bábo ak môžem vedieť? Aj ja by som už bola najradšej keby mi príde menštruácia lebo takto neviem nič.... Aj tie bolesti.... Neviem potom ci to nebude nejaká cysta alebo dáky problém 🤷♀️
@niky1141997 vies co ja som zrejme asi mala
Blby test lebo mne uz zase neukazuje test nic 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
@jazlyn Ja mám všetky testy blbé🤣🤣🤣radšej by som asi bola kebyže mi neukazuje nič ako stále "duchov".Ved doktorovi poviem keď tam pôjdem.Nechápem 🤦♀️ale to už asi nikto🤣🤣
@niky1141997 veru s toho nevyjdeme same
Ja sa uz bojim ze budu zase // lebo viem ze to nic neznamena 😄😄
@jazlyn Presne🤣Takže z mojich usudzujem že cysta ešte stále asi je.🤨A to som pevne dúfala že už odišla.Nevadí😊Hlavne nech to neni nič vážnejšie.Držím ti palce na tie vytúžené //🍀🍀🍀
@c_est_la_vie supeeer 😍
@daniela2227 dakujem. Strasne sa tesim 🙂 len nech to dobre dopadne
@c_est_la_vie krása silnie 🤩 nech len mimčo rastie
@bibg ovu je negatívny ale na oboch trhu vidím slabú čiarku
@naty1987 ja viem že ovu je negativny Ale takúto čiarku som ešte pred ms nemala 😄🤷🏽♀️Som iba 9 dpo. Ja na tom čínskom nevidím vôbec ani naživo tam neni nič vidieť podľa mňa. Ale na tom Maybe Baby vyšiel hneď asi do 2 min. slabý duch aj je viditeľný bez toho aby som upravovala fotku 🤷🏽♀️
@bibg no vyzerá to nádejne 😊✊
@c_est_la_vie silno držím palce 😊 všetko bude ok uvidíš ✊😊
@c_est_la_vie ja som tiež robila..ale asi som mala počkať na riadne svetlo..lebo takto sa mi zdá že žiadna zmena 😒

@marion30 Ja som mala cystu🤨teda neviem či ju na 100% ešte mám.Najprv som si myslela ze som tehotná lebo v Januári som mala slabunkú 3dňovú MS,potom som bola na gynde a tam ze cysta tak ok.Vaječníky ma strašne boleli.A na testoch som mala duchov.Ale nebolo to takéto tuším ako teraz(pošlem fotku do správy ak tak).Teraz som mala MS od 29.1-31.1...ak by som aj bola tak by to bolo 7dní dnes od styku.Takže neviem🤨ak tam tu cystu ešte mám tak je to tým určite.