icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daniela2227
7. feb 2020

@daniela2227 treba rozkliknut fotku lebo akosi divne ju sem dalo 😒

bibg
7. feb 2020

@daniela2227 Ďakujem pekne ale ja si nemyslím že to vyšlo. Mám síce všetky príznaky ale už by som mala aspoň ducha na dvoch testoch nie?

daniela2227
7. feb 2020

@bibg nie sú všetky testy rovnaké.. A máš ešte čas.. dúfam že to pôjde tak ako si prajes 🍀

lusyc
7. feb 2020

@bibg no je tam druhá čiarka. Uvidí sa na ďalšom, podľa mňa najskôr v nedeľu. 9dpo je ešte dosť skoro. Chápem, to čakanie je strašné. Držím palce.

c_est_la_vie
7. feb 2020

@daniela2227 tak takto skoro tie zneny nemusia byt take viditelne 🙂 Vidiet je, tak kludne moze vyrazne zosilniet aj o 3 dni 🙂

daniela2227
7. feb 2020

@c_est_la_vie ale u teba je tá zmena očividná 😁 no uvidíme

marion30
7. feb 2020

@c_est_la_vie jupiii🙂) krasa,je to tam

tina2213
7. feb 2020

Baby je normálne keď ciarka silnie veľmi pomaly? Robila som test v pondelok a utorok čiarky boli slabé ale viditeľné. Dnes je piatok a ciarka zosilnela len o trošičku.

c_est_la_vie
7. feb 2020

@daniela2227 tak kazda sme ina 🙂 ja som z mojho progresu prekvapena a nemyslim si ze takyto dusik je bezny na 10 dpo 🙂 Zdrave tehotenstvo mozu mat aj slecny co im test ukaze ducha na 16 dpo. Oddychuj 🙂

bibg
7. feb 2020

@lusyc ďakujem 🙂 no uvidíme asi spravím další až po víkende.. musím vydržať nech vidím nejaké zmenu

bibg
7. feb 2020

@daniela2227 ďakujem prajem ti to iste 🙂 snáď si tu o pár dni uvidíme 2 veľké tučne druhé čiarky 😃

bibg
7. feb 2020

@daniela2227
@lusyc
Teraz robený to čo? Nedalo mi 😄

lujza_
7. feb 2020

@bibg
@lusyc tak dievčatá, včera som si nakoniec našla doma aj test z Lekárne Plus a ten úplne negatívny. Čiže ja už akosi týmto čínskym testom neverím. Pozrela som si aj recenzie na Aliexpresse od konkrétneho predajcu (ja ich mám odtiaľ) a veľa žien písalo že im vyšla slabá druhá čiarka a neboli tehotné 🤷‍♀️ na druhej strane ale možno tie druhé čiarky vychádzajú zlým testovaním. Mne sa totiž aj môj včerajší test zdal veľmi rozmočený. Nasla som si teda na internete pribalovy leták k týmto konkrétnym One step testom a písané je že majú sa namáčať 10 sekúnd (ja som oveľa dlhšie) v zvislej polohe a odčítať výsledok po 8 minútach. Tak možno to aj vám pomôže táto rada 👌 a
@bibg ten maybe baby vyzerá sľubne a dokonca na to ze si len 9dpo 👌 zvedavá som 😊

lusyc
7. feb 2020

@bibg no, silno držím palce.

lujza_
7. feb 2020

@bibg ty máš tieto isté čo ja kúpené? Vyzerá to super držím palce 💪😊

lusyc
7. feb 2020

@lujza_ tak ja som mala tieto v 5/2018 a teraz tu okolo mňa stvornozkuje. 7.6. bol 11dpo.

bibg
7. feb 2020

@lujza_ áno tie 🙂

bibg
7. feb 2020

@bibg tiež som zvedavá sak dám vedieť 🙂

lujza_
7. feb 2020

@lusyc ale ty máš trošku iné testy ako ja, ja mám na tom modrom podklade nápisy bielym HCG. 🤷‍♀️

lusyc
7. feb 2020

@lujza_ obal bol taký istý. Ale možno aj kvalita testu závisí od šarže, keďže aj iné značky mávajú problémy s vypovednostou, ako tu jedna kocka tuším včera písala. Nikomu neostáva nič iné, len čakať, čo sa bude diať.

bibg
7. feb 2020

@lujza_ take ako mám ja nie?

bibg
7. feb 2020

@lusyc
@lujza_
Asi sú chybne, podľa mna takýto test na 9 dpo je blbosť. A pred tým bol negativny 🤷🏽‍♀️ Takto vyzerá po zaschnutí

lusyc
7. feb 2020

@bibg ak bude v nedeľu, či pondelok silnejšia čiarka, chybné nebudú 😉

bibg
7. feb 2020

@lusyc 😩😩 to čakanie je príšerne 😂 no uvidim, snáď dokážem vydržať až do nedele 😂

daniela2227
7. feb 2020

@bibg možno dvojčatá 😁 veď uvidíš ako to pôjde v ďalšie dni. Držím palce 😊✊

bibg
7. feb 2020

@daniela2227 toto ani zo srandy. Moja mama mi predpovedala tehotenstvo, svadbu, pohlavie dokonca sa trafila aj na dátume pôrodu a pred mesiacom začala strašiť že budem mat dvojičky. A môj muž dnes ráno že musíme dokončiť izbu lebo keď budú tie dvojičky aby sa mali kde hrať 😩😩😩😩 ak to vide tak mna porazí a moju mamu a muža dávam do telky na veštecky kanál.

lusyc
7. feb 2020

@bibg áno je, pevné nervy

daniela2227
7. feb 2020

@bibg 🤣🤣🤣 jaj tak to je pecka 😁😁😁 mohla by aj mne predpovedať? 😁 neboj, neporazí ta ..to je požehnanie 😊

lujza_
7. feb 2020

@bibg 😂 tak toto ma pobavilo ako muž povedal že treba dokončiť izbu že ak budú dvojičky, zlatý 😂 no inak všetko je možné zvedavá som a ak to máš falošne pozitívne tak ozaj k nim už ozaj strácam dôveru pretože ty máš krásnu tú čiarku netreba ju ani hľadať to nieje duch a ani na kanalik to vôbec nevyzerá, strašne som zvedavá. Ale tým že aj test z lekárne ti vyšiel slabo pozitívne, nie len tieto čínske dávam tomu veľkú nádej 😍 💪

bibg
7. feb 2020

@lujza_ ďakujem no 😄 uvidíme dám vedieť za pár dni 🙂 ale ak budú negatívne potom tak tiež končím s nimi