Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby viete niektorá aký má byť hlien na začiatku tehu? Ja ho mám ako počas plodných dní. Číri ako naťahujúci a je ho veľa🤷🏽♀️ robila som si ovu test a ten je pozitívny. Ale ovu bola 28 januara podľa ovulačných testov.
@bibg ak myslis tento ovulacny test,tak pozitivny nie je 🙂
@timina22_09 už trosku vybledol ale je dosť tmavý nato, že mám pred ms. Takýto test som mala deň pred ovu.
@bibg rozumiem. Ja som mala take,ked som necakala ms. Ze neboli uplne ale potom stmavli uz az moc. Ale to uz boli aj tehotenske pozitivne. Drzim palce 🙂
@timina22_09 ja som iba 9 dpo takze ešte môžu stmavnúť ale tak skôr má zaujíma ten výtok. Lebo taký ťahavý priesvitny bez hrudiek, nesvrbi 🤷🏽♀️
@bibg tiez som nebola viac.. 🙂 tusim 8.. Na 9 som robila prvy test a tam som nieco videla len ja.. Druhy na 11dpo a tam uz to bolo jasne. Akurat,ze ja som na 11dpo mala na teste to,co ty teraz, na 9.. 🙂
@bibg vytok by som nejak neriesila,pokial ta neobtazuje a uz mas na 100% po ovulke. Ja som mala taky klasicky predmenzesovy a prd. Uz nedosiel. Kazde telo je ine, tak ak si tehotna,telo o tom este nevie. Neviem ako to vysvetlit,aby to neznelo blbo. Snad chapes.
@timina22_09 dikicko 🙂 áno ovulka bola na 100% aj bolesti aj test pozitívny. Pár strán dozadu som ho pridávala 🙂 no na tehu teste som niečo mala ale či tomu veriť na 9 dpo to neviem 🤷🏽♀️ Šak o pár dni uvidim 🙂 ďakujem 🙂
@bibg uvidis a tesim sa na pozitivny test 🙂
@kikusha2212 krasne sa crta. Ja som mala vcera tiez take a dnes uz je to hrubka 🙂
@c_est_la_vie gratulujem ❤️ ja mám toto 25 test, tak asi na 10 by bol silnejší dusík, ale verím, že aj toto je pekný náznak a bude silnieť 😊
@kikusha2212 na 25kovy a 10 dpo je to super 🙂 vela stastia 🙂
@c_est_la_vie jeeeje 😊 gratulujeeeem 😁 🍀❤
@c_est_la_vie ďakujem 😊 dúfam, že v pondelok už budem mať takú ako ty dnes 😊
@daniela2227 ty si dnes netestovala?
@c_est_la_vie dnes nie ..včera 😁 ale nestojí to za reč 😏
Tak ja už asi nič. Včera má prestali aj prsia bolieť sj podbrusko takze už čakám ms 😔
@c_est_la_vie ja isto nič.. ale tebe držím palce..A daj vediet ci mamina dobré "vyvestila " tie dvojky 😉
@bibg kedy máš mať ms?
@c_est_la_vie krása, gratulujem moc🙂 vedela som to 🤗😍
@daniela2227 13.2.. ešte trosku bolia ale nie tak ako predtým pomaly to odchádza.
@bibg vôbec to nevzdávaj. Testy si mala nádejne. Mňa tiež nebolia prsia a podbruško stale. Psychika robí najviac. Takže žiadne vesanie hlavy a zajtra urob ďalší testik 😊
@daniela2227 na prvom a na poslednom je slabulinky dusík 🙂

@bibg mala si tu ciarku v limite? Lebo po zaschnuti sa to uz nerata, aj ked sa tam urobi ciarka. Je neplatna. V kazdom pripade drzim palce!