icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

marion30
8. feb 2020

@c_est_la_vie to bude dobré,ms nepride,zajtra,pozajtra budes mat silnejsi test..tie ciarky na tolko dpo ti pekne pasuju

kikusha2212
8. feb 2020

@bibg ja mám dostať 14, a pôrod vypočítalo na 23.10. posledná ms bola 17.1. a dcérku mám 29.10. narodenu 😊

bibg
8. feb 2020

@kikusha2212 jaj som mala poslednú ms 10.1 ale ja mám cyklus 30-35 dni 🤷🏽‍♀️

kikusha2212
8. feb 2020

@bibg ja mám 28 cyklus. Ale ovu sme mali naraz, tak myslím, že ak sa nám obom podarilo 🙏 tak by to malo vyjsť približne naraz 😊

daniela2227
8. feb 2020

@bibg 3 testy sa snáď nemýlia 😁 juj držím paluchy ✊😊

radka6677
Autor odpoveď zmazal
radka6677
Autor odpoveď zmazal
elinosar
8. feb 2020

@radka6677 nic nevidim :/

naty1987
8. feb 2020

@radka6677 ja vidiiiim je tam pidi duch 😁😁😁✊ takéto som mala a bola som tehu držím palce nech silnie skús mama test tam som mala potom silnú ciarku

radka6677
8. feb 2020

@naty1987 ďakujem no uvidíme nechcem moc popredu. Pred pár mesiacmi som v 4nesiaci.no prišla o miminko

kika1919
Autor odpoveď zmazal
spiruanka
8. feb 2020

Ten pocit keď tam vidím niečo aj keď tam nič nie je okrem jednej / 😂

elinosar
8. feb 2020

@spiruanka to poznam :D

bibg
8. feb 2020

Takto čiarka na 10 dpo? Teraz? 😍🥰 hrabe miii nakúpila som testov tak som musela hneď otestovať 😂

spiruanka
8. feb 2020

@elinosar a ja že čo tak horšie vidím keď si idem každý mesiac oči vytočiť😁😂😂😂

spiruanka
8. feb 2020

@bibg wau krásny test😊 ja som dnes 9dpo a už viem že nič nebude z toho😁

bibg
8. feb 2020

@spiruanka nehádž flintu do žita 🙂 ešte máš minimálne do 12 dpo čas 🙂

spiruanka
8. feb 2020

@bibg v stredu má prísť ms tak som zvedavá či sa niečo ukáže 🙏😊 alebo aj nie🤷

spiruanka
8. feb 2020

@bibg a aký je to test s ktorým si testovala teraz?

bibg
8. feb 2020

@spiruanka mne má prísť 13 🙂 toto je toptest z dm. Ale doma som mala čínske z wish, maybe baby a teraz som kúpila tieto v DM a ladymax z lekárne 🙂

bibg
8. feb 2020

@spiruanka tak držím palce 🙂 ale 9 dpo som mala čiarku iba na čínskom a na maybe baby. Kukni aký mám pepino na 10 dpo. Pepino má malo farbiva. Kup iný a hod fotku 🙂

spiruanka
8. feb 2020

@bibg kúpim veru iný a uvidím či uvidím niečo 🤷😁 mne z wishu ukazovalo stále duchov aj počas ms😂

bibg
8. feb 2020

@spiruanka mne nie 🙂 ani raz 🙂 kup iný a daj fotku 🙂 ale asi bude lepšie keď spravíš z ranného mocu.

spiruanka
8. feb 2020

@bibg dnes nebudem testovať skúsim zajtra ráno 🙂 a potom asi až v deň ms ak vydržím 😁

mausy30
8. feb 2020

@spiruanka ja vidím ducha

mausy30
8. feb 2020

@bibg krasna

mausy30
8. feb 2020

@spiruanka takéto isté som mala a bola som tehotna. O dva dni bola jasná clarka, takže tak

naty1987
8. feb 2020

@bibg kraaasna ciarka 👏👏👏🥰
@spiruanka ja mam asi vadu alebo čo ale ja na tvojom niečo pidi slabe vidím 😂😂😊😊✊

bibg
8. feb 2020

@naty1987 ďakujem 🙂 uvidíme ráno či bude silnieť 😊

jazlyn
9. feb 2020

Ach baby dnes ma tak vystrasila svagrina a jej mama ze nemozem spat v rodine mali nedavno jednu co mala Mimomaternicove tehu ze vraj len spinila / krvacala nepravidelne mimo cyklu a zistili jej ze je mimo maternice tehotna neviem ... ako nechapem ze ziadne bolesti nemala nahodov aj ja spinim krvacam uz dlho ale gynekolog ma nevysetri vraj ked prestanem krvacat poslednu normalne ms som mala 27.11.2019 ak nepocitam potom to spinenie takze by som vola v 10 tyzdni.
Myslite ze by som nepocitovala ziadne priznaky tehotenstva ??? Alebo bolesti pri takomto tehu ?? Ako testy mi aj Blby a ukazovali // ciarky takze teraz sa dost Bojim hned pondelok volam zase na Gyndu a uz mila fakt nebudem lebo mi dosla trpezlivost ja viem stresujem ale baby pri takom tehu kto uz teda take mal Citili ste sa Inak nejake bolesti alebo nieco?? Lebo mne nic nieje okrem toho spinenia .. a teda krvacania obcas silnejsie obcas slabsie