Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bibg ja mám dostať 14, a pôrod vypočítalo na 23.10. posledná ms bola 17.1. a dcérku mám 29.10. narodenu 😊
@kikusha2212 jaj som mala poslednú ms 10.1 ale ja mám cyklus 30-35 dni 🤷🏽♀️
@bibg ja mám 28 cyklus. Ale ovu sme mali naraz, tak myslím, že ak sa nám obom podarilo 🙏 tak by to malo vyjsť približne naraz 😊
@bibg 3 testy sa snáď nemýlia 😁 juj držím paluchy ✊😊
Ach baby dnes ma tak vystrasila svagrina a jej mama ze nemozem spat v rodine mali nedavno jednu co mala Mimomaternicove tehu ze vraj len spinila / krvacala nepravidelne mimo cyklu a zistili jej ze je mimo maternice tehotna neviem ... ako nechapem ze ziadne bolesti nemala nahodov aj ja spinim krvacam uz dlho ale gynekolog ma nevysetri vraj ked prestanem krvacat poslednu normalne ms som mala 27.11.2019 ak nepocitam potom to spinenie takze by som vola v 10 tyzdni.
Myslite ze by som nepocitovala ziadne priznaky tehotenstva ??? Alebo bolesti pri takomto tehu ?? Ako testy mi aj Blby a ukazovali // ciarky takze teraz sa dost Bojim hned pondelok volam zase na Gyndu a uz mila fakt nebudem lebo mi dosla trpezlivost ja viem stresujem ale baby pri takom tehu kto uz teda take mal Citili ste sa Inak nejake bolesti alebo nieco?? Lebo mne nic nieje okrem toho spinenia .. a teda krvacania obcas silnejsie obcas slabsie

@c_est_la_vie to bude dobré,ms nepride,zajtra,pozajtra budes mat silnejsi test..tie ciarky na tolko dpo ti pekne pasuju