icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bibg
9. feb 2020

@jazlyn držím palce aby to dobre dopadlo :/ nemám s tým skúsenosť ale musí to byt hrozné.. 😩a my tu na sk nadávame na doktorov a niekde inde, kde si myslíš že sú vyspelejší tak tam je to ešte horšie 😔 inak ako keď špiníš tak dlho tak by som s tým už išla na pohotovosť 🤷🏽‍♀️

bibg
9. feb 2020

Syn buntoší. Dnes 11 dpo. Čínsky a ladymax. Na oboch čiarky hneď do 2 minút. A krásne ružové. Mám ešte ten palickovy toptest ale ten si nechám keď budú čiarky silnejšie aby som mužovi ukázala 🙂 dokonca začali prsia bolieť a viac. Večer podbruško, a tečenie mi z nosa. Nie ako nádcha ale len mi tečie stále z nosa. Dúfam že bude iba silnieť a ms nepríde✊✊

marion30
9. feb 2020

@bibg super🙂

bibg
9. feb 2020

@marion30 len mám dosť bolesti v podbrušku. Nie kŕče ale bolesti jak pred ms. Take silnejšie

timina22_09
9. feb 2020

@bibg daj si magnezium ak mas 🙂 to je v poriadku. Ja to mam doteraz a to som uz za polovicou. 🙂 drz sa.

bibg
9. feb 2020

@timina22_09 Nemam ale pojdem kupit 🙂 dakujem.. mne cele tehotenstvo tvrdlo priserne brucho a prirovnavam to k tomu lebo taky mam pocit ako keby mi tvrdlo.. ale to je este skoro.

kacenaaa
9. feb 2020

@bibg mala som ten istý problém ale lekár mi nepovedal ze je zo hlúposť lebo je zo maternica je zo sval a môže to byť.. Mne magnézium pomohlo 🙂 ale nie šumivé

bibg
9. feb 2020

@kacenaaa ms mi ma prist 13. a je asi blbost tam ist skor ci? aj tak nic neuvidi. Iba zvysenu sliznicu

marion30
9. feb 2020

@bibg to ja som tiež mala, neboj sa, náhodou kyselinu listovú nemáš? To je dobre aj na udržanie plodu, a môžeš aj magnézium

spiruanka
9. feb 2020

@mausy30 uvidím ale podľa dnešného testu robila som ako
@bibg baby top test a negatívny 🤷mám tri dni do ms to by asi aj ukázalo niečo ale nič😀
@naty1987 moja ja stále chcem vidieť 😂 bohužiaľ aj keď videlo a nič z toho aj tak nebolo.. nevadí pokračujem ďalej 😊

spiruanka
9. feb 2020

@bibg krásne čiarky 😊✊🍀 bude dobre uvidíš..ja som mala aj v deň ms výtok s krvou keď som bola tehu a kyselinu listovú som užívala a bolo fajn potom okrem nevoľnosti 😁

bibg
9. feb 2020

@spiruanka to má mrzí :/ snáď další cyklus to vide 🙂 ďakujem baby, pojdem kúpiť aj magnezko aj kyselinu listovú. Ja som brala nejaké magnezko na predpis so synom s aj tak mi hrozné tvrdlo brucho. Tak uvidíme 🙂

naty1987
9. feb 2020

@bibg krásne ciarky pekne ich vidno 😊😊😊
@spiruanka ach jaj 😩 tak ďalší mesiac to vijde 😊😊😉🤮🍀

bibg
9. feb 2020

@naty1987 ďakujem 🙂 už len aby tmavli 🙂 aby ms neprišla 🙂 dúfam že zo bude dobre 🙂

martuska313
9. feb 2020

@bibg držím prsty aby silneli 😊

spiruanka
9. feb 2020

Teraz som prišla z roboty a reku vyskúšam ešte pepino ktorý mi zostal a normálne vidím ducha😀 nechápem tomu asi duchuju aj tieto🤷 lebo som zmierená s tým že príde ms

spiruanka
9. feb 2020

Vidíte aj vy či som slepá a zas chcem vidieť všeličo 😂

naty1987
9. feb 2020

@spiruanka moja zlata vidíš dobre aj ja ho vidim a dušik je tam čiže šup do lekárne pre mamatesty a urob zajtra a aj pepino sprav
Pepino hádam nikomu neduchovali lebo majú tak malo farbiva....verím že je to tam ✊✊✊🍀😉😊

lusyc
9. feb 2020

@spiruanka vidím

bibg
9. feb 2020

@spiruanka Aj ja vidim 🙂 🙏 držím palce.. potom pridaj test 😉

mausy30
9. feb 2020

@spiruanka ja to vravím stále že ho tam vidím,maka som presne to isté

kikusha2212
10. feb 2020

Joooj baby ja vám zo ❤️ ďakujem za vaše rady, tie čo ste mi pomohli viete 😊 ono to tuším vyšlo 😊 12dpo a 25 test 🥰

bibg
10. feb 2020

@kikusha2212 gratulujeeeem 😍😍😍🥰 môj test dnes ráno 12 dpo 🥰 snáď už je to na dobre ceste 😍

kikusha2212
10. feb 2020

@bibg ďakujem 😊 aj ja gratulujem tebe ❤️

bibg
10. feb 2020

@kikusha2212 ďakujem 😊😊 Už len aby stmavla viac. Ale na 25 kovy máš krásnu čiarku. Ja mám takú istú a to mám 10tkovy. Aj pojdem dnes kúpiť 25 😄

kikusha2212
10. feb 2020

@bibg no ja som sa až trošku zľakla, že až tak stmavla od toho na 10dpo. Skôr som čakala slabšiu. Ty máš krásnu na 12dpo 😊

bibg
10. feb 2020

@kikusha2212 tak na 12 dpo na 25kovy test je dosť výrazná. 🙂 ďakujem no pojdem skúsiť kúpiť ten 25 alebo pepino čo má malo farbiva nech som si istejšia. Včera som kúpila magnezium a je tam že mám konzultovať s lekárom alebo lekárnikom ak som tehotná alebo sa chystám otehotnieť 🤷🏽‍♀️

marion30
10. feb 2020

@kikusha2212 krasa,gratulujem🙂

marion30
10. feb 2020

@spiruanka ja vidim tiez🙂chcelo by to iny test

marion30
10. feb 2020

@bibg velmi dobre to vyzera🙂