Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Syn buntoší. Dnes 11 dpo. Čínsky a ladymax. Na oboch čiarky hneď do 2 minút. A krásne ružové. Mám ešte ten palickovy toptest ale ten si nechám keď budú čiarky silnejšie aby som mužovi ukázala 🙂 dokonca začali prsia bolieť a viac. Večer podbruško, a tečenie mi z nosa. Nie ako nádcha ale len mi tečie stále z nosa. Dúfam že bude iba silnieť a ms nepríde✊✊
@bibg daj si magnezium ak mas 🙂 to je v poriadku. Ja to mam doteraz a to som uz za polovicou. 🙂 drz sa.
@timina22_09 Nemam ale pojdem kupit 🙂 dakujem.. mne cele tehotenstvo tvrdlo priserne brucho a prirovnavam to k tomu lebo taky mam pocit ako keby mi tvrdlo.. ale to je este skoro.
@bibg držím prsty aby silneli 😊
@kikusha2212 gratulujeeeem 😍😍😍🥰 môj test dnes ráno 12 dpo 🥰 snáď už je to na dobre ceste 😍
@bibg ďakujem 😊 aj ja gratulujem tebe ❤️
@kikusha2212 ďakujem 😊😊 Už len aby stmavla viac. Ale na 25 kovy máš krásnu čiarku. Ja mám takú istú a to mám 10tkovy. Aj pojdem dnes kúpiť 25 😄
@bibg no ja som sa až trošku zľakla, že až tak stmavla od toho na 10dpo. Skôr som čakala slabšiu. Ty máš krásnu na 12dpo 😊
@kikusha2212 tak na 12 dpo na 25kovy test je dosť výrazná. 🙂 ďakujem no pojdem skúsiť kúpiť ten 25 alebo pepino čo má malo farbiva nech som si istejšia. Včera som kúpila magnezium a je tam že mám konzultovať s lekárom alebo lekárnikom ak som tehotná alebo sa chystám otehotnieť 🤷🏽♀️
@kikusha2212 krasa,gratulujem🙂

@jazlyn držím palce aby to dobre dopadlo :/ nemám s tým skúsenosť ale musí to byt hrozné.. 😩a my tu na sk nadávame na doktorov a niekde inde, kde si myslíš že sú vyspelejší tak tam je to ešte horšie 😔 inak ako keď špiníš tak dlho tak by som s tým už išla na pohotovosť 🤷🏽♀️