icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kikusha2212
10. feb 2020

@marion30 ďakujem 😊

kikusha2212
10. feb 2020

@bibg nechápem prečo, veď magnézium sa bežne papa v tehotenstve 🙂 som zvedavá aký budeš mať ty ďalší 😊

c_est_la_vie
10. feb 2020

@bibg
@kikusha2212
Baby gratulujem a ked ste 12 dpo tak sa nam bude pohybovat datum porodu cca okolo20-22.10.2020 🙂:D Plus minus 🙂.
Ja som 13 dpo a uz si hovorim ze netestujem, uz je to jasne. Ale na druhej strane, je to jediny dokaz ze babatko sa ma dobre 😏.

kikusha2212
10. feb 2020

@c_est_la_vie ďakujem 😊 máš krásne testiky 😊 ja sa tiež ešte chystám urobiť jeden, či dva. Chcem dať darček mužovi na Valentína 😊

kacenaaa
10. feb 2020

@kikusha2212 gratulujem 🎊 🤗🤗🤗🙏

bibg
10. feb 2020

@c_est_la_vie Jeej parada gratulujem aj tebe 🙂 hlavne nech nám to všetkym dobre dopadne 🙂

@kikusha2212 jsa tiež chystam urobiť ešte 🙂 mám ešte 2 ladymax a ešte si chcem kupiť pepino alebo nejaky 25kovy uvidim na aky natrafím 🙂 A s tym valentinom som to chcela aj ja tak urobit ale mužovi sa namne niečo nezdalo už 2 dni. Kupil kávu do kávovaru a hovorim mu, že čo to za smrad kupil, že to smrdí jak špaky od cigariet :D on, že nie si ty tehotná? no už som nechcela klamať :D takže muž to už vie :D

Inak baby vy mate aj nejaké príznaky? Lebo mne z ničoho nič príde zle a napína ma. Prvé tehu som vracala do 4 mesiaca. Ale príznaky mi začali až okolo 7 tt.

kikusha2212
10. feb 2020

@kacenaaa ďakujem 😊

kikusha2212
10. feb 2020

@bibg ja už som raz zvracala po káve a každé ráno s ňou má môj žalúdok problem a stále by som spala. Inak sa cítim dobre 🙂

spiruanka
10. feb 2020

@bibg
@lusyc
@mausy30
@naty1987
@marion30 skúsila som ten mamatest ale nie z ranného moču to som bola predtým asi už tri krát 😂😀 a zdá sa mi to moc slabunke skúsim neskôr ešte 😊 možno z toho nič nebude 🤷

bibg
10. feb 2020

@spiruanka Niečo malínké sa ta naozaj črtá 🙂 koľko dpo si?

spiruanka
10. feb 2020

@bibg ja veru ani neviem.. minulý mesiac mi ms meškala 4 dní a keďže si už nemeriam bt tak ani netuším kedy bola ovulácia..tak som cca 10-11 dpo

bibg
10. feb 2020

@spiruanka podľa mňa keby si spravila uplne z ranneho tak tam bude niečo.

spiruanka
10. feb 2020

@bibg ešte vyskúšam večer a zajtra ráno

kacenaaa
10. feb 2020

@spiruanka keď vyschne bude vydno viac toho dušika 🙂 vidno aj teraz

naty1987
10. feb 2020

@spiruanka vidno ho 😉✊🍀 len skúšaj aj sprav zajtra z ranného ono to tam jeeee

esmee3
10. feb 2020

baby, tento fialový test je akej značky?

bibg
10. feb 2020

@esmee3 žiadny test nevidím 🤷🏽‍♀️

esmee3
10. feb 2020

@bibg lebo ho pridala spiruanka napr a aj iné používate také tie fialové 😀

kacenaaa
10. feb 2020

@esmee3 mamatest

maciatko950
10. feb 2020

@kacenaaa a kde ho maju myslim kde ho kupim

bibg
10. feb 2020

@esmee3 Jaaj :D ked si napisala tento tak ma to zmiatlo :D No podla mna tie mamatesty maju malokde. Ja som obehla asi 3 lekarne a nemali ho ani v jednej. Vzdy som odisla s ladymaxom alebo s maybe baby. Potom jedine objednat cez dr.max do lekarne alebo domov.

marion30
10. feb 2020

@spiruanka crta sa na nom,ale urcite treba z ranneho tie lepsie ukazu,moc drzim palce🙂

esmee3
10. feb 2020

@bibg a to sú tie tyčinkové čo sa namáčajú že? aj keď myslím, že tento mesiac asi nič z toho, v sobotu má prísť MS, nebudem asi ani testovať skôr lebo som ešte aj chorá 😒

bibg
10. feb 2020

@esmee3 Ano 🙂 tak kupit mozes aj tie co ocikas ale su drahsie a vacsinou je tam iba 1. Ja som si pri prvom tehu kupila ten co ocikas uz len ako darcek pre muza :D tam to bolo pekne vidiet :D

spiruanka
10. feb 2020

@esmee3 ja som kúpila dve balenia po dva prúžky dnes😁v lekárni Plus
@marion30 ďakujem 😊 skúsim ráno určite ak ma ms nepredbehne😁
@naty1987 snáď to tak bude😊😘
@kacenaaa vidno aj keď je suchý ale veľmi slabo😊

bibg
10. feb 2020

Babyy ja mám čiarku na tehu teste slabšiu 😩😩😩😩 o dosť čo mám robit?

bibg
10. feb 2020

Najskôr som chcela spraviť pepino a tam skoro žiadna čiarka až po 5 minútach takáto. Tak v strese som spravila aj ladymax a zdá sa mi o dosť slabšia ako ráno čo mám robiť?

ancovicka21a
10. feb 2020

@bibg nestresuj..rano je hladina hcg najvyssia,takze logicky ti teraz ukazalo slabsiu ciarku..netestuj kazdu chvilu,lebo sa zblaznis 😉 skus napozajtra rano a uvidis,aka kolajnica tam bude

marion30
10. feb 2020

@bibg čiarku cez deň nebudeš mať silnejšiu ako ráno, nestresuj, bud v kľude, zajtra ráno bude ešte tmavsia👌🤗

marion30
10. feb 2020

@bibg stalo sa to i mne