Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bibg mna zatial nenapina. Mam napuchnute brusko, prsia, citim take stipkanie v brusku. A strasne som unavena- v nedelu som sa tak maclximalne vyhecovala ist do sprchy. A dnes som si dala moj parfem ( fakt pekny, Chloe Love Story) a nemohla som sa sustredit :D
@spiruanka na tom pepino niečo vidím a sama viem ze keď mi ešte pepino nič neukázal na livsane som mala peknú čiarku odporúčam spraviť ten ... Veľmi držím palce aby ti to vyšlo 😊
@kvetinka125 ďakujem 😊 a ten livsane kde kúpim?
@spiruanka v BENU lekárni som ho kupovala 😊
@c_est_la_vie mna trosku prsia bolia, podbrusko mám take nafúknuté, že mám problém dať si rifle s vysokým pasom, dosť má to boli 😏 inak únava taká klasika, syn má vedel unavit tak že som si šla o 8 ľahnúť s ním 😄
@kvetinka125 oki pôjdem sa tam spýtať či ho majú 😊
@spiruanka a nemozes len patrit k zenam,ktore maju silnejsie ciarky vecer? 🙂
@bibg nestresovat, je to tam a uzivaj si to, ked chces vidiet rozdiel testuj obden a tym istym testom a rano 🙂
@bibg krasne silnie, drzim palce
@spiruanka ahoj robila si testik?
@niky1141997 na vrchnej foto na vrchnom vidim 🙂 drzim palce
@niky1141997 furt tam máš tých duchov rovnakých 🤷♀️
@maciatko950 Nedá sa mi to akosi lepšie odfotit😌mala som 3cm cystu ale už ju nemám.A stále som mala takých "duchov".

@marion30
@ancovicka21a ukludnili ste má 😊 ďakujem baby.. pri synovi som mala koľajnice hneď a spravila som len 2 testy takze teraz je to premna brutálny šok že som spravila teraz a zrazu trvalo dlhšie kým bola čiarka výraznejšia. Neboli má ani brucho ani nekrvacam zatiaľ (klop klop). Ďakujem ☺️